Valjda treba firmu dovesti u minus?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ovako unište i 911-icu mogu slobodno metnuti ključ u bravu, okrenuti ga i baciti u Rajnu. 
pa mislim da bi Anton Chigurh ih trebao posjetiti s bocom komprimirana zraka i ostalim parafernalijama te im objasniti kako da primjene na sebi, ja ne potičem ubojstva, dapače...
Naravno da nisam, ali bila bi itekakva šteta da takva ikona postane nekakav EV isprdak. Čini mi se da su toga i sami poprilično svjesni. 
Naravno da nisam, ali bila bi itekakva šteta da takva ikona postane nekakav EV isprdak. Čini mi se da su toga i sami poprilično svjesni. 
Nikad ne reci nikad, nekoć velika nacija i industrija danas su obična sprdnja u gotovo svim granama...
baš me briga, ja sam svoj Porsche kupio i sad nek propadnu.
Ovo je moj GT3:
Ali mora se priznati da su i električni Porschei valjda jedini električni u kojima možeš uživati u vožnji. Lako je uvalit 500kW motor u auto i imaš kutiju koja ide 2-3 sekunde do 100. Napravit auto koji je dobro balansiran, koji dobro koči, gdje imaš dobar položaj za volanom, osjetiš ga i sve je na svom mjestu to za sad od električnih ima jedino Porsche. Tako da čak i ako pređu sa boxera samo na struju neće bit tako velika tragedija. Još će godinama postojati 2nd hand, postojat će Ruf i Singer. Mlade danas auti ionako ne zanimaju. Možda je jednostavno došlo do promjene generacija i neke stvari izumiru.
P.S. palo mi je na pamet da netko neće vjerovati da je GT3 moj. Razumljivo, svatko može stavit sliku tuđeg auta i reći moj je, zato niže prilažem sliku gdje se vidi kako ga vozim.