Keychron K4 HE atraktivna je mehanička tipkovnica

poruka: 6
|
čitano: 2.594
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Keychron K4 HE atraktivna je mehanička tipkovnica ".
14 godina

Hvala za članak. Da nisam vidio, ne bi ni znao da je ova tipkovnica izašla.
A u moj wooden black desk će se savršeno uklopiti.

Prvi ne Logitech komad periferije nakon više od 10+ godina.

EDIT: Nakon godine i 2 mjeseca korištenja Logitech G915 TKL i prvih izlizanih keycapova, razlog više da uzmem nešto što nije iz gaming industrije, a opet itekako je gaming 

Javim dojmove u nekoj od tema.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2025 15:18 (sudy_freak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

Kakav je to raspored, kaj netko moze na tome raditi a da ne radi konstantno neke greske?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Keychron K4 HE atraktivna je mehanička tipkovn
Boris grozni kaže...

Kakav je to raspored, kaj netko moze na tome raditi a da ne radi konstantno neke greske?

Ne razumijem... raspored je standardni US?

14 godina
sirka666 kaže...
Boris grozni kaže...

Ne razumijem... raspored je standardni US?

Ma pusti ga, misli na trimmani 96% layout gdje nema u sredini home/del/insert etc i gdje su arrow-keys odvojene.

Što bi tek rekao da vidi 40% ili manje što ljudi rade 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina

1. Link ne racunala.hr ne radi - vodi na početnu stranicu gdje su sve tipkovnice.

2. Pretrazivanje svih Keychron tipkovnica na toj istoj stranici - iste nema

3. Nista ne pise o HR znakovima - da li su dodatno gravirani i na koji layout ili su baš keycapovi s HR znakovima (što sumnjam)?

4. Slike su ANSI raspored genericke s neta - sta je tako tesko, ako radis clanak neke tipkovnice staviti sliku? A da, to uopće nije recenzija.

1 0 hvala 0
14 godina
Cro0707 kaže...

1. Link ne racunala.hr ne radi - vodi na početnu stranicu gdje su sve tipkovnice.

2. Pretrazivanje svih Keychron tipkovnica na toj istoj stranici - iste nema

3. Nista ne pise o HR znakovima - da li su dodatno gravirani i na koji layout ili su baš keycapovi s HR znakovima (što sumnjam)?

4. Slike su ANSI raspored genericke s neta - sta je tako tesko, ako radis clanak neke tipkovnice staviti sliku? A da, to uopće nije recenzija.

Da ti odgovorim na neka pitanja sad kad mi je moja stigla, ili da bolje kažem dvije 

Ništa me ne pitajte.

Uglavnom naručio sam prvo s ekupi.hr Keychron K2 HE, trenutno na popustu 20% i cijena je 135,20€ + 2€ dostava.

Brzo je stigla, svaka čast ekupi i boxnow, unutar 24h od narudžbe je ista bila isporučena.

Na prvo oduševljenje izradom, kvalitetom i svime, skužio sam da nisam pazio i da je layout UK-ISO (oznaka K2-H1-UK).

Samo otvorio, i odmah skužio da se na mali shift neću moći naviknuti.

Brže bolje sam tražio gdje ima druga dostupna i nađem ju u adm-u za nešto višu cijenu (165€).

Međutim ovaj put dobar layout, s malim enterom, ali normalnim lijevim Shiftom.

Sad ju koristim već dan i mogu reći da sam prezadovoljan. Vrlo brza instalacija, jednostavna, Wi-Fi veza zasad super radi, prvo uključivanje odradio preko kabla radi konfiguracije i da napunim bateriju.

Osjećaj tipkanja u odnosu na prethodnu G915 TKL je nebo i zemlja.

Kvaliteta izrade kakvu Logitech već jako dugo nema.

Hall Effect i rapid trigger mi je trenutno još ogromna Pandorina kutija koju tek otvaram. Malo sam inicijalno napravio neke postavke, ali vjerujem da imam još podešavanja.

Da ne dužim, par slika, i gdje se vide obje tipkovnice.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice