Teslin Full Self-Driving nas je bez problema odvez

poruka: 14
|
čitano: 5.027
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Teslin Full Self-Driving nas je bez problema odvez".
17 godina

Jel zna izbjegavat i šahtove ili je to ipak sport samo za vozača?

4 0 hvala 0
18 godina

Jel kuži radove na cesti koji su davno odrađeni, a majstori zaborave maknuti znak ograničenja brzine 30km/h?

I`m silicon-based life-form
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Teslin Full Self-Driving nas je bez problema o
Jel kuzi kad dostavna sluzba ispred tebe vozi 100 metara u rikverc i trubi ako mu “stojis na putu”
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
4 mjeseca

Nema dovoljno budala na cesti, sad još moramo paziti i na self-driving tostere da nas ne pokupe. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2026 9:55 (Hrža).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
7500€ kosta ova igrarija.
Bilo bi mi draze da sloze navigaciju da ne prica ko da je retardirana. Svaki put kad idem u HR slusam retardirana Hrvatska imena ulica na engleskom ili kaj bi to vec trebalo biti. Isto lose prica HR ulice sa njemackim postavkama. Uglavnom trebali bi sloziti da ulice cita u skladu sa drzavom u kojoj se nalazi auto a ne da mi rece za Ulica Bana Jelacica - ulika bana Šlaja!!!!!

Ne vidim smisao necega kaj ne radi 100%, ako moram drzat ruke kraj volana i biti napeti cijelo vrijeme onda mi je lakse voziti sa adaptivnim tempomatom.
16 godina
Zasto veliki broj ljudi nikad nije sposoban pogledat samo malo u buducnost i uvidit opcije i mogucnosti, uvik sta ce meni to bolje da se nista ne minja iducih 100g i takve price
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

2 0 hvala 0
17 godina
stirko55 kaže...
Zasto veliki broj ljudi nikad nije sposoban pogledat samo malo u buducnost i uvidit opcije i mogucnosti, uvik sta ce meni to bolje da se nista ne minja iducih 100g i takve price

Jedva cekam da bude 100% i ne moras paziti ali ako pazim onda vozim jer mi se ne drze ruke ko da se molim Bogu da me auto ne ubije. Kad bude 100% ali 100% i Tesla odgovara za udes onda bude imalo smisla ovak je to sve prevara koja traje skoro jedno desetljece gdi ljudi beskamatno financiraju Teslu koja stalno pomice deadline. Vecina automobila nema hardver koji moze 100% preuzeti kontrolu i nikad ne budu u stanju biti autonomni.

Prvo i osnovno najmanje pola populacije ne bi trebalo imat vozacku jer su losi vozaci ili nemaju kulturu pa voze kao stoka, ako nista drugo samo radi toga se veselim autonomnim autima, a drugo je to da mi je san sjesti u auto u 4 sata u jutro, spavat do mora i probuditi se na moru bez da poginem.

Ne samo to, nego kad idem na put upalit Netflix pogledat seriju a auto me doveze do odredista. Sto bude vise takvih automobila u prometu to bude manje guzvi i problema jer masu ljudi treba pet gladnih godina da krene kad se upali zeleno na semaforu, jer drkaju po mobitelima. 

Zivim za dan kad bude u prometu sve ko po spagi a ja kad se negdi napijem fino sjednem iza u auto i auto me otpela doma bez da poginem ili ubijem nekoga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2026 10:18 (NEW_MAN).
7 godina
Moraju li se obje ruke ovako drzati ili je dovoljna jedna?

0 0 hvala 0
17 godina
markma kaže...
Moraju li se obje ruke ovako drzati ili je dovoljna jedna?

Jesi vozio kad auto sa adaptivnim tempomatom i/ili držanjem između crta?

Ako nisi, auto pruža dosta veliki otpor u volanu ako želiš kontrirati njegovoj "ideji". Recimo na autoputu, zona radova, bijele crte više ne vrijede a precrtane žute sa privremenim trakama, auto će se pokušati držati bijelih dok ne dođe do neke prepreke.

Shodno tome, ja bih rekao bolje držati obje ruke, bar većinu vremena.

17 godina
Gledam kak se po americi voze, chillaju, pricaju, a ovaj u hrvatskoj ruke ko da moli krunicu da ga neko ne pokupi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
stirko55 kaže...

