Expedition 33 potpuno zasluženo izdominirao.
No zanimljivo mi je da Death Stranding 2 baš ništa nije osvojio.
Valjda nisu dovoljno platili da mu izmisle neku kategoriju kao ovima ostalima.
Ma znam da su te nagrade teški bullshit, ali ne može biti da jedan Alters uopće nije nominiran za Best voiceacting, a nominira se Charlie Cox iako E33 već ima dvije nominacije u toj kategoriji. Glupost.
Igra je fantasticna i generalno mislim da je uspjeh skroz zasluzen, al tuzno mi je da KCD2 nije osvojio bas nista. Ako nista, definitivno je trebao osvojiti nagradu za Best RPG umjesto Clair Obscura, koji se jedva moze i okarakterizirati kao RPG.
Igra je fantasticna i generalno mislim da je uspjeh skroz zasluzen, al tuzno mi je da KCD2 nije osvojio bas nista. Ako nista, definitivno je trebao osvojiti nagradu za Best RPG umjesto Clair Obscura, koji se jedva moze i okarakterizirati kao RPG.
Probao sam KCD2 nedavno kad je bio free weekend. Možda je stvarno dobra, al ja nemam živaca za to.
Kad sam na početku morao nahraniti cucka kobasicom za koju sam morao pobijediti kompanjona u board gameu da bi mi dao prsten drugog kompanjona koji mi je dao kobasicu za cucka, a sve da bih uopće mogao igrati dalje, dobrano sam se naživcirao.
A kad sam otvorio inventory i ostale menije samo sam ugasio i obrisao igru.
Mozda da probaju vidjet s Infantinom za Fifa RPG of the Year nagradu.
Kojima je sam rekao da je zadovoljan kad gleda broj aktivnih playera dan danas nakon izlaska jedinice, a sigurno su ljudi s dvojkom isto zadovoljni. Ima svoj fanbase. Vidit ćemo kakav će O.D. biti.
Kojima je sam rekao da je zadovoljan kad gleda broj aktivnih playera dan danas nakon izlaska jedinice, a sigurno su ljudi s dvojkom isto zadovoljni. Ima svoj fanbase. Vidit ćemo kakav će O.D. biti.
No, meni je Death Stranding (i jedinica i dvojka) top pa mi je baš zato čudno da nisu ništa osvojili. A vidim i po netu da ljudi isto dijele takvo mišljenje.
Igrao sam i DS2 i E33 i obje igre su vrhunski odrađene po sličnom principu. Naravno, samo jedna može biti game of the year, ali da baš u nijednoj kategoriji DS2 nije mogao dobiti nagradu to mi je malo jadnjikavo.
Pogotovo što ima hrpa nebuloznih kategorija.
Bilo je odlicnih naslova, bas da jedna odnese sve
No, meni je Death Stranding (i jedinica i dvojka) top pa mi je baš zato čudno da nisu ništa osvojili. A vidim i po netu da ljudi isto dijele takvo mišljenje.
Igrao sam i DS2 i E33 i obje igre su vrhunski odrađene po sličnom principu. Naravno, samo jedna može biti game of the year, ali da baš u nijednoj kategoriji DS2 nije mogao dobiti nagradu to mi je malo jadnjikavo.
Pogotovo što ima hrpa nebuloznih kategorija.
Počinje ti biti ko hoolywood. Neznam tko je unazad nekoliko godina rekao, onaj tko napravi najbolji parti i pozove prave ljude, on dobiva zčatni kipić sigurno... Možda se nešto slično i ovdje dešava iza kulisa, to mi nemožemo znati. Nagradu za životno djelo možda da su čovjeku dali ili neki vrag, neznam... Kolko je čovjek u industriji, sve su bile top igre, baš sve do jedne. Okej, MGS ruku na srce, priča je isplepletena krajnje, ali on je sam pričao i za ds2 da je morao zapapriti priču jer je prejednostavna bila. A jednostavne stvari ljudi ne pamte.
Brate mili meni je dan danas jedna od boljih pucačina bila spec ops the line. Baš zbog priče... I ja sam osobno onaj tip "gejmera" koji ganja priču prije svega, kako u igricama, tako i u filmu.
Expedition 33 nisam igrao, nije moj cup of tea, ali sigurno igrica nije loša po svemu što sam čitao, još firma i pozadina priča iste je zanimljiva, brijem da ubisoftovci/wokerci si grizu nokte. Čudi me kak još postoje iskreno