ChatGPT 5.2 je stigao, no korisnici tvrde: ‘Korpor

poruka: 3
|
čitano: 2.006
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT 5.2 je stigao, no korisnici tvrde: ‘Korpor".
3 mjeseca

https://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_intimacy

Artificial intimacy is a form of human-AI interaction in which an individual will form social connections, emotional bonds, or intimate relationships with various forms of artificial intelligence, including chatbots, virtual assistants, and other artificial entities

UtinamSemper
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2025 14:07 (mh82).

2 0 hvala 0
17 godina

Kmek... to najviše, kao i inače plaču babe koje vole romantično ćaskati sa "svojim" chatbotom. Čovjek bi očekivao da je najbitnije da ne halucinira, da daje točne proračune, statistiku i tabelarni sažetak danog sadržaja; ali s obzirom na krug ovisni...korisnika.. njima je bitnije da je šarmer u odgovorima. Predlažem da prijeđu na Grok, on je dobar, kako gazda kaže, u zabavljanju društva pošalicama i roastingu.

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Re: ChatGPT 5.2 je stigao, no korisnici tvrde: ‘Ko
overhaul kaže...

Kmek... to najviše, kao i inače plaču babe koje vole romantično ćaskati sa "svojim" chatbotom. Čovjek bi očekivao da je najbitnije da ne halucinira, da daje točne proračune, statistiku i tabelarni sažetak danog sadržaja; ali s obzirom na krug ovisni...korisnika.. njima je bitnije da je šarmer u odgovorima. Predlažem da prijeđu na Grok, on je dobar, kako gazda kaže, u zabavljanju društva pošalicama i roastingu.

Ali problem i je u tome što halucinira, i to u kodu. 
Koristim plus pretplatu.
Općenito:
- Postao je spor do bola, pogotovo kad se upotreba kolidira sa peak time u US
- Griješi u kodu, koristim ga za php, js, css
- Radi tipfellere - ffs!
Ne znam koliki ima kontekst no imam osjećaj da ga dinamički smanje kad je zagušenje sustava i onda pukne, tj pogubi se jer je zaboravio već definirano i onda počne izmišljati kod.
Ali ako osim sto halucinira u kodu - radi i tipfellere, e onda jeziga.
Stavio sam personality na Efficient / Get right to the point. na pocetku mu kazem da ne objasnjava, da mi ne stavlja komentire u kod jer to sve zdere raspolozivi kontekst i onda je bolja no svejedno se zna pogubit. Precesto za pouzdan rad.

OK i dalje stedi gro vremena no starije verzije nisu toliko grijesile. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice