Jebeni AMOLED... Nitko (tj malo tko) ne želi amoled na garminu. MIP je zakon za ovakvu vrstu satova. srozali su trajanje baterije sa cca 3 tjedna na 6 dana ovim jednostavnim trikom - AMOLED. Katastofa, a o cijeni.. Nti issusa...
Želim AMOLED na satu, eto zamisli ima i takvih korisnika!
Od kud ti ova tvrdnja o 6 dana? Epix 2, s AMOLED ekranom, bez problema izdrži deklariranih 16 dana.
Sa njihove stranice, vidi sliku. I zapravo sam napisao da to malo ko želi... Fenix su sportski satovi sa naglaskom na brojke, te brojke u 100 nijansi boja večini ništa ne znače... AMOLED nikakvu prednost ne donosi na ovakvom tipu sata naspram MIP-a. I tek sad sam vidio da i ovi od 47mm dolaze sa MIP ekranima, prvo sam mislio da sam vidio da samo ovaj najmanji dolazi sa MIP. I dalje ostaje cijena od 1050€ sa starim senzorom (7x ima isti elevate 5) sa nula novih metricsa, upitno korisnim voice assistantom i kompjuterom za ronjenje. NOPE
Ali mi nije jasno kako sat od 100 evra, prva generacija Huaweia,kupljen prije 4,5 godina, mi mjeri tačnu kilometražu, i prikaže kretanje - replay na mapi. A sat proizveden 2024, od 700 EUR mi kaže da sam pretrčao 100 metara za sat vremena.
Odabrao sam istu opciju - indoor running. I ako sam igrao basket sa oba. Huaweiu to nije smetalo. A da ne pričam o onim inofmacijama kako sam spavao. Najjači su mi oni likovi sa interneta koji upadaju u ozbiljne depresije zbog toga što im je Garmin napisao da su loše spavali, da im je mali (vomax) i sl.
Kažem ti nešto loše ili neispravno radiš. Trčim 10 - 15 km dnevno, u bobu je točan. Meni je samo kod Garmina sranje što ima lag s HR mjeračem.
Tako i ja, 6 dana u tjednu po 10km, tu i tamo opalim 15-cu. laga je jer sat treba valjda 100 različitih podataka interpretirati i rasporediti i to od samo jednog senzora... Ništa čudno