Testirali smo ASUS GeForce RTX 5080 Noctua OC Edit

poruka: 6
|
čitano: 2.874
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo ASUS GeForce RTX 5080 Noctua OC Edit".
17 godina

Svaka cast za termals, ali noctua govnasto smedja boja mi je prelosa i ne uklapa se ni u jedno kuciste.

Cijena je takodjer daleko iznad msrp modela pa skoro za duplo

Intel 80286
Moj PC  
6 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Re: Testirali smo ASUS GeForce RTX 5080 Noctua OC
Najbolje zračno, tko moze i želi platit ce, boja je govnasta blago receno😆

2 0 hvala 0
7 godina

Uhhh majko mila da mi je ovu grafičku, vidio sam da je buka pri max opterećenju oko 22dB. Nema ništa ljepše od tihog računara.

Ja već imam kompletan beQuiet rashladni sustav u PC-ju i ASUS DUAL RTX 4060 Ti 16 GB. Kako bi mi legla ova zvjerka.

Kod nas (BIH) je najniža cijena malo preko 1500 € (3353,00 KM). To je previše. Za te pare mogu uzeti solidan kompletan PC

bez monitora. Meni boja ne smeta, imam u pričuvi po jedan primjerak nekih Noctua ventilatora (NF-A15 G2, NF-S12A,

NF-S12B, NF-P14) imam veliko kućište, ali para nema....

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2026 8:51 (bernibug).

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Testirali smo ASUS GeForce RTX 5080 Noctua OC
Horned Reaer kaže...

Svaka cast za termals, ali noctua govnasto smedja boja mi je prelosa i ne uklapa se ni u jedno kuciste.

da vidiš kako bi se samo uklopila u moj define 7 koji je okrenut prozorom prema zidu, još bi se bolje uklapala da je kojom srećom bio raspoloživ model tog kućišta s metalnom bočnom stranicom

nekidan sam uzeo asus rog strix z790-a gaming matičnu, crna s blješteće srebrnim hladnjacima... šaka u oko, al paše ko salivena kad je ionako ne vidim 

16 godina

Ima brdo izmodeliranih okvira i samo se ubaci model u 3D printer.

3D print okvira za model graficke i ubacite si nutra 92mm ventilatore ili cak ima i za 120mm. Potreban je i konektor koji odgovra na mali konektor na grafickoj. 

Cijena ukupno oko 70-ak eura.

Na vecini novijih grafickih kartica jako je jednostavno skinuti samo fan bracket sa kartice i otspojiti postojece fanove.

Dugo sam ima DIY(plasticne vezice oko hladnjaka) 2x120mm na 1070Ti bila je necujna.

mihi
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
moderator

Evo unboxinga ove zvjerke:

Never put Dolby on snake detectors.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka