Kopiraj na iPhoneu, zalijepi na Windowsima? Apple

poruka: 4
|
čitano: 1.162
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kopiraj na iPhoneu, zalijepi na Windowsima? Apple ".
12 godina

"Prema navodima iz Applea, uvođenje ove funkcije zahtijeva značajan inženjerski trud, pa dovršetak radova na njoj očekuju tek do jeseni 2027. godine. Mogućnost će najprije biti dostupna u probnoj verziji za developere, pa bi joj šira javnost mogla pristupiti tek –početkom 2028. godine."

Kako su velikodušni, čovjek bi rekao da za njih radi 10-tak programera pa eto ne stignu jadnici još i to napraviti. 

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Kopiraj na iPhoneu, zalijepi na Windowsima? Ap
Windowsi su los OS koji jos uvijek nije propa jer drzi veliki broj korisnika zatocenicima zbog ovisnosti o specijaliziranim programima radenim samo za taj OS
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
12 godina

Toliko o ozbiljnosti macos-a .. Windows 11 - nedodirljiv koliko god pljuvali po njemu, po nečemu moraju pljuvati .. :) .. :)

0 3 hvala 0
15 godina

Ima jedan vic koji bi (po mojem skromnom razmišljanju) mogao objasniti smisao ovog zahtjeva, čitaj problema 

Sastali se student, radnik, umirovljenik i filozof, pokrenuli okrugli stol o širokim temama! 
U sklopu tema za razgovor, dođe i na red tema i seksu! Pa počne student; "ja imam s čim, imam kada, ali nemam gdje! Nastavlja radnik, "imam gdje, imam s čm, ali nemam kada"! Nastavlja umirovljenik; "imam gdje, imam kada, ali nemam s čim"! Na to će filozof; imam s čim, imam gdje, imam kada, ALI ČEMU SVE TO"?!?! 

Moja poanta je, čemu imati kompliciranu situaciju bezpotrebno, stvarat (si) problem tamo gdje ga ustvari nema i ne trebam ga ?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice