Kartica autotaksi vozača postaje obvezna za sve ta

poruka: 4
|
čitano: 2.972
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kartica autotaksi vozača postaje obvezna za sve ta".
15 godina
Kartica autotaksi vozača postaje obvezna za sve ta

Pretpostavljam da ovo sada utjece i na Uber vozace. HDZ preuzeo skoro cilu dalmaciju triba istirat uberovce sta je vise moguce tako da odredeni bliski vlasti odnesu sve, a drzava da izmislja nove troskove kao sta je i izdavanje osobne svako 5g, nepotrebna plastika. Dzabe europi svi njihovi prijedlozi i savijeti, ovo je balkan. 

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2025 7:13 (stirko55).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Kartica autotaksi vozača postaje obvezna za sv
stirko55 kaže...

Pretpostavljam da ovo sada utjece i na Uber vozace. HDZ preuzeo skoro cilu dalmaciju triba istirat uberovce sta je vise moguce tako da odredeni bliski vlasti odnesu sve, a drzava da izmislja nove troskove kao sta je i izdavanje osobne svako 5g, nepotrebna plastika. Dzabe europi svi njihovi prijedlozi i savijeti, ovo je balkan. 

Ti to ozbiljno?

kako si došao do ove konstrukcije?

Inače vozače Ubera i Bolta dovoze ljudi koji nisu bliski vlasti. Kao i svi zakoni koji to omogućuju - doneseni isključivo s tim ciljem.

I da, sad će ih spriječiti nekakav ID card?

15 godina
Ne znam iz kojeg si kraja ali ovdje gdje sam ja nisam primjetio nikakve uvezene vozace ubera i bolta, a znam da taksi sluzbe ovdi vode bitku godinama protiv ubera
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
12 godina

Vjerujem da je tako u nekim sredinama.

U većim gradovima je šou sa Ubrom i Boltom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice