Mozak nam se topi!

poruka: 10
|
čitano: 9.644
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozak nam se topi!".
8 godina
neaktivan
Mozak nam se topi!

Pitam za suseda, ako upali klimu, hoće li bit pametniji?

Ja rekoh
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Re: Mozak nam se topi!

Trazis cudo na krivoj adresi, klima je genijalan izum, ali nije svemoguca.

Linux, Arch Linux.
13 godina
neaktivan
Mozak nam se topi!

Neka stavi i plahtu na balkon

1 0 hvala 0
15 godina
Mozak nam se topi!

Moj se davno rastopio!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Mozak nam se topi!

Dobar tekst, slažem se sa napisanim. Generalno baš i ne volim klime, ali ova godina je bila definitivni eye-opener..klime su nekad bile luksuz, al danas su teška potreba. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Istina nažalost i hvala doktoru na dobrom štivu.

Da oduvijek se zna kad je vruće i čeljad i živina su nervozni, a tek kad je tlak zraka visok i južina... užas!
Tad ljudi nenormalno agresivno se ponašaju, u prometu ludujemo, mi na forumu smo čangrizavi, a žena sikće!

A pogotovo kad recimo kokoši ili svinje staviš u manji prostor napadaju jedni druge, do iznemoglosti, pogotovo kad je vruće ili južina. Tako isto i ljude u male stanove nabacaju, plus južina i vrućina... dobitna kombinacija za isčakijati komšiju ili muža.
Ali recimo stavi živinu u adekvatan prostor i opušteniji su, ne napadaju jedni druge toliko kao u malom prostoru.

Mišljenja sam da treba hitno napraviti Dysonovu elektranu ali ne oko našem suncu, nego u susjedstvu Alfa Centauri, produžni kabel do Zemlje i postaviti klimu. Druge nam nema, prirodnu smo pokidali.
17 godina
Mozak nam se topi!

Znači da su narodi više prema ekvatoru agresivniji i gluplji, a prema polovima smireniji i pametniji? 

I`m silicon-based life-form
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Mozak nam se topi!

Nisam od tih klima... koliko je zdravo držat klimu cijeli dan u prostoriji u kojoj se boravi pa izaći vanka na plus 35, onda u autu pićit klimu ka manijak, pa opet vanka izać... možda treba osjetit malo ljeta i vrućine određeni dio dana, ako se ima stan koji nije vruć, ako se može bez klime...

1 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Slozio bi se da se mozak topi, ali ubrzano tek od otprilike 2010. Ako neko misli da je to zbog 1.1 stupanj Celizijusa prosjecnog povecanja, ne od pred industrijskog doba vec tocnije od kraja osamdesetih kud ces veci dokaz.
(Usput, kad ce vise objaviti metodologiju mjerenja tada i sada uz ovakve tvrdnje)
Ili da je to zbog stabilnih 0.04% CO2 u atmosferi i sve to pokraj oceana, sunca i vodene pare koji su eto nebitni. Sve dokaz za dokazom o stanju razuma.
Da, supercelije su sve cesce. Sjetimo se nedavnog potopa na bliskom istoku,ali razlozi su tu drugi. Da, covjek je u pitanju i silni patenti u zadnjih tridesetak godina.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2024 18:53 (Hoggy).

1 1 hvala 0
17 godina
Doc
- da li bi ovo trebalo promijeniti? "više topline = manje racionalnosti i smirenosti u ponašanju, manje pritiskanja automobilske sirene i manje žutih kartona..."
- više pritiskanja i više žutih kartona? Zvuči logičnije.
Znači da zagrijavanje osim trenutnih ostavlja i trajnije posljedice na naše mozgove?
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice