Rimac Nevera R postavila čak 24 nova brzinska reko
- poruka: 50
- |
- čitano: 17.801
- |
- moderatori:
vincimus
Najtragičnije su mi izjave "svi kradu ali ovaj bar nešto da" - na šta smo spali da je lopovluk totalno normalna stvar, umjesto da se osuđuje i napada sa svih strana....
Najtragičnije su mi izjave "svi kradu ali ovaj bar nešto da" - na šta smo spali da je lopovluk totalno normalna stvar, umjesto da se osuđuje i napada sa svih strana....
Da je lopov biti lako, lopov bi bio sva'ko :)
Cisto informativno, koliko se Nevera do sada prodalo?
Zna li itko?
Desetine, stotine, tisuce, desetci tisuca?
Bilo mi je dosadno, pa sam pitao gospodina PT-a. Čak bi rekao da mu i potencijalno vjerujem.
ti mislis da je stvarno prodano 50 nevera?
a gdje su te nevere? nisu ih valjda svi ti kolekcionari odma spremili u podrume, valjda ih barem 5 vozi, a di su onda? zasto mi nikad ne iskoci na ju tjubu video nekog random recenzenta s tom neverom, nego jedini videi koji izadu su oni di mate stoji negdi sa strane i ustupio je auto na test.
nema 50 ni s naaategnutim brojanjem.. npr prije godinu nešto oko kočnica, par komada vraćenih iz usa i to iz salona, tj jedno je dati u prodaju a drugo je prodati auto kupcu, pa se prevoze vamo-tamo.. i možemo ih po nekoliko puta brojati a ako se promjeni spojler čak možemo tvrditi da to nije isti auto, dok jedino porezne knjige i promet-knjigovostvo pate, pa je tako nepostojeće istraživačko novinarstvo ipak nekako prebrojalo broj prodanih vozila i došli do brojke 38... zaključno do 2024, kad nije prodan ni jedan odnosno nedavno je bio neki mehikanac-prodaja, slikao se rimac s obitelji kao klasični twit-lajkovi-promo.. i zatim brzo nestao bez traga, npr što ako je to obitelj narkobosova gdje se glava gubi za pogrešan pogled.. no i to je bila jedna od prodaja koju promotivno netko broji, mada je bliže neubrojivosti :)
Zna li itko?
Bilo mi je dosadno, pa sam pitao gospodina PT-a. Čak bi rekao da mu i potencijalno vjerujem.
a gdje su te nevere? nisu ih valjda svi ti kolekcionari odma spremili u podrume, valjda ih barem 5 vozi, a di su onda? zasto mi nikad ne iskoci na ju tjubu video nekog random recenzenta s tom neverom, nego jedini videi koji izadu su oni di mate stoji negdi sa strane i ustupio je auto na test.
Ti onda ocigledno zivis u podrumu pored nekog hidrofora a ne Pc s internetom
Gledao sam negdje intervju sa Mate Rimcem i on je izjavio da je prodaja podbacila te je od 150 planiranih prodao samo 50 komada. Po mom mišljenu zato je napravio ovakve modele kako bi oživio zanimanje. Tvrditi da laže a u isto vrijeme odgovara drugim auto grupama za investicije je čudno.
Imaš li dokaze za to što pišeš? Uz poruku imaš mjesto za privitak do 5MB. Dodaj svoje dokaze o prodaji 38 vozila.
Serija od 150 automobila - značenje - jedan tip vozila ( isti pogon, snaga, šasija, ...) koji kupac sam dalje može personificirati ( boja interijera, eksterijera, felge, koža, materijali etc . Jednako rade Bentley, Rolls Royce, Mercedes, Ford i Dacia.
Ako si u pravu svaka ti čast. Stavi dokaze u privitak.

Koga to uopće zanima?
Meni kao zaljubljeniku u automoto industriju ne iskaču, ali sam ih vidio u videima na nekim okupljanjima zaljubljenika u skupe/tunirane/egzotične automobile.

Priznaj da i ti imaš jednu!
Koga to uopće zanima?
Meni kao zaljubljeniku u automoto industriju ne iskaču, ali sam ih vidio u videima na nekim okupljanjima zaljubljenika u skupe/tunirane/egzotične automobile.
stari na ju tjubu pratim kanale o autima i putovanjima. pa ti vidi kakav je algoritam.
razumijem da se ne zele svi ti vlasnici eksponirat, naravno, ali da se ne zeli niti jedan... uostalom ni ne ocekujem vidit vlasnika nevere na ju tjubu, nego vecina tih vlasnika ustupi svoje aute poznatim recenzentima za razne videe gdje oni onda rade testove npr. ubrzanja u usporedbi s autima koji su u slicnom rangu. nisam niti jednom neveru vidio u tim testovima, osim u slucajevima gdje je mate pored, znaci opet matin auto.
kazes vidio si ih u nekim videima na okupljanjima, evo volio bi vidjet bar jedan takav video, i onda cu se posut pepelom ovdje i rec bio sam u krivu. slobodno okaci link.
gore trazite ihusha da dokaze svoje tvrdnje o 38 prodanih, pa nema on sta dokazivat, mate tvrdi da je prodo 50, nek on dokaze.
ako ja sad izjavim da sam prodo 50 necega, a ti kazes prodo si ti moj k a ne 50 "necega", neces ti dokazivat da nisam prodo, nego valjda ja da jesam? a ako kazes kome on sta ima dokazivat, pa ima prvenstveno nama svima jer ga u nekom dijelu financiraju porezni obveznici.
ne mogu vjerovat da mislite da netko posjeduje najbrzi serijski auto na svijetu da tog nebi bilo na cestama, da nebi ljudi snimili i okacili na ju tjub/instagram/tik tok ili koju god vec drustvenu mrezu. pa 50 komada takvog auta nije ni mali broj. vjerujem da se ni bugatti ne prodaje u nesto puno vise komada a opet bugattija vidis u dubaiju, monacu, monte carlu pod dobar dan. kako nitko svoju neveru nije dovezo?
Gledao sam negdje intervju sa Mate Rimcem i on je izjavio da je prodaja podbacila te je od 150 planiranih prodao samo 50 komada. Po mom mišljenu zato je napravio ovakve modele kako bi oživio zanimanje. Tvrditi da laže a u isto vrijeme odgovara drugim auto grupama za investicije je čudno.
Imaš li dokaze za to što pišeš? Uz poruku imaš mjesto za privitak do 5MB. Dodaj svoje dokaze o prodaji 38 vozila.
Serija od 150 automobila - značenje - jedan tip vozila ( isti pogon, snaga, šasija, ...) koji kupac sam dalje može personificirati ( boja interijera, eksterijera, felge, koža, materijali etc . Jednako rade Bentley, Rolls Royce, Mercedes, Ford i Dacia.
Ako si u pravu svaka ti čast. Stavi dokaze u privitak.
-imam li ja dokaze? zar sam ja uskok-policija? Jednog dana kad dođe do tog bit će i dokaza u međuvremenu mediji, više godina, uspjeli prebrojati cca 38 prodanih komada, ostalo su priče-magla, a google zna odgovor ako te zanima, npr indexove stranice ili carićevi textovi..
-odnosno, koliko je rimac navodio prodanih vozila, 150, 80.. pa što je od tog istina, odnosno tijekom vremena je rimac-paradox vidljiv, kako vrijeme odmiče ima sve manje prodanih komada, tj jedini biznis koji prvo proda 150, pa 100, pa 80.. što je kao i s vremenom, knjigovodstveno nemoguće ili prevara-laž što ti je draže.. i moguće da sad rimac spominje 50 komada, no prije 2god je posljednji pordan opet otišao američkom doktroru (koji nekoliko puta kupuje neveru i član je nadzornog odbora?) dok je ovogodišnja prodaja nekako naglo prekinuta s narko-mehikancem? .. pa je ostalo nejasno jel taj komad prodan ili nije.. zna se samo da se rimac slikao i brzo nestao.
-posljednja prodaja nevere u usa, je preprodaja onih koji su bili u reportažama, ne rimčeva prodaja, nego već prodano vozilo i to ako se dobro prisjećam iznosa za desetinu nominalne cijene dok se takva prodaja ponavljala par puta u medijima pa nije ni to jasno odnosi li se na jedno vozilo-primjer ili više, tj rimac često umnoži jedan event, onak, veći broj.. :)
-posljednji problem o kojem ministar butković šuti, već mjesecima nema prolongirane isporuke 60 komada testnih robotaxija-verne, ako nema auta, povrat eu novca.. i ništa.
-jedino mjesto gdje je vidljiv veći broj verne-vozila je render-fotka lepezasto poslaganih vozila, na kojoj se može prebrojati cca manje od 40 komada, od tad ni jedan komad nije fotkan, osim onih vozila koja nisu verne nego renault za mapiranje grada i drugo vozilo s volanom-vozačem koje opet nije taj verne-robotaxi.. u kojem se po pogonu testno vozi djelatnik.. tj daleko od 60 traženih-obećanih komada za test-atest, osim ako se broje oni na fotki-renderi, imagiranrih vozila ili točnije nevozila jer naprosto ne-voze, dok je kvar-greška kotača dovoljan da autoindustriju baci na koljena i da već godinu i po nema popravka s nastavkom demonstracije nečeg što ipak vozi neovisno o daljinskom upravljanju ..
