Obzirom da izrazito ljubim Art Deco stil očekujem e-pozivnicu u e-pretičku za ovaj e-statusni simbol!
Gledam te!
Obzirom da izrazito ljubim Art Deco stil očekujem e-pozivnicu u e-pretičku za ovaj e-statusni simbol!
Gledam te!
Interesantan dizajnersko-tehnološki izazov: cool su ova nova prednja svjetla, ali ta praznina gdje su nekad bila obična svjetla djeluju nekako... prazno. Čoravo.
S druge strane treba ostati prepoznatljiv RR. "monumentalna rešetka hladnjaka, široka gotovo metar" trudi se to kompenzirati, po meni nedovoljno. Ispao kompromis.
a dobro, ta maska hladnjaka, kao uzor pročelje antičkih grčkih hramova je zadržana, ali mogli su napraviti LED svjetla četvrtasta, zapravo sve pod jednu leću strpati, maglenke, žmigavce, pa da bude proporcionalno...
vicious
a ne znam...
7-ca dobro ide u Kini a izgleda da je "naštimana" za njih...
Ovaj RR izgleda dobro (doduše meni svi ti "jahtaški" auti izgledaju dobro - u smislu oblika trupa broda) - jedino zbilja na tako monumentalnom autu te uske LED trakice (opet, meni) nemaju smisla...
e sad za što je sve Đukec odgovoran, tj. što on crta a što odobrava od drugih - ne znam...