iako po specifikacijama ova konzola nije nesto (kao bilo koji drugi switch), ovo je zapravo jedina konzola kojoj se radujem.
Nintendo mi ima daleko najzabavnije i najšarmantnije igre
Renderi Nintendo Switcha 2 prikazuju veliko poveća
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.126
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao netko tko nikad nije imao Nintendo konzolu ovu planiram kupiti day one. Ali očekujem da će sve igre sa originala raditi na novom i u 60FPS.
Samo se nadam da bude moguce igrat stare igre na novoj konzoli i da bude format medija na kojem prodaju igre ostal isti/kompatibilan.
Novcici su pripremljeni za day 1 kupnju, ajmo Nintendo nemoj bit pakšu i predstavi više....
Spominje se predstavljanje prije pokemon directa slj. Mjesec 27.2. I launch u ožujku, ali to su sve rekla kazala priče....
Toliko dugo se ova konzola iščekuje da sam sklon vjerovat svemu
Samo se nadam da bude moguce igrat stare igre na novoj konzoli i da bude format medija na kojem prodaju igre ostal isti/kompatibilan.
Tako i ja, 2 classic i jedan OLED :-)
Imao sam i SteamDeck i prodao ga jer je naspram Switcha prevelika gnjavaža.
Se to zove "backward compatibility"? Da mozemo igre sa Switch jedinice igrat na Switch2?
Ovo je copy/paste sa jedne stranice: In a recent statement on X/Twitter, president of Nintendo Shuntaro Furukawa announced that the Nintendo Switch's successor will indeed be backwards compatible with its predecessor
Jos sam na par sam mjesta vidio da pisu da bi trebalo biti moguce igrat Switch1 igre na Switchu2 pa se nadam i da je istina. Ono tolko sam cul o toj Zeldi da ju jednostavno moram odigrat a ne zelim preko emuatora.
I ja se veselim spravici, bit ce prva ikad u obitelji al vjerojatno odma uzimam i 4 "kontrolera". Lova spremna pa sad nek se usude objavit datum izlaska
Ni ne treba novi OS, stari radi sasvim dobro i ima sve što treba, čak i previše.