UŽIVO od 19h: Apple predstavlja iPhone 16

poruka: 81
|
čitano: 15.970
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO od 19h: Apple predstavlja iPhone 16".
3 godine
Re: UŽIVO od 19h: Apple predstavlja iPhone 16
Krellac kaže...

Zašto, zašto... A zašto se ti obrušavaš na nečiju odluku? Zašto se ti sereš po nečijoj odluci koja je u suprotnosti s tvojim razmišljanjem? Zašto favoriziraš svoje jednoumlje? Pusti čovika na miru s njegovom odlukom.

Možda je smatra lošom, mislim na tu odluku... ne služi li forum za iznošenje različitih mišljenja, kritika, pohvala i raspravu?

10 mjeseci

Nemoj me sad ti pilat s tim ofucanim floskulama o demokraciji jer to ovdje nije slučaj. Nekome se može ne sviđati nečija odluka jer je sam ne bi donio iz svojih razloga, ali na temelju nečije osobne odluke vrijeđati onoga koji je tu odluku donio je patologija. Evo... ja sam 15 godina u Appleovom okružju, od MacBook Pro-ova, iPad-ova, iPhone-ova i drugo me ne zanima. Ti to sigurno ne bi napravio koliko vidim, ali zašto bi mene netko zbog toga prozvao pogrdno? Što taj kreten zna o meni, o razlogu zašto sam tako odlučio? Brale... dobro je rekao kolega Pixel, mrzitelji Apple-a dođu na ovakve threadove samo da bi trolali i vrijeđali iz nekog bolesnog razloga. Mogu povući i paralelu sa slučajem kad me ljudi pogledaju čudno jer sam recimo kupio Krellov integrirac od 5 tisuća eura, a za tu bi lovu mogao dobiti 20 nekih tamo mediokritetnih kineskih pojačala. Tu si da izneseš mišljenje, ali bez vrijeđanja.

16 godina
digitall kaže...
Pixel kaže...
pqweasdyxc kaže...
bus kaže...
pqweasdyxc kaže...

Lol

E jbga da mi netko kaze evo izaberi između ova 2, dobijes gratis ... ja bi iPhone 😎

Zašto? Marketing i ovce na internetu su vas već toliko isprali da uvijek birate Apple bez obzira na sve?

Kad mi pokažeš alternativu koja radi tako pouzdano i bez problema

hahahah

ja bi volio da meni netko pokaze nesto nepouzdano i s problemima, u tom cjenovnom rangu, pa onda i u duplo jeftinijem 

to je dovoljno da se vidi kako neki ljudi "razmisljaju" , da nista drugo ne postoji, da nista nije tako dobro ili bolje.. jednostavno mrak pred očima... ni da pokušaju probati, istražiti itd., samo neznanje i mrak.

onda se još ljute kad dobiju prigodna imena...

Znači  ti ideš educirati mene koji radium kao profesionalac u it-u 25 godina,  programirao sam i ta android, ios i hrpu drugih platformi, radi  na stvarimo akoje 99% it ljudi nije niti čulo, al ja ne znam odbro odabrati niti sam istražio ???
Pa ne bi koristio android da je jedini os , išao bi svoj napisati prije. Ali to je moja odluka, poštujem da je  ostalima  to dobar os jer imaju drugačije zahtjeve i kriterije. 

16 godina
Krellac kaže...

Nemoj me sad ti pilat s tim ofucanim floskulama o demokraciji jer to ovdje nije slučaj. Nekome se može ne sviđati nečija odluka jer je sam ne bi donio iz svojih razloga, ali na temelju nečije osobne odluke vrijeđati onoga koji je tu odluku donio je patologija. Evo... ja sam 15 godina u Appleovom okružju, od MacBook Pro-ova, iPad-ova, iPhone-ova i drugo me ne zanima. Ti to sigurno ne bi napravio koliko vidim, ali zašto bi mene netko zbog toga prozvao pogrdno? Što taj kreten zna o meni, o razlogu zašto sam tako odlučio? Brale... dobro je rekao kolega Pixel, mrzitelji Apple-a dođu na ovakve threadove samo da bi trolali i vrijeđali iz nekog bolesnog razloga. Mogu povući i paralelu sa slučajem kad me ljudi pogledaju čudno jer sam recimo kupio Krellov integrirac od 5 tisuća eura, a za tu bi lovu mogao dobiti 20 nekih tamo mediokritetnih kineskih pojačala. Tu si da izneseš mišljenje, ali bez vrijeđanja.

Imaš krellca , respect :)  Odličan primjer, neka pojačala ne bih uzeo ni da imaju deset puta bolje brojke na papiru i da su ne znam kak jeftina kraj jednog Krella :) 

10 godina
Pixel kaže...
digitall kaže...
Pixel kaže...
pqweasdyxc kaže...
bus kaže...
pqweasdyxc kaže...

Lol

E jbga da mi netko kaze evo izaberi između ova 2, dobijes gratis ... ja bi iPhone 😎

Zašto? Marketing i ovce na internetu su vas već toliko isprali da uvijek birate Apple bez obzira na sve?

hahahah

ja bi volio da meni netko pokaze nesto nepouzdano i s problemima, u tom cjenovnom rangu, pa onda i u duplo jeftinijem 

to je dovoljno da se vidi kako neki ljudi "razmisljaju" , da nista drugo ne postoji, da nista nije tako dobro ili bolje.. jednostavno mrak pred očima... ni da pokušaju probati, istražiti itd., samo neznanje i mrak.

Znači  ti ideš educirati mene koji radium kao profesionalac u it-u 25 godina,  programirao sam i ta android, ios i hrpu drugih platformi, radi  na stvarimo akoje 99% it ljudi nije niti čulo, al ja ne znam odbro odabrati niti sam istražio ???
Pa ne bi koristio android da je jedini os , išao bi svoj napisati prije. Ali to je moja odluka, poštujem da je  ostalima  to dobar os jer imaju drugačije zahtjeve i kriterije. 

pozdrav od it-evca koji je u poslu zadnjih 22 godine, programirao za sve moguće i nemoguće platforme, voditelj, arhitekt itd.

sve osim ios-a mi dolazi u obzir privatno.

što ćemo sad?

3 godine
Krellac kaže...

U rečenici: "Zašto? Marketing i ovce na internetu su vas već toliko isprali da uvijek birate Apple bez obzira na sve?" ne vrijeđa se direkno pixel nego općenito grupa ljudi na internetu "ovce na internetu", dakle nitko ponaosob, niti tebe vrijeđa niti pixela, što se mene tiče apple mi se gadi i ponekad imam potrebu to napisati na forumu a nikad nisam i neću kupiti niti jedan njihov proizvod.  Misliš da ne bih trebao pisati o tvrtki koja mi se gadi i razlozima zbog kojih mi se gadi i što mislim o kupovanju njihovih proizvoda? Forum i tema nam služi samo za uzdizanje tvrtki koje obožavamo a nikako za njihovo kritiziranje? Je li ova tema appleov fan klub ili mjesto za iznošenje različitih mišljenja, kritika, pohvala i raspravu?

Btw. zašto kineskih, jel' to bilo potrebno napisati a sugerira da su baš kineska pojačala mediokritetna? U drugim zemljama se ne proizvode mediokritetna pojačala?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 15:15 (notloB).
10 mjeseci
Pixel kaže...
Krellac kaže...

Imaš krellca , respect :)  Odličan primjer, neka pojačala ne bih uzeo ni da imaju deset puta bolje brojke na papiru i da su ne znam kak jeftina kraj jednog Krella :) 

Hvala kolega. Eto ga doli

16 godina
digitall kaže...
Pixel kaže...
digitall kaže...
Pixel kaže...
pqweasdyxc kaže...
bus kaže...
pqweasdyxc kaže...

Lol

hahahah

pozdrav od it-evca koji je u poslu zadnjih 22 godine, programirao za sve moguće i nemoguće platforme, voditelj, arhitekt itd.

sve osim ios-a mi dolazi u obzir privatno.

što ćemo sad?

Pa ja sam pobjedio, kratak si koju godinu u odnosu na mene 

10 mjeseci

Ja u kupe ti u špade. Ne da mi se crtat. Beznadežno. Over and out.

16 godina
notloB kaže...
Krellac kaže...

U rečenici: "Zašto? Marketing i ovce na internetu su vas već toliko isprali da uvijek birate Apple bez obzira na sve?" ne vrijeđa se direkno pixel nego općenito grupa ljudi na internetu "ovce na internetu", dakle nitko ponaosob, niti tebe vrijeđa niti pixela, što se mene tiče apple mi se gadi i ponekad imam potrebu to napisati na forumu a nikad nisam i neću kupiti niti jedan njihov proizvod.  Misliš da ne bih trebao pisati o tvrtki koja mi se gadi i razlozima zbog kojih mi se gadi i što mislim o kupovanju njihovih proizvoda? Forum i tema nam služi samo za uzdizanje tvrtki koje obožavamo a nikako za njihovo kritiziranje? Je li ova tema appleov fan klub ili mjesto za iznošenje različitih mišljenja, kritika, pohvala i raspravu?

Btw. zašto kineskih, jel' to bilo potrebno napisati a sugerira da su baš kineska pojačala mediokritetna? U drugim zemljama se ne proizvode mediokritetna pojačala?

Ali osude su generičke i sve se trpa u isti koš !

Kritiziranje firme  nije isto što i vrijeđanje korisnika njihovih proizvoda !

Osobno sam puno puta kritizirao apple, ali to nema veze s ljudima koji koriste apple. 

I zašto je samo apple problem ?  Ti kao sve ostalo što koristiš i kupuješ u životu samo od renomiranih tvrtki  kojima je jedini cilj biti moralna vertikala i rad za opće dobro ?  Ma daj, ne kužiš koliko je to apsurdno i da se zapravo radi opsjednustos applom više od ljudi koji ga pljuju nego od ljudi koji ga koriste 

3 godine
Krellac kaže...

Čemu ovaj off topic? Samo kako bi se preseravao markom ili imaš neki smisleniji izgovor na apple temi? Imaš audiofilsku temu pa se tamo možeš hvaliti audio opremom...

Pixel kaže...

Ali osude su generičke i sve se trpa u isti koš !

Kritiziranje firme  nije isto što i vrijeđanje korisnika njihovih proizvoda !

Osobno sam puno puta kritizirao apple, ali to nema veze s ljudima koji koriste apple. 

I zašto je samo apple problem ?  Ti kao sve ostalo što koristiš i kupuješ u životu samo od renomiranih tvrtki  kojima je jedini cilj biti moralna vertikala i rad za opće dobro ?  Ma daj, ne kužiš koliko je to apsurdno i da se zapravo radi opsjednustos applom više od ljudi koji ga pljuju nego od ljudi koji ga koriste 

Pogodio si, upravo radi, po mom mišljenju, odvratnog renomea tvrtke ne kupujem appleove proizvode i upravo radi toga ne cijenim niti kupce njihovih proizvoda koji na to ili ne obraćaju pažnju ili se slažu s politikom tvrtke, da ponovim kolega nije direktno nikoga ponaosob vrijeđao a o dijelu kupaca appleovih proizvoda imam slično mišljenje dok dio koji mora koristiti radi posla žalim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 15:52 (notloB).
16 godina
notloB kaže...
Krellac kaže...

Čemu ovaj off topic? Samo kako bi se preseravao markom ili imaš neki smisleniji izgovor na apple temi? Imaš audiofilsku temu pa se tamo možeš hvaliti audio opremom...

da offtopic, mala digresija, ali meni je bilo lijepo to vidjeti da sad ne idemo u drugu temu samo radi te sitnice.

15 godina
Krellac kaže...
Pixel kaže...
Krellac kaže...

Offtopic:

hjao kako očajan cable managment :D 

Ontopic
Ne postoji univerzalno dobro riješenje/uređaj... postoji najbolje riješenje za svaku osobu. Ja sam imao Blackberry mobitele dok god je išlo na njihovom OS-u. Prvo Bold serija i onda na novom Os-u Z10, Q10/20, Z30 itd... pa su mi se svi smijali :D Koristio bi ga dan danas da nisu odustali od njega. 

10 mjeseci

Ne shvaćam ovaj tvoj ontopic jer ja o tome nisam uopće pisao. Offtopic da..., ali ne može drugačije. Poviše su gramofon, dac, a sa strane cdp dok vilice sa zvučnika moraju ući odgore jer obrnuto nema mjesta.

3 godine
Krellac kaže...

Ne shvaćam ovaj tvoj ontopic jer ja o tome nisam uopće pisao. Offtopic da..., ali ne može drugačije. Poviše su gramofon, dac, a sa strane cdp dok vilice sa zvučnika moraju ući odgore jer obrnuto nema mjesta.

Moramo li nastaviti čitati preljev s druge elitističke teme ili ćeš prestati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 17:10 (notloB).
10 mjeseci

Hmmm vidim da imaš nekakvih grdih problema. Najbolje preskoči temu jer nemaš što za reći o njoj.

16 godina
Krellac kaže...
Mitch kaže...
Krellac kaže...

Zadovoljan sam viđenim kod iPhone 16 Pro-a. Kamera je vrhunska, korisno je dugme camera control. Pozdravljam povećanje baterije kao i njezino trajanje.

Senzor je isti kao u 14 Pro Max. Sramota.

Dakle 16 Pro snima 4K u 120 fps. Znaci da komotno moze i 8K u 24 fps. Znaci da se to sve moglo i na 14 Pro radit, samo je ocito bilo do vise para to kroz 2-3 verzije izvest. Mozda im dajem izliku da CPU nije mogao. Ali sramota da 2 godine isti sensor plasiraju. 

Da ne pricam o tome da 14 Pro Max ima bolju batku nego 16 Pro.

Koliko znam radi se o novom hibridnom 48MP senzoru nazvanom Fusion čija glavna karakteristika je implementacija 2x telefoto funkcionalnosti što doprinosi lakšem i preciznijem zumiranju. Tu su i neka dodatna poboljšanja što se videa tiče pa je teško govoriti kako se radi o istom senzoru. U pitanju je evolucija prethodnog. Ne znam odakle ti podatak o bateriji kad se o novoj još uvijek ne zna puno toga osim da je video playback produljen za četiri, a audio za deset sati u odnosu na 14 Pro Max. Da li je to zbog daljnje optimizacije iOS-a ili zbog sposobnijeg procesora ili zbog većei kvalitetnije baterije vidjet ćemo. 

Isti je senzor IMX803.

IMX903 nije stigao na vrijeme, osim ako se nesto ne promjeni do 20.9

16 godina
UŽIVO od 19h: Apple predstavlja iPhone 16

Nema smisla objašnjavati ljudima koji nikad nisu koristili Apple proizvode da ne znaju o čemu govore. Takvi često nameću svoje mišljenje drugima, uvjereni da su jedino oni u pravu i da je njihovo mišljenje najvažnije.

Ako malo bolje pratite forum, vidjet ćete da su najglasniji u Apple temama upravo oni koji nikada nisu koristili niti jedan Apple proizvod. Najbolje rješenje je koristiti opciju "ignoriraj autora" i forum će vam biti pregledniji.

Za one koje zanima, od sutra kreću prednarudžbe za novi iPhone 16.

10 1 hvala 0
16 godina
notloB kaže...
Krellac kaže...

Moramo li nastaviti čitati preljev s druge elitističke teme ili ćeš prestati?

Elitističke ???

ZNači i iphone je elitistički ???   Možda tu na  brdovitom balkanu. U americi je to najobičniji uređaj isto kao ostali apple proizvodi na koje nitko posebno ne obraća pažnju i ljudi ih koriste jer su im jednostavniji za korištenje. 

Samo tu kod nas valjda imaju elitni status. 

A audio elitistički ????  Znači ljudi hoće kvalitetniju reprodukciju zvuka i zato su elitisti ? A 99% njih su najobičniji ljudi koji često niti nemaju neka velika primanja, čak naprotiv, ali su zaljubljenici u taj hobi. 

Naravno ima izuzetaka , ali oni su manjina.

10 mjeseci
Ivan M. kaže...

Nema smisla objašnjavati ljudima koji nikad nisu koristili Apple proizvode da ne znaju o čemu govore. Takvi često nameću svoje mišljenje drugima, uvjereni da su jedino oni u pravu i da je njihovo mišljenje najvažnije.

Ako malo bolje pratite forum, vidjet ćete da su najglasniji u Apple temama upravo oni koji nikada nisu koristili niti jedan Apple proizvod. Najbolje rješenje je koristiti opciju "ignoriraj autora" i forum će vam biti pregledniji.

Za one koje zanima, od sutra kreću prednarudžbe za novi iPhone 16.

Ali poštenije bi bilo da autor ignorira temu koja ga ne zanima ili u kojoj nema što konstruktivnog za reći. 

15 godina
pqweasdyxc kaže...
bus kaže...
pqweasdyxc kaže...

Lol

Sta znaci bez obzira na sve? Da nisi ti ispranog mozga 🤔

Jednostavno. Pozdanost, kvaliteta, eko sustav sa svim drugim proizvodima, visoka cijena i nakon x godina za prodaju i zamjenu uredaja. 
I na sve ti kvaliteta fotografija i videa koja mi je daleko bolje od drugih, imao sam priliku vidjet paralelno neke top druge modele sa vise pixela nisu takve kao od iphonea ... jbga

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice