Vojni sukob na Bliskom istoku pojačava i kiberneti

poruka: 157
|
čitano: 25.408
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vojni sukob na Bliskom istoku pojačava i kiberneti".
16 godina
Re: Vojni sukob na Bliskom istoku pojačava i kiber
MGloc kaže...

Nekima kao KTM je pojeden mozak sa rasizmom i mrznjom ili su takvi jednostavno da samo misle na svoju guzicu i daj meni, ne to je moje.Kao i političari samo šta su naši "dragi" političari ovaj puta ostali kratkih rukava i mi skupa s njima jer za neke radnje nisu bili niti obavješteni od Trumpa jer naravno tko smo mi u EU da bi sudjelovali i u čemu i donosili ikakve odluke dok je Pernar to pričao još prije 10 godina i upozoravao tko nas vodi u propast.

Ja se nadam da ce nas zeleni spasit.

Meni se cini da nije EU da bi mi slali vojnike gdje god uncle samu prdne posto su nasi politicari najobicniji rektalni alpinisti. Ovako ipak pratimo EU u bar malo otpora ako nicim drugim onda nesudjelovanjem.

15 godina

Pa bili su Hrvatski vojnici u Afganistanu, a u iz Iraka je povuceno 6 nasih vojnika prosli tjedan skupa sa Njemackim,Poljskim, Talijanskim i od drugih zemalja..U Libanonu je jedan Hrvatski vojnik a znam da ima i Austrijskih vojnika isto.Tako da nas EU u necemu sprjecava ne drzi vodu.

E sada kome se brani Domovina u Kandaharu,Ukrajini,Izraelu slobdno neka ide branit.Ja sam vidio da se Ukrajincima nije bas branila Ukrajina dok su ih pod prisilom trpali u auto i na front sa njima u meat grinder..Nije ovo vise kao prije 100 godina danas mediji brzo prosire vijesti.

Švabe sada prebacuju VW tvornicu u suradnji sa Izraelom na proizvodnju Iron-dome sistema bit ce interesantno gledat ako Iran dode do ICBM kada zvizne jednu na tvornicu pored Frankfurta..

Ja vjerujem da su Zidovi primali ljude iz svih strana svijeta da se prebace na vjeru i dobili su imovinu i drzavljanstvo u Izraelu ali pod prisegom da moraju na front ukoliko izbije rat ja vjerujem da je vlada izraela to radila.

Sada se ljute nasi na Milanovica jer je izjavio da necemo nabavljati Davidovu pracku od Izraelaca a Srbi i Izraelci trguju naoruzanjem na veliko, uostalom vidjeli smo koliko je "efektivna" protuzracna obrana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2026 19:51 (MGloc).
15 godina

Ajd molim te sportestt pošto lupaš td ajd napiši u čemu se to ne slažeš bez ljutnje ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
7 godina
warhammer kaže...
Al Crane kaže...

Je li ti kad palo na pamet da možda ne bi bila tolika poplava kojekakvih izbjeglica da im netko tebi nepoznat zbog nečega nije razorio domovinu i domove?

Iz Sirije su bježali od Assadovog režima  njegovih prijatelja Rusa , Iranaca i brojnih šiitskih paravojnih skupina  

Mda. Američko-cionistički prijatelji nisu nikakav razlog za bjeg 

Israel forgives Daesh for attack following ‘apology’

Fear among Syria's minorities after the fall of Assad

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
7 godina
warhammer kaže...
Al Crane kaže...

Je li ti kad palo na pamet da možda ne bi bila tolika poplava kojekakvih izbjeglica da im netko tebi nepoznat zbog nečega nije razorio domovinu i domove?

Iz Sirije su bježali od Assadovog režima  njegovih prijatelja Rusa , Iranaca i brojnih šiitskih paravojnih skupina  

Bajdvej, si čuo kad za izvjesnog Abu Tahsin al-Salihija?

Abu Tahsin al-Salihi (July 1953 – 29 September 2017) was an Iraqi veteran sniper. A volunteer in the Iraqi Popular Mobilization Forces (PMF)*, he is credited with killing over 384 ISIS members during the War in Iraq (2013–2017), receiving the nicknames "The Sheikh of Snipers" and "Hawk Eye." Consequently, he is considered one of the deadliest snipers in history.
https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Tahsin_al-Salihi

*The PMF is composed of about 67 primarily Shia armed factions, almost all of which are Iranian-backed and openly pledge allegiance to the supreme leader of Iran. In 2024, the PMF's Chief of Staff, Abu Fadak al-Mohammadawi, openly declared that the PMF took orders from Khamenei's father and predecessor Ali Khamenei.
https://en.wikipedia.org/wiki/Popular_Mobilization_Forces

Dakle dok tvoji prijatelji judeonacisti i američki imperijalisti podupiru đihadističke glavoseče kako bi rasturili svaku opozicijsku državu u regiji, Iran se aktivno bori protiv njih. 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2026 21:23 (Al Crane).
15 godina

Nisam čuo za tog snajperistu ali sam čuo za Iračkog "Ramba" iliti Abu Azrael stalno se prijeti džihadistima i cionistima da će im polomit lubanje.

https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Azrael

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovakve teme dobro dođu za update šit liste jer izvuku takav talog od ljudi da je to nevjerojatno. Picajzla odustani pajdo - ne vrijedi. Čim idiot zazove Hitlera to je gotova rasprava.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice