Rolls-Royce Nightingale – zamamni električni dvosj

poruka: 6
|
čitano: 5.347
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rolls-Royce Nightingale – zamamni električni dvosj".
18 godina

Obzirom da izrazito ljubim Art Deco stil očekujem e-pozivnicu u e-pretičku za ovaj e-statusni simbol!

Gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina

Interesantan dizajnersko-tehnološki izazov: cool su ova nova prednja svjetla, ali ta praznina gdje su nekad bila obična svjetla djeluju nekako... prazno. Čoravo.

S druge strane treba ostati prepoznatljiv RR. "monumentalna rešetka hladnjaka, široka gotovo metar" trudi se to kompenzirati, po meni nedovoljno. Ispao kompromis.

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Rolls-Royce Nightingale – zamamni električni d

a dobro, ta maska hladnjaka, kao uzor pročelje antičkih grčkih hramova je zadržana, ali mogli su napraviti LED svjetla četvrtasta, zapravo sve pod jednu leću strpati, maglenke, žmigavce, pa da bude proporcionalno...

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Nek naprave takav suv i cim dobijem na lotu kupujem dva.
14 godina
Izgleda loše.
Domagoj Dukec je napravio prilično loš posao u BMW-u.
Sada slijedi RR....
vicious
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a ne znam...

7-ca dobro ide u Kini a izgleda da je "naštimana" za njih...

Ovaj RR izgleda dobro (doduše meni svi ti "jahtaški"  auti izgledaju dobro - u smislu oblika trupa broda) - jedino zbilja na tako monumentalnom autu te uske LED trakice (opet, meni) nemaju smisla...

e sad za što je sve Đukec  odgovoran, tj. što on crta a što odobrava od drugih - ne znam...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2026 8:52 (Stric_Jura).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice