Logitech G Pro 2 Lightspeed - Zatezanje bora

poruka: 4
|
čitano: 1.507
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G Pro 2 Lightspeed - Zatezanje bora".
10 godina

G Pro 2 Leftspeed ...imam x superlagani  jedinicu i nemam zamjerki.Nije baš da pazim periferiju(2 umirovio nasilno) ali još uvijek besprijekorno radi.Ajd možda ne lupam sa njim kao prije,ali nema duplog klika i propadanja srednjeg kotačića.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech G Pro 2 Lightspeed - Zatezanje bora
ZGamer kaže...

G Pro 2 Leftspeed ...imam x superlagani  jedinicu i nemam zamjerki.Nije baš da pazim periferiju(2 umirovio nasilno) ali još uvijek besprijekorno radi.Ajd možda ne lupam sa njim kao prije,ali nema duplog klika i propadanja srednjeg kotačića.

Meni mjesec dana nakon kupovine na superlaganom jedinici prestao raditi scroll... Kontaktirao sam Logitech support i za 22h od kontakta mi na kućnu adresu iz Nizozemske stigao novi superlagani (via UPS)... Sad imam 2 a ovaj drugi ću probat popraviti…

14 godina

Meni na 1ici počeo zezat scroll pa sam podmazao sa wd-40 i sad radi,trenutno imam dupli klik na gumbu sa strane....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Logitech G Pro 2 Lightspeed - Zatezanje bora
Izvrsna ergonomija i simetrični miš dva su protuslovna pojma aka oksimoron. Ako igrate isključivo jednom rukom i želite ne imati probleme s godinama, topla preporuka za koristiti asimetrični, ergonomski miš koji vam već odgovara.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice