Šteta da je ovaj žanr zamro. Obožavam parodije, od "Ima li pilota u avionu" do "Golog pištolja", a ako se stvarno radi drugi dio "Space balls", ne mogu se isčekati da ga pogledam. Kak će to negdje biti dobro, uz svu ovu tehnologiju i AI na raspolaganju! Ak će pravi majstori to raditi, ima da umrem od smijeha. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zadnja iole dobra parodija je bila "Loaded Weapon", ak se dobro sjećam - nakon toga sve slabo i preisforsano, pa čak i sa Nielsenovim epizodnim pojavljivanjima tu i tamo...
Mel Brooks je Mel Brooks
Spaceballs 2: The Search for More Money
zadnja iole dobra parodija je bila "Loaded Weapon", ak se dobro sjećam - nakon toga sve slabo i preisforsano, pa čak i sa Nielsenovim epizodnim pojavljivanjima tu i tamo...
Mel Brooks je Mel Brooks
Meni je MacGruber parodija na Macgyvera bila dosta dobra. Imaš i austin powers filmove, scary movie itd...
Mislim da od ovoga ne bude ništa novo, još samo jedan novi "sequel" u nizu...
Mel Brooks je Mel Brooks
Meni je MacGruber parodija na Macgyvera bila dosta dobra. Imaš i austin powers filmove, scary movie itd...
Mislim da od ovoga ne bude ništa novo, još samo jedan novi "sequel" u nizu...
ok, zaboravio sam na Austin Powers-a, my bad... no, i dalje mi to nije to :) je zabavno i smiješno, ali...
kad se sjetim recimo jednog Top Secret-a kojeg sam gledao još kao teenager 10+ puta i svaki put skužio neku novu foru :D (u novije vrijeme i još neke koje tad nisam kužio) - ok, to nije Mel Brooks, ali to je taj stil parodija.
da, bojim se za nove Spaceballs-e da će bit samo milkanje stare slave, al vidjet ćemo...
Kak će to negdje biti dobro, uz svu ovu tehnologiju i AI na raspolaganju!
nisam baba Vanga al već vidim da ćemo gledat neko isforsirano woke sr*anje s toilet razionm jako isforsiranog "humora"
volio bih vidjeti i History of the World - Part II (bilo je svojedobno nekih najava da bi se trebalo pojaviti kao serija s hrpom SNL glumaca, ali od tad nisam vidio pomak)
Fora "pročešljajte pustinju" je jedna od najboljih svih vremena
volio bih vidjeti i History of the World - Part II (bilo je svojedobno nekih najava da bi se trebalo pojaviti kao serija s hrpom SNL glumaca, ali od tad nisam vidio pomak)
Serija snimljena prošle godine. Odgledao. Skečevi. Nije loše, ali daleko od part one.
"Hitler on Ice!"
Fora "pročešljajte pustinju" je jedna od najboljih svih vremena
Ili sama početna špica... prolazi svemirski brod (k'o u Galaktici, originalnoj, ne remake)... vječnost, nikako da prođe... a onda kad konačno prođe, vidi se registracija "We brake for nobody!"
Serija snimljena prošle godine. Odgledao. Skečevi. Nije loše, ali daleko od part one.
je, poslao mi je kolega na pm, nisam imao pojma da je izašlo, ali ne izgleda mi nešto :/