-no tema je nevera, r, i podnaslov serijski .. što inače u industriji znači serijsku-masovnu proizvodnju, ne jedan komad ili od početka prodaje ukupno prebrojanih 38 komada, pa da je i sad navedenih 50.. ništa već 2 god.. onak, nešto malo, nešto fali.. kotač?
što kaže google?
-npr rimčevih oko 50.. ili možda 33 .. ponovo, posljednja brojka koja je recimo provjerljiva je 38.
-u usa prodana šesta nevera.. dakle sve je to odokativno približno točno, tj oko 50 ili oko 40.. no ako je tek nedavno prodana šesta.. koliko može biti prodanih ukupno, pri čemu je usa tržište vjerojatno jedno od jačih za takve aute-cijene.. tj nije da se prodaju doma po sv.nedelji.. i to konkretno vozilo je prodano u 2023. tj može ga se brojati po više puta, pa lako dođemo do željenog broja prodanih komada. Koliko je prodanih komada, proizvedenih, ne preprodaja, jer za preprodaju je dovoljan jedan komad brojkom 1 .. i teoretski se može preprodati milijardu puta, no to ne znači da je rimac prodao više od jednog komada..
... plus što će zanimljiva priča postati kad se i strani investitori osvijeste i progledaju da Rimac zapravo nije izmislio ništa novo, samo je uspješno pospajao postojeću tehniku i elektroniku unutar šasije koju je nazvao Nevera. Kineske baterije ne moram ni spominjati, nadam se. Drugim riječima, prepakirava tuđe proizvode u kutije s logotipom RIMAC.
... plus što će zanimljiva priča postati kad se i strani investitori osvijeste i progledaju ..
-neće.. jer svi u bizu rade isto-slično, prodaju maglu i muzu fondove, jedni drugima rade pr-usluge.. tj ruka-ruku-mije..
-tj rimac im je samo jeftini frontmen, dok u svom dvorištu više ne žele rizik-sranje ili istragu.. a u kroejši će klasični balkaneri biti krivci-kriminalci itd. ako jednog dana neka komisija nešto pročešlja..
-englez koji je došao prošle godine, pobjegao pred novu.. jer zna da rokovi stižu i nije blesav, dok neki uvlakači ne kuže da su u shupku dok ih rimac kupuje šakom kuna-magle-eura ili naprosto stavom-uvjerenjem.. onak i korisne budale postoje, korisne su..
-istina, i ja sam ponosan na rimca-neveru.. ono, nešto naše, ko kad lukamodrić zabije gol.. neki smajlić, .. al ostalo oko te priče je kaljuža, laž-magla i to ne naša domaća-sitna, svjetska.
Da je to ljep velik broj Mate bi već davno objavio i onako balkanski se kur....o sa brojem, a pošto več konkretno vremena nema ni a ni b, onda sam siguran da je broj definitivno ispod 50 komada. Uglavnom zaboli me iskreno, i ne nabijam zavist jer svakome priuštim da uspije na ovom trulom balkanu ali Mate opet dokazuje onu staru da bez podmazivanja nema tog majstora koji će uspit.
Naravno ne želim mu da propadne jer svejedno ima dosta zaposlenih, ali malo više transparentnosti i puno manje muljanja mu nebi štetilo.
Zna li itko?
Nemam pojma, matanu vjerujem kao i plenkiju. Čak se i jaguar hvali da je prodao 40 woke električnih drloga u tekućoj godini, od matana i prodajnih rezultata nikad ništa, firme se obično hvalisaju na sve strane kad im ide on o svojim verama/nevarama šuti ko zaliven. Čak ju ni sam privatno ne vozi, jedina osoba za koju znam da je kupila jedno od njegovih smeća je tutlek roseberg i onaj jedan primjerak sta je richard hamond sjebao.
I opet sve na ravnom, di je neki posteni krug.
Mozes i metnut raketu na dasku sa sjedalom pa tako obarat rekorde
Imaš official Nürburgring rekord na njihovom YT kanalu, 7:05 je obična Nevera napravila. Siguran sam da će R ići ispod 7
Pa to i nije bas neko vrijeme kad vidis da 911 GT3 ide ispod 7 min sa daleko manje snage.
Nissan GT-R je 2010 bio samo 20 sekundi sporiji

Cak i sam sebe demantira konstantno tako da samo budala moze uzeti njegove rijeci za ozbiljno.
Sto se ti e Rosberga i to ue debunkano.
U financijskim izvještajima ne postoji zavedena prodaja godine kad je Rosberg preuzeo auto.
To je bio nekakav reklamni dogovor.
Inace te Nevere nema na rosbegovom kanalu vec 2 godine
osim onog tamo plavog, cini mi se neki golf R, dobra kolekcija. stara kockica, golf2, buba, porsche... nije lose :)