Astronauti misije Artemis II obavili povijesni pre

poruka: 29
|
čitano: 3.533
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Astronauti misije Artemis II obavili povijesni pre".
7 godina

Bože kakva dosada. Već viđeno u Apollo programu. U međuvremenu smo izmislili 100 čuda na Zemlji uključujući i AI, ali

još uvijek ništa od warp pogona i crvotočina. Poslije 50 i više godina još uvijek ne možemo ni do Marsa. Bezveze !!!!

1 1 hvala 0
7 godina

Ovaj puta nisu povezli nikakve Ruse? Ili to samo kad prelijeću preko Ukrajine? 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

1 0 hvala 0
15 godina

Ovo je prije svega show. Skrenuo bih pozornost na veličinu Apollo programa kroz dokumentarac iz 2019 koji se praktički sastoji samo od sirovih snimki u i oko samog Apolla 11 tijekom misije. Fenomenalan dokumentarac

3 1 hvala 0
7 godina
Re: Astronauti misije Artemis II obavili povijesni
Keops kaže...

Ovo je prije svega show. Skrenuo bih pozornost na veličinu Apollo programa kroz dokumentarac iz 2019 koji se praktički sastoji samo od sirovih snimki u i oko samog Apolla 11 tijekom misije. Fenomenalan dokumentarac

Show od 90 milijardi $ dok imamo tisuće gladne djece na sve strane. O tempora, o mores !!

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 10:26 (bernibug).
15 godina

Da, a koliko takvih showova imamo, ovaj makar ide u smjeru znanosti. Nego, kojih si se ti blagodati kapitalizma odrekao za tisuće gladne djece?

14 godina
bernibug kaže...
Keops kaže...

Show od 90 milijardi $ dok imamo tisuće gladne djece na sve strane. O tempora, o mores !!

Uzas, dok nas konzumerizam iste te stvara gladnima. Pa vrh jbt. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina

Da se čekalo da prestanu svi ratovi i da ne bude gladnih i siromašnih ne bi se nikada pomjerili s mjesta...

8 0 hvala 0
8 godina

da manekenki zlatna ribica ispuni želju za mirom u svijetu...sadašnji ekonomski model bi se raspao i doveo do WW3

p.s za ratove su većinom krivi "vjernici"...za njih smrt nije apsolutni kraj nego početak...da je večina svjesna da je guza samo jedna...utopija

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 11:23 (HCMAA).
Moj PC  
1 3 hvala 1
7 godina

Nema smisla tamo gore slati neke superzahtjevne organske vreće kojima trebaju komplicirani sustavi da ih drže na životu, ako roboti i automati mogu obaviti sve što treba - i robotika je zadnjih 50-60 godina poprilično napredovala.
Ali teško to dinosaurima iz doba Hladnog Rata shvatiti, njima trebaju heroji od krvi i mesa kojima će makar posthumno okačiti orden zasluga za narod 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

2 0 hvala 0
7 godina
Keops kaže...

Da, a koliko takvih showova imamo, ovaj makar ide u smjeru znanosti. Nego, kojih si se ti blagodati kapitalizma odrekao za tisuće gladne djece?

Ne bih se ničega odrekao jer ništa ni nemam keopse, nisam daleko od te gladne djece.

16 godina
Da i ja bi se trebao brinuti o njihovoj djeci dok se oni jebu ko zecevi na sve strane i ne brinu se ni najmanje oce moc prehranit tu djecu koje naorave... kao i nasi cigici... i nemoj mi ni spominjati djecu u gazi ne znam gdje ne..jer ta ista djeca jos od vrtica pjevaju ubij zidova, ubij katolika i sve zivo sto nije islamist.... bas je neki dan neki filmic snimljen kako nasi brazilci lagano izjave "policija nas brani, drzava nas hrani" i sad bi se ja trebo sekirat kad isti ti krenu kukat da su gladni.... e pa da se mene pita isli bi vezat jaja svi koji ne zaraduju dovoljno da ne mogu pregranit svoje potomke... ja se ubijam od sekirancije da svoje dvoje iskolujem i sve zivo a oni desetero naprave i njima su samo broj za socijalno....
VenAtoR#2231
16 godina

Prelet oko Mjeseca, ništa novo. Da su bili  pametni i nastavili program razvoja, sada bi već bili na Marsu, a na Mjesec bi se išlo u turističkim aranžmanima. Ali, pošto je program Apollo bio više politički nego svemirski projekt u kojem su Ameri pobijedili Ruse, tu se stalo, a sada se nastavlja, skoro sve ponovo. Smiješna mi je priča o "daljoj" strani Mjeseca, nije ona ništa dalje od one strane koju vidimo, sve je to isti Mjesec, jediono je štos u tome da se mMjesec kreće  u plimno zaključanoj putanji, pa mi vidimo samo jednu stranu. Lova nije bačena uzalud, znanost traži puno, samo ispada da su rakete Saturn V izumljene bez veze, kada su sada morali sve ispočetka, umjesto da se na njima radilo dalje, na višestrukoj upotrebljivosti, nižoj cijeni i povećanju broja lansiranja i nosivosti.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
jocommb kaže...
Da i ja bi se trebao brinuti o njihovoj djeci dok se oni jebu ko zecevi na sve strane i ne brinu se ni najmanje oce moc prehranit tu djecu koje naorave... kao i nasi cigici... i nemoj mi ni spominjati djecu u gazi ne znam gdje ne..jer ta ista djeca jos od vrtica pjevaju ubij zidova, ubij katolika i sve zivo sto nije islamist.... bas je neki dan neki filmic snimljen kako nasi brazilci lagano izjave "policija nas brani, drzava nas hrani" i sad bi se ja trebo sekirat kad isti ti krenu kukat da su gladni.... e pa da se mene pita isli bi vezat jaja svi koji ne zaraduju dovoljno da ne mogu pregranit svoje potomke... ja se ubijam od sekirancije da svoje dvoje iskolujem i sve zivo a oni desetero naprave i njima su samo broj za socijalno....

Gledaš previše CNN i Fox-Gnjus.
List of churches in Palestine - Wikipedia

Naravno, sad je taj broj crkava puno manji, ali ne zato što su ih "islamisti" porušili.

7 godina
jocommb kaže...

Pa nisu gladna djeca samo u Palestini ili među Romima šta ti je ? Gladne djece i ljudi imaš među Hrvatima. Imaš djecu u Africi.

Malo mi je požestoka ta tvoja izjava o podvezivanju skrotuma. Znači tko je siromah treba mu sjeme zatrti, ti to tako. 

Ovaj Artermis je budaleština i danas dan je to politički projekat isto kao i onda. Šta se dobiva sa ovim njihovim 

obilažnjem oko Mjeseca ? Po mom sudu ništa. Mislim da bi stvarno bilo Bogu ugodnije da su podijelili ove bilijune 

potrebitima. To je bilo preče. Ovako su samo bacili novac da ponove nešto što se već desilo.  Pa i da odemo na Mars,

šta onda ? Šta ćemo tamo, kamenčuga obična. Svemir je suviše velik da bismo istraživali sveki kutak. Nama trebaju

planete identične našoj za kolonizaciju i treba nam HITNO tehničko rješenje kako doći do njih. U to novac treba dati, 

ovih 90 milijardi bi bilo bolje uložiti u pronalaženje pravog rješenja kako dobaciti do egzoplaneta. To je pitanje biti ili ne biti.

Treba nam znanstveni "brejktru", mora biti negdje neka caka, neki zakon fizike, neka pojava koju još nismo otrkili.

Pa nije valjda da će ljudska rasa još stoljećima ići do Mjeseca i natrag. 

17 godina

Pa kako nije ništa dalja kada je sa druge strane. I kuću kada gledaš sa jedne strane ona suprotna ti je automatski dalja.

Nije baš praktično nazvati je "Ona strana mjeseca koja je okrenuta suprotno od Zemlje"

16 godina
To ne rade samo u Gazi nego gdje god da se nakote u dovoljnom broju, i to je jako dobro vidi po Eu zemljama u kojima ih ima dovoljno da krenu zahtjevat da se cijela drzava ponasa po njihovom ili nikako... i nisam uoce isao za brojem crkava i ne znam cemu nego sam isao na to da smo mi svi njima nevjernici sta god da jesmo osim njih... primjera ima dovoljno koje se jako dobro pokusava skrivati...
VenAtoR#2231
7 godina
jocommb kaže...
To ne rade samo u Gazi nego gdje god da se nakote u dovoljnom broju, i to je jako dobro vidi po Eu zemljama u kojima ih ima dovoljno da krenu zahtjevat da se cijela drzava ponasa po njihovom ili nikako... i nisam uoce isao za brojem crkava i ne znam cemu nego sam isao na to da smo mi svi njima nevjernici sta god da jesmo osim njih... primjera ima dovoljno koje se jako dobro pokusava skrivati...

Jedino šta si ti uspio sakriti su tvoja intelgencija, humanost i opća informiranost po pitanjima globalnih geostrateških odnosa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 22:31 (Al Crane).
16 godina
Ne treba zatirati sjeme ali dovoljno je imati jedno dijete i pokusat ga podignut kako treba, a ne da ga se koristi kao bankomat.... i isto mi je i u Africi, vidis da nemas hrane i pravis opet djecu i to je normalno? Pa ne treba bit doktor znanosti da skuzis da nije uredu pravit djecu koja ce gladovat... nego je lakse srat ovako ima gladnih ovo ono... uvijek je bilo i bit ce ali i u Afriku je doslo 21. stoljece da imaju dovoljno mozga razmisljat hoce netko prezivit ili ne....
VenAtoR#2231
7 godina
jocommb kaže...
Ne treba zatirati sjeme ali dovoljno je imati jedno dijete i pokusat ga podignut kako treba, a ne da ga se koristi kao bankomat.... i isto mi je i u Africi, vidis da nemas hrane i pravis opet djecu i to je normalno? Pa ne treba bit doktor znanosti da skuzis da nije uredu pravit djecu koja ce gladovat... nego je lakse srat ovako ima gladnih ovo ono... uvijek je bilo i bit ce ali i u Afriku je doslo 21. stoljece da imaju dovoljno mozga razmisljat hoce netko prezivit ili ne....

A ti ne bi srao parole kao "smrt Izraelu i SAD" da ste ti, tvoji roditelji i tvoja djeca generacijama protjerivani iz svojih domova, ekonomski i socijalno masivno oštećeni, terorizirani i bombardirani od strane grabežljivih amoralnih rasističkih nacifašističkih psihopata koji se samoprodaju pod najveće altruiste i demokrate koje je svijet ikad vidio?

Šta trebaju Afrikanci razmišljat ako im neće doć kapitalistički psihopate iz Amerike da im otmu sve što pod nogama imaju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 22:42 (Al Crane).
16 godina
Uuuu eto vidim svi neki geostrateski strucnjaci i vojni analiticari.... Humanost je jedna stvar i nemam nista protiv da se trose milioni na djecu koja su ostala sirocad, i koja su bila dobro zbrinuta ali silom ne prilika ostali bez skrbi... ali nikako ne podrzavam stancanje bez imalo razmisljanja, ili s namjerom da im netko drugi placa...
I eo strucnjace analiziraj mi ovo
VenAtoR#2231
7 godina
jocommb kaže...
Uuuu eto vidim svi neki geostrateski strucnjaci i vojni analiticari.... Humanost je jedna stvar i nemam nista protiv da se trose milioni na djecu koja su ostala sirocad, i koja su bila dobro zbrinuta ali silom ne prilika ostali bez skrbi... ali nikako ne podrzavam stancanje bez imalo razmisljanja, ili s namjerom da im netko drugi placa...
I eo strucnjace analiziraj mi ovo

Ajd ne seri kvake, "stručnjače", tko je tu silnu dječicu napravio siročićima kroz silne "ratove za demokraciju/protiv terorizma"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 22:54 (Al Crane).
16 godina
... dupli post... mobitel...
VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 22:50 (jocommb).
16 godina
Hvatas se Izraela kao mutav telefona... jebe mi se i zanjih i za sve ostale... ALI nitko drugi se ne dize u zrak vicuci alahu egber i ostale gluposti... nije ni jedan zidov a niti budista, pravoslavac, katolik, i ne znam sta ne napadao nozevima ljude po njemckoj i ostatku EU i ubijao u ime vjere...i nije zidov izveo teroristicki napad u Rijeci 90-ih.... Bas me zanima kad je RH prije stigla napravit sirocad po bliskom istoku...
VenAtoR#2231
7 godina
jocommb kaže...
Hvatas se Izraela kao mutav telefona... jebe mi se i zanjih i za sve ostale... ALI nitko drugi se ne dize u zrak vicuci alahu egber i ostale gluposti... nije ni jedan zidov a niti budista, pravoslavac, katolik, i ne znam sta ne napadao nozevima ljude po njemckoj i ostatku EU i ubijao u ime vjere...i nije zidov izveo teroristicki napad u Rijeci 90-ih.... Bas me zanima kad je RH prije stigla napravit sirocad po bliskom istoku...

Mutavi fašistički "genije", takvih "gluposti" ne bi bilo da im zadnjih 100 godina Cionisti & "civilizirani Zapad" ne otimlju zemlju i ubijaju ih ko žohare u ime "demokracije" a pod izlikom kontrole nad naftnim izvorima. Kažeš, "noževima napadaju ljude i ubijaju u ime vjere"? A u ime čega avionima i raketama bombardiraju škole i bolnice ta gamad koju naoružavaju i politički podupiru ti isti Njemci i ostatak EU - jel u ime vjere, slobode i demokracije? Možda se RH također ne bi trebala svrstati na tu stranu ratnih zločinaca i bezkrupuloznih terorista zbog uguzivačke politike ljigavaca koji obmanjuju i pljačkaju vlastiti narod.
Zbljuv ti je rezoniranje i karakter, miško, koliko god sitne dječice imao u avataru.

16 godina
Zbljuv je i tvoj... non stop ides na isto a rekao sam da me ne zanimaju, i nek se tamo jebu kako god hoce dok ne dolaze u nase krajeve... Ali jedna strana dolazi i pravi sranja a za drugu ne cujes da to rade ali ocito ne znas procitati napisano.... i ne trebas mi nista ti objasnjavat dovoljno je da se sjetimo kako su se u samom startu udruzili svi zivi okolo i napali izrael, i kad se obranio i nudio rijesenja odbijana su i opet su napadani. Onda naprave pokolj preko 1000 ljudi i sad bi ja trebao zaliti kad su ih naguzili... meni nesto govoris a isti si ko i oni da je palestina from river to the sea, a kad se pita koje rijeke i kojeg mora muk... isto ko o oni zidovi vladaju svijetom, samo zaraduju na nama, bla bla... pa i da je, da nema njih bio bi netko drugi i opet bi rintao, ne bi sigurno bio milijunas da ih nema...
VenAtoR#2231
7 godina
bernibug kaže...
Keops kaže...

Baš pogledao dokumentarac. Odličan.

Što se tiče gladne djece, može se naći novac i za njih i za svemirski program ako pravi ljudi upravljaju svijetom. Ovako imamo što imamo, što je odraz ljudskog roda u prosjeku.

7 godina
jocommb kaže...
Zbljuv je i tvoj... non stop ides na isto a rekao sam da me ne zanimaju, i nek se tamo jebu kako god hoce dok ne dolaze u nase krajeve... Ali jedna strana dolazi i pravi sranja a za drugu ne cujes da to rade ali ocito ne znas procitati napisano.... i ne trebas mi nista ti objasnjavat dovoljno je da se sjetimo kako su se u samom startu udruzili svi zivi okolo i napali izrael, i kad se obranio i nudio rijesenja odbijana su i opet su napadani. Onda naprave pokolj preko 1000 ljudi i sad bi ja trebao zaliti kad su ih naguzili... meni nesto govoris a isti si ko i oni da je palestina from river to the sea, a kad se pita koje rijeke i kojeg mora muk... isto ko o oni zidovi vladaju svijetom, samo zaraduju na nama, bla bla... pa i da je, da nema njih bio bi netko drugi i opet bi rintao, ne bi sigurno bio milijunas da ih nema...

Kao što rekoh, previše gledaš CNN i Fox Gnjus. Da nisu možda Palestinci i Rabina ubili jer je sklopio sporazum s njima?
Stvarno si oličenje pravih europskih vrijednosti... za vrijeme Adolfa Hitlera.

16 godina
Mhm... javlja se netko tko ima diplomu iz woke leftardije... bitch please... 🙋🏻‍♂️
VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2026 1:11 (jocommb).
16 godina

Pa koji k. Artemis okruzi oko mjeseca kazu nes ti, bezveze vec bili itd. Musk se dobaci do orbite onaniranje na maks.

I onda jos u pricu gladna djeca. Pa kako to da su gladna djeca problem kad nasa ide oko mjeseca a nisu kada musk, bezos i slicne drk4d1j3 se dobace do orbite?

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice