Waymov robotaksi lagano udario dijete u blizini šk

poruka: 4
|
čitano: 2.299
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Waymov robotaksi lagano udario dijete u blizini šk".
16 godina

Ne znam zasto se rade ovako senzacionalisticke vijesti iz nicega. Ljudi kni ne vjeruju u autonomna vozila ce na ovo gledat kao velik problem umjesto da ispita sta su drugi standardni vozaci napravili sa svojim vozilima da bi izazvali ovu situaciju i kako se dijete ponasalo u prometu. Sta vise bude autonomnih vozila u prometu to ce promet bit sigurniji za sve, jer uglavnom ti sta se protive autonomnim vozilima su bas oni koji izazivaju najvise problema u prometu

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 1 hvala 0
17 godina

Nakon što su oni navijači PAOK-a poginuli jer je kompjutor skrenuo kombi nazad prema kamionu, mislim da su neke stvari i više nego jasne.

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Re: Waymov robotaksi lagano udario dijete u blizin
BMT kaže...

Nakon što su oni navijači PAOK-a poginuli jer je kompjutor skrenuo kombi nazad prema kamionu, mislim da su neke stvari i više nego jasne.

To je fake news, vlasnik kombija izjavio je da kombi nije uopće imao ugrađen lane assist, a i da jest, sustav bi se sam ugasio kad je vozač dao žmigavac.

Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.
17 godina
Re: Waymov robotaksi lagano udario dijete u blizin
izith kaže...
BMT kaže...

To je fake news, vlasnik kombija izjavio je da kombi nije uopće imao ugrađen lane assist, a i da jest, sustav bi se sam ugasio kad je vozač dao žmigavac.

Činjenica ostaje da je taj sustav opsana jer on nije morao paliti žmigavac da se vrati u svoju traku, a sistem ga je mogao spriječiti da smota volan. Isto takve stvari se događaju kod radova na cesti ili u velikom broju slučaja kad stara signalizacija nije valjano uklonjena.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice