Elon Musk postao prvi bogataš "teži" od 400 milija

poruka: 6
|
čitano: 2.109
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk postao prvi bogataš "teži" od 400 milija".
15 godina

Kripto manipulator

Intel 80286
Moj PC  
1 2 hvala 0
6 godina

Da bi i ti imao toliko love, moraš učiti, završiti faks, marljivo raditi.

1 0 hvala 0
16 godina

Najnapuhanija vrijednost poslije Bitcoina...

scientia est potentia

0 2 hvala 0
6 godina
Re: Elon Musk postao prvi bogataš "teži" od 400 mi
gpd kaže...

Najgore od svega je sto on nema ni priblizno toliko love... Niti je nesto pametan, niti je inteligentniji od polovice stanovnistva koje obitava na ovoj planeti.

Jedino sto je da se razmnozio daleko vise od prosjeka i da prodaje maglu. I da je imao srece. Da se rodio u zabokrecini na Balkanu, vjerojatno mu nitko ne bi dao ni da nacrtanu ovcu cuva.

16 godina

Elone, bravo i cestitam!

Gazi sirotinju!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
Re: Elon Musk postao prvi bogataš "teži" od 400 mi
SamoPitam3 kaže...
gpd kaže...

Najgore od svega je sto on nema ni priblizno toliko love... Niti je nesto pametan, niti je inteligentniji od polovice stanovnistva koje obitava na ovoj planeti.

Jedino sto je da se razmnozio daleko vise od prosjeka i da prodaje maglu. I da je imao srece. Da se rodio u zabokrecini na Balkanu, vjerojatno mu nitko ne bi dao ni da nacrtanu ovcu cuva.

U budućnosti, obitelj Musk će odletiti raketom za planet Mars i biti prvi naseljenici koji će kolonizirati Mars. Oni su pro-natalisti i potječu od europskih naseljenika kolonizatora Južne Afrike, nema boljih kandidata nego oni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 23:52 (gpd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice