Nije sve u veličini: ponekad manje podataka daje b

poruka: 5
|
čitano: 4.258
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nije sve u veličini: ponekad manje podataka daje b".
8 godina
Nije sve u veličini: ponekad manje podataka daje b

Da sažmemo članak:

Garbage in, garbage out. Tko bi rekao...

Ja rekoh
Moj PC  
4 0 hvala 0
6 godina
Re: Nije sve u veličini: ponekad manje podataka da
Pa slično je i sa statistikama, ja jedem kiseli kupus, @feudalac jede meso i rižu i prosječno mi jedemo sarmu.

1 0 hvala 0
8 godina
ajimerej kaže...
Pa slično je i sa statistikama, ja jedem kiseli kupus, @feudalac jede meso i rižu i prosječno mi jedemo sarmu.

Ja bih više kiselog kupusa, ali teško je doći do dobrog. Ne pomaže ni lova...

Ja rekoh
12 godina
Hm, to bi bio ekstremni sažetak, ali da, točan je. Ja bi ga ipak malo opširnije sažeto u "In absence of real data, using proxy label is inadequate substitute for missing data and leads to label bias - incorrectly declaring proxy to be the correct data." jer se točno to dogodilo ove godine kada nam je šef određivao KPI te ga nitko nije osporavao niti provjeravao koje je podatke koristio za određivanje trenutnog stanja. Tako da se 300-tinjak ljudi u odjelu obvezalo ispuniti kvotu koja je i teoretski nedostižna. Ukratko ništa od 10-15k bonusa za ovu godinu.
8 godina
kerum kaže...
Hm, to bi bio ekstremni sažetak, ali da, točan je. Ja bi ga ipak malo opširnije sažeto u "In absence of real data, using proxy label is inadequate substitute for missing data and leads to label bias - incorrectly declaring proxy to be the correct data." jer se točno to dogodilo ove godine kada nam je šef određivao KPI te ga nitko nije osporavao niti provjeravao koje je podatke koristio za određivanje trenutnog stanja. Tako da se 300-tinjak ljudi u odjelu obvezalo ispuniti kvotu koja je i teoretski nedostižna. Ukratko ništa od 10-15k bonusa za ovu godinu.

Ne bih se ja brinuo oko toga. Nema bonusa - promjena firme. Još bolje, učlaniš se u neki sindikat i proglasiš se sindikalnim povjerenikom i guziš ih nafinjaka dok god ti se hoće. 

Ja rekoh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice