Istražili smo - kupiti rabljeni mobitel visoke kla

poruka: 63
|
čitano: 19.402
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Istražili smo - kupiti rabljeni mobitel visoke kla".
15 godina
Re: Istražili smo - kupiti rabljeni mobitel visoke
Cuj, imas flagship, i onda ti ovaj napravi popis (ono, 5 stranica A4) stvari koje ce reducirat za srednji segment. Mikro zahvati gdje gos se moze, na kraju se sigurno dobije ogromna (mozda i smijesna obicnom covjeku) lista zahvata, da taj mob upadne u taj i taj cjenovni razred. To su gluposti i sitnice ali kad ti to skaliras na potencijalno miljune korisnika...

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Istražili smo - kupiti rabljeni mobitel visoke
Previše prolivene žući.😔 Mene bi zanimala usporedba novog flagshipa s punom garancijom, ali starijeg modela 'na odlasku' - kad ih rasprodaju - i novoizašlog mid-range mobitela, približne cijene. Po iskustvu, karakteristikama podjednaki, ali flagship dulje traje i zadržava bolji izgled. Ima nešto u tom 'premium iskustvu'. Slabiji mobiteli su uvjek negdje hendikepirani da bi se potaknulo korisnike kupiti skuplje modele...🤗🖖🏻
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Istražili smo - kupiti rabljeni mobitel visoke kla

Kupim telefon niže klase i upotrebljavam ga dok se ne raspadne. Za stvari za koje mi telefon služi, ne vidim smisao potrošiti više od 200€.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice