Poznati youtuber napravio parodiju na račun - skup

poruka: 4
|
čitano: 1.615
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poznati youtuber napravio parodiju na račun - skup".
15 godina

Nakon dugog niza godina, Bagu moj, zelim ti sve najbolje.

Ova sramota od clanka tj linka na reel sa instagrama u kojem samo nabijate rijeci da bi nabili rijeci da bi dobili clanak i stavili oglase je misto di ja povlacin granicu.
To vise nije novinarstvo, to vise nije Bug.

Vise vrimena triba za clanak procitat nego video pogledat. Vi na obrnutu tehnologiju izgleda. Da ste napravili rubriku "vidi sta nas je nasmijalo" i stavljali nebrojeno ovakvih zapisa bez maltretiranja nepotrebnim tekstom koji ima rijeci samo da ima rijeci...jednu jedinu ric nebi gleda.

Za ovo?

preimenujte se u enter da se vratite publici koju ciljate. Bas ste me razocarali. Fali Ajar da vas drzi na iglama sa svojim komentarima. Otkad njega nema ode sve...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2026 22:30 (leo_91).
Moj PC  
6 0 hvala 2
5 godina
suspendiran

1000 novih informacija o Intelu, na forumu doslovno u 6mjeseci nije bilo 2 objave o njima a oni kelje ovakve gluposti, sad su poceli i s bmw, prokleti trendovi

5 0 hvala 2
16 godina

Sve manje dođem i na forum, a stranicu jaako rijetko pogledam.

Pa vidiš da su toliko sposobni, jer moraju tražiti instagram/tiktok materijale, da ni ne mogu cijeli naslov na forum staviti...

5 0 hvala 2
17 godina
Re: Poznati youtuber napravio parodiju na račun -
Bug otvaram iz navike. Još mi je uvijek na prvom mjestu u bookmarks. Doduše, ne znam zašto. Većinom ovakve bedastoće pa auti, medicina, itd, itd…
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice