Ethernaut: prva Netflixova serija koja je koristil

poruka: 4
|
čitano: 2.718
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ethernaut: prva Netflixova serija koja je koristil".
16 godina

And so it begins...

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Za par godina nema šanse da budemo mogli razlikovat realni i AI generirani video i tada će pojam "istine" bit izgubljen zauvijek jer će svatko kreirat svoju istinu.

Ovako izgleda zabavno i da samo ostane na tome bilo bi super, ali svi znamo da neće, sve više i više filmova/serija će poćet koristit AI jer je brži ,jeftiniji i good enough - i za 5-6 godina se zna dogodit da će svatko moć kreirat svoj film samo sa AI promptovima i onda Hoolywood lagano ključ u vrata i kući polako. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

konačno će se pisci i umjetnici moći izraziti bez borbe sa industijom i.e. manje holivudskog smeća, više indie filmova 

DUST yt kanal je dobar primjer

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

1 0 hvala 0
9 godina

da ce masovno uci u upotrebu, svakako, ista revolucija koju je donio cgi naspram old school efekata, no, da ce bas svako moci..... bojim se da nista od toga, kako modeli budu postajali bolji postajat ce i hardverski gladniji, a takvu vrstu "snage" bas i necemo vidjeti u kucnim konfiguracijama.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice