jel to palimo kao i 5G ili moramo posezati za novim tehnologijama dobrog i marljivog palikuće?
Univerzalna metapovršinska antena za ultra-sigurni
- poruka: 10
- |
- čitano: 8.526
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čini se kao da 5g nije ni zaživio kako treba.
imam mobitel s 5g i troši baterije ko Zippo.
Nečeš ni osjetiti razliku na istom mobitelu, treba ti barem 2 mobitela za usporedbu, jedan sa 5g i jedan bez.
Imam Samsunge koji mogu koristiti 4G/5G i uopce ga ne koristim jer nemam potrebe operativne za time, mejlove sa attach. skidam i na 3G bez ikakvog problema a internet stranice se sasvim zadovoljavajuce otvaraju na 3G tako da mi baterija sa intenzivnim dnevnim koristenjem je uvijek na kraju dana na 40% na 4 godine starom Samsung Galaxy Note 9 a dok je na A33 tek 20% potrosnje baterije dnevno jer se manje intenzivno koristi. Tako su oba mobitela porihtana da budu na 3G i da ne koriste VoLTE.
Imam Samsunge koji mogu koristiti 4G/5G i uopce ga ne koristim jer nemam potrebe operativne za time, mejlove sa attach. skidam i na 3G bez ikakvog problema a internet stranice se sasvim zadovoljavajuce otvaraju na 3G tako da mi baterija sa intenzivnim dnevnim koristenjem je uvijek na kraju dana na 40% na 4 godine starom Samsung Galaxy Note 9 a dok je na A33 tek 20% potrosnje baterije dnevno jer se manje intenzivno koristi. Tako su oba mobitela porihtana da budu na 3G i da ne koriste VoLTE.
https://mobil.hr/operateri/hrvatski-telekom-uskoro-gasi-3g-mrezu/
Ides i ti na 4G.