Jedva cekam da bude 100% i ne moras paziti ali ako pazim onda vozim jer mi se ne drze ruke ko da se molim Bogu da me auto ne ubije. Kad bude 100% ali 100% i Tesla odgovara za udes onda bude imalo smisla ovak je to sve prevara koja traje skoro jedno desetljece gdi ljudi beskamatno financiraju Teslu koja stalno pomice deadline. Vecina automobila nema hardver koji moze 100% preuzeti kontrolu i nikad ne budu u stanju biti autonomni.

Prvo i osnovno najmanje pola populacije ne bi trebalo imat vozacku jer su losi vozaci ili nemaju kulturu pa voze kao stoka, ako nista drugo samo radi toga se veselim autonomnim autima, a drugo je to da mi je san sjesti u auto u 4 sata u jutro, spavat do mora i probuditi se na moru bez da poginem.

Ne samo to, nego kad idem na put upalit Netflix pogledat seriju a auto me doveze do odredista. Sto bude vise takvih automobila u prometu to bude manje guzvi i problema jer masu ljudi treba pet gladnih godina da krene kad se upali zeleno na semaforu, jer drkaju po mobitelima. 

Zivim za dan kad bude u prometu sve ko po spagi a ja kad se negdi napijem fino sjednem iza u auto i auto me otpela doma bez da poginem ili ubijem nekoga.

Pa dobro i ja bi volija to sta t govoris, al ne dode do toga preko noci. Velika obecanja i nerealni rokovi su dio trenutnog trzista koje tako prikuplja sredstva, a kao sto svi znamo sredstva su potrebna da se dode do napretka. Mislim niko te ne tjera da ga uzmes u trenutnoj fazi, ali me nervira sta velika vecina ljudi popljuca trenutni proizvod bez imalo vizije kuda on vodi.

16 godina
stirko55 kaže...

Pa dobro i ja bi volija to sta t govoris, al ne dode do toga preko noci. Velika obecanja i nerealni rokovi su dio trenutnog trzista koje tako prikuplja sredstva, a kao sto svi znamo sredstva su potrebna da se dode do napretka. Mislim niko te ne tjera da ga uzmes u trenutnoj fazi, ali me nervira sta velika vecina ljudi popljuca trenutni proizvod bez imalo vizije kuda on vodi.

To je nažalost tako. Svi žele kompletan proizvod odmah i sada. Ovdje to još nekako i osjetljivije jer ne pričamo o nekim featureima na mobitelu koji fale već o uređaju koji zbog bug-a zbilja može stvoriti fatalnu nesreću.

Ali ista stvar je sa svim proizvodima, uvijek upočetku kupuju oni koji žele novo i fancy iako možda ne radi kako spada (primjer preklopni mobiteli danas, puno ljudi pljuje po njima jer još nisu ispeglali glavne nedostatke), a onda tek kasnije malo po malo ostatak ekipe prihvaća s vremenom. Ovaj savršeno pokazuje taj ciklus. Tesla i autonomna vozila su sada u toj Early Adpoters fazi

Stoja
10 godina
ukay1000 kaže...
Gledam kak se po americi voze, chillaju, pricaju, a ovaj u hrvatskoj ruke ko da moli krunicu da ga neko ne pokupi...

čovjeku je strano pa je oprez razuman, ali druga stvar je i da su u americi te tesle po njihovim putevima prešle milijune kilometara i imaju puuuno više trening podataka za njihove rute, kod nas je to sve u povojima, ok ima on sustav ali siguran sam da i taj sustav uči i trenira se konstantno

16 godina
Stoja kaže...
stirko55 kaže...

To je nažalost tako. Svi žele kompletan proizvod odmah i sada. Ovdje to još nekako i osjetljivije jer ne pričamo o nekim featureima na mobitelu koji fale već o uređaju koji zbog bug-a zbilja može stvoriti fatalnu nesreću.

Ali ista stvar je sa svim proizvodima, uvijek upočetku kupuju oni koji žele novo i fancy iako možda ne radi kako spada (primjer preklopni mobiteli danas, puno ljudi pljuje po njima jer još nisu ispeglali glavne nedostatke), a onda tek kasnije malo po malo ostatak ekipe prihvaća s vremenom. Ovaj savršeno pokazuje taj ciklus. Tesla i autonomna vozila su sada u toj Early Adpoters fazi

Mozda bi se usudio reci da sa autonomnom voznjom mozda nije niti taj Early Adopters faza nastupila potpuno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice