„Svemirske lopte” dobivaju nastavak

poruka: 14
|
čitano: 6.283
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "„Svemirske lopte” dobivaju nastavak".
14 godina

Šteta da je ovaj žanr zamro. Obožavam parodije, od "Ima li pilota u avionu"  do "Golog pištolja", a ako se stvarno radi drugi dio "Space balls", ne mogu se isčekati da ga pogledam. Kak će to negdje biti dobro, uz svu ovu tehnologiju i AI na raspolaganju! Ak će pravi majstori to raditi, ima da umrem od smijeha. :)

8 0 hvala 0
11 godina

zadnja iole dobra parodija je bila "Loaded Weapon", ak se dobro sjećam - nakon toga sve slabo i preisforsano, pa čak i sa Nielsenovim epizodnim pojavljivanjima tu i tamo...

Mel Brooks je Mel Brooks

Moj PC  
4 0 hvala 1
10 godina
protjeran

Spaceballs 2: The Search for More Money

The planet broke before the Guard did!
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
Re: „Svemirske lopte” dobivaju nastavak
60nine kaže...

zadnja iole dobra parodija je bila "Loaded Weapon", ak se dobro sjećam - nakon toga sve slabo i preisforsano, pa čak i sa Nielsenovim epizodnim pojavljivanjima tu i tamo...

Mel Brooks je Mel Brooks

Meni je MacGruber parodija na Macgyvera bila dosta dobra. Imaš i austin powers filmove, scary movie itd...

Mislim da od ovoga ne bude ništa novo, još samo jedan novi "sequel" u nizu...

11 godina
Crljo kaže...
60nine kaže...

Mel Brooks je Mel Brooks

Meni je MacGruber parodija na Macgyvera bila dosta dobra. Imaš i austin powers filmove, scary movie itd...

Mislim da od ovoga ne bude ništa novo, još samo jedan novi "sequel" u nizu...

ok, zaboravio sam na Austin Powers-a, my bad... no, i dalje mi to nije to :) je zabavno i smiješno, ali...

kad se sjetim recimo jednog Top Secret-a kojeg sam gledao još kao teenager 10+ puta i svaki put skužio neku novu foru :D (u novije vrijeme i još neke koje tad nisam kužio) - ok, to nije Mel Brooks, ali to je taj stil parodija.

da, bojim se za nove Spaceballs-e da će bit samo milkanje stare slave, al vidjet ćemo...

16 godina
guslac kaže...

Kak će to negdje biti dobro, uz svu ovu tehnologiju i AI na raspolaganju!

nisam baba Vanga al već vidim da ćemo gledat neko isforsirano woke sr*anje s toilet razionm jako isforsiranog "humora"

14 godina
Pa u stvari parodije donekle i jesu fest isforsirani humor, tako da me to ne brine toliko koliko bi moglo doći do problema da film ne uhvati onaj pravi duh ukusnog sprdavanja i izrugivanja žanrovima kojima se bavi. uf ti vrapca nisam se baš nešto izrazio, ali ajde nek netko definira pojam 'parodija' kako spada 😂
16 godina
Jews in Space!
11 godina

volio bih vidjeti i History of the World - Part II (bilo je svojedobno nekih najava da bi se trebalo pojaviti kao serija s hrpom SNL glumaca, ali od tad nisam vidio pomak)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Fora "pročešljajte pustinju" je jedna od najboljih svih vremena 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
60nine kaže...

volio bih vidjeti i History of the World - Part II (bilo je svojedobno nekih najava da bi se trebalo pojaviti kao serija s hrpom SNL glumaca, ali od tad nisam vidio pomak)

part two

Serija snimljena prošle godine. Odgledao. Skečevi. Nije loše, ali daleko od part one.

15 godina
NEW_MAN kaže...
Jews in Space!

"Hitler on Ice!"

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2024 15:57 (Punti).
15 godina
C64 kaže...

Fora "pročešljajte pustinju" je jedna od najboljih svih vremena 

Ili sama početna špica... prolazi svemirski brod (k'o u Galaktici, originalnoj, ne remake)... vječnost, nikako da prođe... a onda kad konačno prođe, vidi se registracija "We brake for nobody!"

11 godina
Punti kaže...
60nine kaže...

part two

Serija snimljena prošle godine. Odgledao. Skečevi. Nije loše, ali daleko od part one.

je, poslao mi je kolega na pm, nisam imao pojma da je izašlo, ali ne izgleda mi nešto :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice