Novi sustav naplate cestarine stiže za najviše dvi

poruka: 40
|
čitano: 10.794
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi sustav naplate cestarine stiže za najviše dvi".
16 godina
Re: Novi sustav naplate cestarine stiže za najviše
GSP kaže...

pa ako nabrijavas 1900 km autoceste svicarske onda nabrij i da rvacka ima 2000 km...500 km gore dolje sta ima veze bitno je bubat

Kako god okrenešŠvicarska ima preko 30% više autocesta nego RH. Nama niti dodavanje 500km ne pomaže. Zapravo kakve su pojedine dionice bilo bi pošteno neke dijelove izuzeti iz te kilometraže.

14 godina
Koje vinjete..plati koliko vozis i to je to…
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Jedne države su odlučile vinjete a druge ENC,

U budućnosti te dvije tehnologije će konvergirati u jednu,

Vinjete koje će biti skupe, i ENC, koji će dokazivati koliko si bio na autocesti ili nisi bio na autocesti.

ENC zapravo prethodi , trekeru i logeru, u vozilu. koje će svi dobrovoljno instalirati da ne plaćaju skuplje vinjete.

e-automobili budućnosti će dolaziti s pred instaliranim trekerom i logerom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2024 12:28 (gpd).
18 godina
jozef kaže...
GSP kaže...

pa ako nabrijavas 1900 km autoceste svicarske onda nabrij i da rvacka ima 2000 km...500 km gore dolje sta ima veze bitno je bubat

Kako god okrenešŠvicarska ima preko 30% više autocesta nego RH. Nama niti dodavanje 500km ne pomaže. Zapravo kakve su pojedine dionice bilo bi pošteno neke dijelove izuzeti iz te kilometraže.

Usporedba sa Švicarskom po pitanju AC je smislena koliko i usporedba s Norveškom po pitanju EV.

13 godina
jozef kaže...
GSP kaže...

nezz jel ti uopce znas citat...ajd da ti pomognem hrvatska ima 1341 km autoceste a švica 1500 km ako neznas matematiku osnovne skole to ti je 160 km rrazlike...s obzirom da je umetni projekt francuske njemacke i italie koja nikad nije rata imala, nista posebno...posto zivim

a posto zivim u freiburgu cesto odemo tamo na neki izlet..a da bi tamo zivio to nikad...sve preskupo malo i dosadno

13 godina
Old Iggy kaže...
jozef kaže...
GSP kaže...

Usporedba sa Švicarskom po pitanju AC je smislena koliko i usporedba s Norveškom po pitanju EV.

kaj ti mislis da ti tamo po odmoristima kurve iz rusije puse k dok ti ferrarijem promatras planine vozeci 110...de me nemoj j svaki drugi sam vikend sam tamo

18 godina
GSP kaže...
Old Iggy kaže...

kaj ti mislis da ti tamo po odmoristima kurve iz rusije puse k dok ti ferrarijem promatras planine vozeci 110...de me nemoj j svaki drugi sam vikend sam tamo

WTF?!? 

Ja o snazi države, ti o kurvama... 

18 godina
Tak je. Ovo u SLO je pljacka, odes jednom do Brezica (Bregana-Brezice) i to platis 16€. Odprilike kao da kod nas ides iz ZGa do Zdencine, samo kod nas ces taj put platit samo 2€.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
16 godina
SupremeCommander kaže...
Tak je. Ovo u SLO je pljacka, odes jednom do Brezica (Bregana-Brezice) i to platis 16€. Odprilike kao da kod nas ides iz ZGa do Zdencine, samo kod nas ces taj put platit samo 2€.

Nemoj ići autocestom. Siđeš na mali prijelaz pa pored dvorca Mokrice samo ravno lokalnom cestom do Brežica. To je ionako samo 10-12 km. 

4 godine
Novi sustav naplate cestarine stiže za najviše dvi

Ovaj način naplate omogućit će formiranje različitih tarifnih modela naplate cestarine tijekom turističke sezone, tijekom radnog dana i vikenda ili drugim parametrima.

合氣道
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice