Mozilla predstavila novi logo i najavljuje strateš

poruka: 4
|
čitano: 1.793
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla predstavila novi logo i najavljuje strateš".
9 godina

Hmm, vidjet ćemo što će dalje biti s njima.

Ako se prema najavama odreže prihod koji im dolazi od Googlea, ne piše im se dobro.

Šteta bi bila da nestanu, jer FF je važna alternativa browserima temeljenima na Chromium engineu.

A i Thunderbird je sve bolji email klijent. Koristim ga već dugo za privatne mailove i još samo da ima filtriranje domena bio bi skoro savršen.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina

Ja Firefox citav zivot koristim, i bas bi mi tesko palo kad bi propao web browser. Posebno danas kad su integrisali neke alatice koji su mi jako bitni za posao.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

6 0 hvala 0
16 godina

Svo Mozillino odlijepljivanje od stvarnosti, ali i njihove korisnike baze, krenulo je  sa pokretanjem Mozilla Corporation-a, gdje je njihov dio zastupljenosti web browsera bio obrnuto proporcionalan sa CEO godisnjim primanjima.

I dan danas vole tvrditi na svojim promotivnim materijalima kako se zalazu za korisnicku privatnost i da im je to  prioritet, no jos uvijek postoji telemetrija koju nije moguce iskljuciti kroz menije (ili cak kroz about:config) nego kroz editiranje user.js datoteke.

Uostalom, Librewolf postaje sve popularniji iz nekog "neobjasnjivog" razloga. SMH.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 14:47 (syncmaster245b).

2 0 hvala 0
8 godina

Tipicno korporaticni BS.

Upravo ono zbog cega su dijelom i dobili korisnike.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice