Future of finance, they said.
Nakon neuspjelog atentata na Trumpa jedan od dobit
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.323
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemojmo se zavaravati i podcjenivati moc meme-a sa stvaranjem vrijednosti iz nicega (dodgecoin? anyone?).
Ova slika ce ostati upisana u americku povijest dok god ta republika bude postojala, a kao sto se vidi, vec je krenulo sa usporedjivanjem sa Iwo Jimom (ne bih se iznenadio ako i skulptura osvane negdje uskoro).
Uglavnom, meni se cini da je Trump prekjucer upravo dobio izbore.
izbore je dobio daleko prije.. čim je protukandidat-zombi.. dementan starac kojeg ni na ulicu ne smiješ pustiti, koji na skupu kao nato ne može ponoviti par imena.. stane u rečenici i ... (ode..) dok idući dan dobijemo ekg-potvrdu da je još tu..
+ sad demokrati imaju 'alibi' za gubitak, reklama-image što je već danas vidljivo npr donacijama po usa.. (kao primarni indikator promjenjivih želja naroda-mase.. bolje od izlaznih anketa, no moguće jednako varljivo..).
Gledam Trumpa, pa gledam Plenkovica pa se mislim, kod nas je ipak mnogo bolje
Svijet je na rubu, kako će preživjeti još 4 godine ovoga ja stvarno ne znam, sve će nas razbucati.
Ova slika ce ostati upisana u americku povijest dok god ta republika bude postojala, a kao sto se vidi, vec je krenulo sa usporedjivanjem sa Iwo Jimom (ne bih se iznenadio ako i skulptura osvane negdje uskoro).
Možda neće skulptura ali NFT card ide sigurno. Ovu su uspoređivali s Washingtonom.
Svijet je na rubu, kako će preživjeti još 4 godine ovoga ja stvarno ne znam, sve će nas razbucati.
nije čitav svijet na rubu, već samo oni na 2rπ iliti obodu naše ploče