Tesla navodno priprema integraciju sustava Apple C

poruka: 2
|
čitano: 3.503
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla navodno priprema integraciju sustava Apple C".
15 godina
Tesla navodno priprema integraciju sustava Apple C

Vidio da je vrag odnio salu... kinezi ce ga progutati sa svojim modelima, dizajnom su ljepsi, puno jeftiniji, a mogu na android i apple car 🙃

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Tesla navodno priprema integraciju sustava App
To kaj ne mogu korisitit Waze me izluduje ali inace mi ne fali tocno niti jedna druga funkcija. Veci problem je kaj auto nema HUD! HUD je nakon pojasa za vezanje i ABS nesto najbolje kaj se desilo auto industriji!
OS od Tesle koristi gmaps i ima valjda sve kamere koje su fixne, ali nema mobilnih koje koristnici prijavljuju u Waze.
Meni bi vise igralo da Tesla ugradi HUD, pogotovo jer nema brzinomjer ispred/ispod volana, da ugrade 360 kamere a ne ovo smece kaj je sad da ja ne vidim kak spada prednje felge. Zena je ogrebala felgu prvi tjedan kak smo kupili auto a felge su crne! FFS

Ako se ne varam u Muskovom ugovoru pise da mora imat deset milijuna pretplatnika na Premium Connectivity tak da mora shemirat kak da privuce ljude a da si ne odreze granu na kojoj sjedi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice