YouTube će prenositi dodjele Oscara od 2029. godin

poruka: 4
|
čitano: 2.172
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube će prenositi dodjele Oscara od 2029. godin".
7 mjeseci

Posljednjih godina apsolutno svi "normalni" ignoriraju dodjelu Oscara i vise se ne uzima kao najprestiznija nagrada za film, sto od strane vodecih kriticara tako i od strane vecine gledatelja (cak njih vise od 90% izjasnilo se da ne smatraju filmove koji dobiju oscara ili glumce u posljednjih 10 godina da su iste zasluzili). Oscar je postao nesto kao i "Eurovizija", vode se sa trendom i to je to.

One Man Games

7 0 hvala 2
16 godina

Oscari nikad ništa nisu ni značili kvalitetu nego je to samo Hollywoodski krugodrk gdje si oni međusobno dodjeljuju nagrade na temelju ničega.

Citizen Kane nije dobio Oscara, Saving Private Ryan je izgubio od Shakespeare in Love, Kubrik, Hitchcock, i mnogo vrhunskih redatelja nikada nisu skupili Oscara tako da... nije nikada ni značio kvalitetu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Re: YouTube će prenositi dodjele Oscara od 2029. g
sirka666 kaže...

Oscari nikad ništa nisu ni značili kvalitetu nego je to samo Hollywoodski krugodrk gdje si oni međusobno dodjeljuju nagrade na temelju ničega.

Citizen Kane nije dobio Oscara, Saving Private Ryan je izgubio od Shakespeare in Love, Kubrik, Hitchcock, i mnogo vrhunskih redatelja nikada nisu skupili Oscara tako da... nije nikada ni značio kvalitetu.

A dobro ti ga sad isto pretjerujes nije nista znacio, imao je poprilicnu težinu do unazad nekih godina gdje se to zaista pretvorilo u cirkus i paradu

14 godina

Posljednjih nekoliko godina me riječ Oscar asocira samo na Willa Smitha i Chrisa Rocka. Čak ni te godine ne znam tko je pobijedio i ijednoj kategoriji, vidio sam ali nekako odmah to zaboravim ali drama s ovom dvojicom je bila super.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice