nema fredija???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar diler, pass me some of that $hit, dude....
ovo nema veze s mozgom.
"something" of the living dead by romero
evil dead
nightmare on elm street
friday the 13
haloween
hellraiser
howling
chucky
pet sematary...
kakav crni x, scream...

nema fredija???
Izvrsni lik, ali filmovi sami po sebi, osim dva (prvi i Wes Craven's New Nightmare), nisu osobito dobri.
Ja bih prije u listu stavio Final Destination nego Freddyja.
dobar diler, pass me some of that $hit, dude....
ovo nema veze s mozgom.
"something" of the living dead by romero
evil dead
nightmare on elm street
friday the 13
haloween
hellraiser
howling
chucky
pet sematary...
kakav crni x, scream...
Jesu li stvarno toliko dobre sve prema tebi izostavljene franšize ili je ipak u pitanju nostalgija, barem kod nekih? Recimo Hellraiser - izuzev prva dva, ti filmovi su stvarno loši. Jest da su unutra zanimljivi likovi (nezaboravni Pinhead), što su bili nešto novo i neobično u davna vremena, ali većina filmova iz franšize je jako loša. Chucky je mogao biti uključen. A Screamu je definitivno tu mjesto - jedinica i dvojka su odlični, a ostali su u najmanju ruku dobri, ako ne i vrlo dobri (jedino je, koliko se sjećam, trojka bila nešto lošija).
ha cuj, isto tako, jesu li svi stavljeni bas toliko dobri, ili....
nostalgija, mozda, ne znam u vezi cega, 80 i 90te su opcenito bile jako plodonosne za horroe zanr, a upravo ovo su neki vodeci predstavnici zanra.
isto bi se covjek mogao zapitati zasto na listi nema aliena, psyha, zasto nema egzorcista, anabelle..
mislim, ovakve liste "najbolje nesto", po kojim kriterijima, izabrao tko....

ha cuj, isto tako, jesu li svi stavljeni bas toliko dobri, ili....
nostalgija, mozda, ne znam u vezi cega, 80 i 90te su opcenito bile jako plodonosne za horroe zanr, a upravo ovo su neki vodeci predstavnici zanra.
isto bi se covjek mogao zapitati zasto na listi nema aliena, psyha, zasto nema egzorcista, anabelle..
mislim, ovakve liste "najbolje nesto", po kojim kriterijima, izabrao tko....
Upravo to, meni su ovi filmovi više smijesni nego strasni Danas ima takvih horora kad bi ga dijete od 9 godina pogledalo zavrsilo bi na psihijatriji kako izgledaju za razliku od onih iz mog doba!