Trumpova administracija šalje start-stop sustave u

poruka: 6
|
čitano: 3.986
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trumpova administracija šalje start-stop sustave u".
13 godina

Koliko je WW bio ispred svog vremena.

Danas ne bi postojao "Diezelgate"

:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Prema zelji trumpa... toliko o tome u kakvom je stanju usa danas... 

1 0 hvala 1
15 godina

nisam nekui zagovornik Trumpa, ali start stop je smeće koje jedino što radi uništava motore.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: Trumpova administracija šalje start-stop susta
luka1002 kaže...

nisam nekui zagovornik Trumpa, ali start stop je smeće koje jedino što radi uništava motore.

Meni je refleks prvo stisnuti taj A čim upalim. Sad je zamijenjen gumb s onim hakiranim.

16 godina
luka1002 kaže...

ante_etna kaže...
luka1002 kaže...

Meni je refleks prvo stisnuti taj A čim upalim. Sad je zamijenjen gumb s onim hakiranim.

Mozda niste primjetili ali start-stop je nebitna stvar u ovoj vijesti iako se nalazi u naslovu.

18 godina
luka1002 kaže...

Ne samo to, meni se jednom u sred raskršća zbog start stopa auto ugasio na 2- 3 sekunde i skoro sam radi toga imao sudar. Od tada prvo što radim je gasim start stop. Palim ga jedino kad sam u koloni.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice