Lenovo ThinkBook Plus Gen 6 može povećati izvlačen

poruka: 5
|
čitano: 5.514
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo ThinkBook Plus Gen 6 može povećati izvlačen".
2 godine

Ovo ne znači previše "koji može povećati veličinu ekana s 14'' na velikih 16,7''", a još ako se koristi u marketinške svrhe je totalni promašaj.

Kad je u pitanju promjena omjera ekrana što nije bolje staviti u postocima za koliko se povećava površina?

Pa bi to ovdje bilo povećanje za gotovo 50%, što svakako bolje zvuči i preciznije nego povećanje od 2,7"

1 0 hvala 0
15 godina

Nekoliko pitanja, onako nasumce! 

Kako su povezani disolayi sa tijelom, vjerojatno flat kabelima, ali, paralelno ili serijski?! 
Kada rikava "jedan" display, rikava samo jedan ili oba dva, pretpostavljam da je main u spajanju onaj "glavni"?! 
Jedan moj poznanik je imao NOKIA mobitel, onaj prvi ZIPP sistem, pa mu je riknuo znatno prije roka (malo prebahato korištenje) koji je objavljen!
Koliko mehanizam testirano "bi morao" izdržati, ukoliko su a vjerujem kako jesu dijelovi mehanizma plastični?! Kao i na onoj NOKIA stvarčici! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lenovo ThinkBook Plus Gen 6 može povećati izvl

Nisu nikako povezani jer je sve jedan display. Samo se vertikalno "odrola" prema gore pa poveća dimenzije.

15 godina
Widowmaker kaže...

Nisu nikako povezani jer je sve jedan display. Samo se vertikalno "odrola" prema gore pa poveća dimenzije.

Baš bih volio u živo to vidjeti! 
No, obzirom kakav je igrač jedan "MIKRONIS", (o drugima nemam iskustva, pa ih ne mogu tagirati) ne vjerujem u mogućnost istog  

ATJ Lučko
17 godina

Evo našao sam promotivni video.

A evo i jedan sa live proizvodom:

A ovdje je detaljnija recenzija, na 9:23 se može vidjeti da displej ima valove na donjem dijelu koji se odmotava. Slično kao i onaj pregib kod sklopivih mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2025 14:47 (Widowmaker).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice