WhatsApp konačno ima aplikaciju za iPad

poruka: 15
|
čitano: 3.361
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WhatsApp konačno ima aplikaciju za iPad".
17 godina

Jos 5 godina pa mozda i multiple accounts dobijemo u WhatsAppu na iOS-u. Telegram je to rijesio tako elegantno.

0 0 hvala 0
7 godina

samo govori o tome koliko je trziste tableta lose

2 0 hvala 0
16 godina
Re: WhatsApp konačno ima aplikaciju za iPad
registracija kaže...

Pa nije, svi drugi appsi postoje za tablet odavno. Ovo samo govori koliko su WhatsApp / Meta jadni.

I to ima poprilično opakih aplikacija za tablete koje niti ne postoje na mobitelima niti ikad budu...

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
Bitanga kaže...
registracija kaže...

Pa nije, svi drugi appsi postoje za tablet odavno. Ovo samo govori koliko su WhatsApp / Meta jadni.

I to ima poprilično opakih aplikacija za tablete koje niti ne postoje na mobitelima niti ikad budu...

i ne bas. zapravo ni blizu. prije mj dana sam kupi tablet u nadi da ce mi bar malo moc zamjenit macbook. grdo sam se prevario. 40 posto aplikacija su smece, 40 posto su mobile verzije a 20 posto su tip top. obicno od applea i google-a. 

ugl, pisi kuci propalo. prodo sam tablet nakon 2 tjedna. mozda za 5 6 7 godina probam opet. ali ako do sad nisu dobili podrsku, mislim da nikad ni nece. 

16 godina
registracija kaže...

i ne bas. zapravo ni blizu. prije mj dana sam kupi tablet u nadi da ce mi bar malo moc zamjenit macbook. grdo sam se prevario. 40 posto aplikacija su smece, 40 posto su mobile verzije a 20 posto su tip top. obicno od applea i google-a. 

ugl, pisi kuci propalo. prodo sam tablet nakon 2 tjedna. mozda za 5 6 7 godina probam opet. ali ako do sad nisu dobili podrsku, mislim da nikad ni nece.  

To nije problem u tabletu. Nego tebi tablet očito ne treba. Ja svoj koristim svakodnevno. Ali isto tako i računalo (nije mi tablet zamjena za računalo). Mobitel najmanje koristim.

No cijela ta priča nema nikakve veze s time - postoje tablet verzije Vibera, Skypea (do nedavno), Teamsa, Messengera i uglavnom svih ostalih messengera - jedino nije bilo WhatsAppa.

Ali eto, sad ga ima, napokon nakon 10 godina. To nije problem niti Applea, niti tableta, nego jedino i isključivo Mete.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
Bitanga kaže...
registracija kaže...

To nije problem u tabletu. Nego tebi tablet očito ne treba. Ja svoj koristim svakodnevno. Ali isto tako i računalo (nije mi tablet zamjena za računalo). Mobitel najmanje koristim.

No cijela ta priča nema nikakve veze s time - postoje tablet verzije Vibera, Skypea (do nedavno), Teamsa, Messengera i uglavnom svih ostalih messengera - jedino nije bilo WhatsAppa.

Ali eto, sad ga ima, napokon nakon 10 godina. To nije problem niti Applea, niti tableta, nego jedino i isključivo Mete.

kad na tabletu nemas 1 veliku aplikaciju optimiziranu, to je problem vlasnika te aplikacije. kad na tabletu nemas 80% aplikacija optimizirano, to je problem proizvodjaca tableta

koliko te uopce smeta sto nema vacapa kad je recimo amazon app smece. kad reddit koristi mobilnu aplikaciju. kad ti se lokalni news app crasha svakih 10 sek. 

da znam video stavit tu, stavio bi da pokazem koja je to komedija bila koristit tablet. i to za nista zahtjevno. cak sam i tipkovnicu sa touchpadom uzeo. 

16 godina
registracija kaže...

kad na tabletu nemas 1 veliku aplikaciju optimiziranu, to je problem vlasnika te aplikacije. kad na tabletu nemas 80% aplikacija optimizirano, to je problem proizvodjaca tableta

koliko te uopce smeta sto nema vacapa kad je recimo amazon app smece. kad reddit koristi mobilnu aplikaciju. kad ti se lokalni news app crasha svakih 10 sek. 

da znam video stavit tu, stavio bi da pokazem koja je to komedija bila koristit tablet. i to za nista zahtjevno. cak sam i tipkovnicu sa touchpadom uzeo. 

Ne znam, ja imam 12.9'' iPad Pro. Ne bih ga mijenjao za ništa. Ne treba mi lokalni news app, ne treba mi amazon app, otvaram sve to iz browsera kao što bih i na računalu.

Ali zato imam druge korisnije appse.

80% svih aplikacija su ionako smetlište, na svim platformama. Ne vidim nikako kako je to problem proizvođača tableta. Nema smisla to što pričaš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2025 22:40 (Bitanga).
7 godina
Bitanga kaže...
Ne vidim nikako kako je to problem proizvođača tableta. Nema smisla to što pričaš.

vjerojatno onda nisi vidio ni sto je bio problem kod windows mobilnih uredjaja

4 godine
suspendiran

Tablet trziste se prepolovilo u zadnjih 8 godina eto koliko su popularni, sad se nasao jedan posljednji ratnik koji osuduje sve ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
registracija kaže...
Bitanga kaže...
Ne vidim nikako kako je to problem proizvođača tableta. Nema smisla to što pričaš.

Imao sam "Windows mobilni osobni uređaj". Ako misliš na prvi Windows Mobile, to je bio očajan OS. Ako misliš na Windows Phone problem kod njega je bio što je došao prekasno i nije nikom bio više zanimljiv nakon androida i iOSa.

Apple nema takvih problema sa svojim OS-om.

Boris grozni kaže...

Tablet trziste se prepolovilo u zadnjih 8 godina eto koliko su popularni, sad se nasao jedan posljednji ratnik koji osuduje sve ostalo.

Ne znam otkud vučeš informacije.

Ne samo da je na istim razinama, nego je čak počelo rasti u raznim periodima (jer eto, ne kupuje se tablet baš svake godine).

I nije da se nije kupovalo u prethodnim godinama radi toga što ljudima to ne treba, nego su ljudi nakon korone i krize u globalnoj ekonomiji i političke situacije u svijetu postali malo štedljiviji plus su tu bili i problemi sa proizvodnjom i logistikom.

"Outlook for 2025 and Beyond: The tablet market is projected to continue its growth trajectory, with forecasts estimating the global market to reach USD 202.4 billion by 2033, exhibiting a CAGR of 9.67% from 2025 to 2033. Asia Pacific is expected to maintain its dominance, driven by increasing enterprise adoption, affordability, and improved battery life."

7 godina
Bitanga kaže...

Ako misliš na Windows Phone problem kod njega je bio što je došao prekasno i nije nikom bio više zanimljiv nakon androida i iOSa.

kupovali su ljudi njihove uredjaje i to solidnim kolicinama ali problem je bio izostanak aplikacija

zamisli danas dat 1500 eura za ipad i na njemu koristit aplikaciju od redita koja sa svake strane ekrana ima 5 cm crno

ili kupis xiaomi tablet s tastaturom a oni nude samo jedan tip tastature za europu. tj qwerty

ja to zovem poluproizvod. mislim steta, da ne ispadne da navijam za propadanje tableta

4 godine
suspendiran
Bitanga kaže...
registracija kaže...
Bitanga kaže...

Imao sam "Windows mobilni osobni uređaj". Ako misliš na prvi Windows Mobile, to je bio očajan OS. Ako misliš na Windows Phone problem kod njega je bio što je došao prekasno i nije nikom bio više zanimljiv nakon androida i iOSa.

Boris grozni kaže...

Ne znam otkud vučeš informacije.

Ne samo da je na istim razinama, nego je čak počelo rasti u raznim periodima (jer eto, ne kupuje se tablet baš svake godine).

I nije da se nije kupovalo u prethodnim godinama radi toga što ljudima to ne treba, nego su ljudi nakon korone i krize u globalnoj ekonomiji i političke situacije u svijetu postali malo štedljiviji plus su tu bili i problemi sa proizvodnjom i logistikom.

"Outlook for 2025 and Beyond: The tablet market is projected to continue its growth trajectory, with forecasts estimating the global market to reach USD 202.4 billion by 2033, exhibiting a CAGR of 9.67% from 2025 to 2033. Asia Pacific is expected to maintain its dominance, driven by increasing enterprise adoption, affordability, and improved battery life."

isto gdje i ti na googleu, vele od 2012 do 2025 trziste se prepolovilo u prodajidovoljno je pogledati samo oko sebe prakticki ti ne treba google, nisam tablet vidio kod nekoga jedno barem 5+ godina

16 godina
Boris grozni kaže...

isto gdje i ti na googleu, vele od 2012 do 2025 trziste se prepolovilo u prodajidovoljno je pogledati samo oko sebe prakticki ti ne treba google, nisam tablet vidio kod nekoga jedno barem 5+ godina

Iz toga se jedino može izvesti zaključak da su oko tebe ljudi kod kojih nisi vidio tablete, i apsolutno ništa drugo. 

Ja nisam kod nikog oko sebe vidio kondome, to ne znači da se ne prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2025 11:40 (Bitanga).
4 godine
suspendiran
Zakljucak je da do jucer na tim uredajima nije bilo kalkulatora toliko o tome. Kaj se tice kondoma tebi je izgleda navucen prek glave.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 9:54 (Boris grozni).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...
Zakljucak je da do jucer na tim uredajima nije bilo kalkulatora toliko o tome. Kaj se tice kondoma tebi je izgleda navucen prek glave.

Ne pričaj gluposti. Kalkulatori na tabletima postoje otkad postoje tableti. Jedino je tek nedavno Apple napravio svoj kalkulator za iPad OS koji dolazi instaliran sa OSom. I koji nije neka sreća jer postoji hrpa višestruko boljih kalkulatora.

I mogu ti reći da nema boljeg načina za učiti matematiku, fiziku ili elektrotehniku s djetetom gdje u jednom stupcu imaš kalkulator, a u ostatku ekrana GoodNotes. Vrh.

Zašto se petljate u teme koje ne razumijete i onda još sa netočnim argumentima (već drugi put)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 10:11 (Bitanga).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice