O, zlo i naopako!!!
Nakon ograničavanja dijeljenja lozinki, Netflix u
- poruka: 17
- |
- čitano: 16.136
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bez koliko platiša je ostao? Ako je ostao bez mil. muktaša a dobio dvojicu platiša to je win-win situacija.
Kome treba netfix? Barem kod nas gdje torrenti rade.
Bez koliko platiša je ostao? Ako je ostao bez mil. muktaša a dobio dvojicu platiša to je win-win situacija.
Mislim da oni sad ovise i o broju sati gledanja sad kad su uveli (jesu li?) reklame? Pa ako jedna pretplata ima reach 4 čovjeka sad bi im to trebalo bit isto gubitak ako se spusti na jednog koji upali netflix 3 puta tjedno na po dva sata, umjesto prije kad je na profilu bilo tjedno 160 sati gledanja.
hm, postoji i druga strana medalje
kad jednom pada broj gledatelja, a konurenciji raste, to može pokrenuti lavinu
jer ljudi vole slijediti većinu, pa ako vide da jedan postaje nepopularan, a drugi sve popularniji, pogodi čiju će pretplatu radije uzeti
...hmmm
onu manje popularnog?
how yes no
Pravi naslov bi bio: I do milijun ljudi u Spanjolskoj odlucilo ne placati mjesecno 5.49-17.99 pretplatu za indoktrinaciju i propagandu.
Kme kme, 'ajmo uvest obveznu pretplatu na Netflix.
Netflix je realno banana,ali Disney+ je je jos gori dok Prime ima sadrzaja ali i najgore sucelje ikad smisljeno...kaos.
HBO nemam pa ne znam kakav je....
Jos najvise imam koristi od Youtuba na pretplati.
Netflix je realno banana,ali Disney+ je je jos gori dok Prime ima sadrzaja ali i najgore sucelje ikad smisljeno...kaos.
Meni je ludnica da Prime na default Firestick interfaceu nema trailere za sve sto je Amazon. Imas trailere za sve tudje, ali Amazon - nix. Valjda su toliko svjesni da je to sve navlakusa, da ti ne zele ni pokazati u strahu da ces odustati.
HBO nemam pa ne znam kakav je....
Gledam ga godinama i na njemu su najjače pojedine poznate serije (jasno, i druge platforme imaju svoje hit serije). Jednom kada ih pogledaš, u biti nemaš što gledati, osim iznova gledati neke poznate i sada već starije serije (Teorija velikog praska, 2 i pol muškarca, Sex i grad i sl.). Filmovi su im tako-tako. Par blockbustera, a ostalo su neki čudni filmovi. Sada se ionako spajaju s Discoveryjem, pa tek treba vidjeti što će to donijeti.
Recite vi što želite, no na kraju će ispast da je i dalje najbolja kabelska/satelitska jer ti servira film bez pitanja pa gledaj, a ne da gubim vrijeme tražeći po Netflix/streaming servisu što još nisam gledao ili što izgleda iole gledljivo. Eno kod prijatelja se stalno vrti neki Pink Action/Western/Triler sa satelitske i kad dođem kod njega stalno se zagledamo u to što je odabrao umjesto nas neki Đelo Hađiselimović
a ne da za jednu seriju moram imati prime, za drugu netflix, za treću nešto treće... katastrofa
2-3 puta skuplji od konkurencije i još im nije dosta. Skupo će oni platiti tu svoju poslovnu politiku. Prvi ću odustati čim više nećemo moći koristit nas četvero jednu pretplatu bez doplate.
ljudi jos koriste NF iz ljenosti (u smislu da im je previse tlaka to otkazati)
kada skuze da je duplo veca cijena, a nemaju sta gledat ce proc dalje
ja ga placam za 1 slot, i to mi je ok. ako moram placat punu cijenu idem kod konkurencije+ pirati za njihov sadrzaj
Imam Netflix i kad su u pitanju filmovi to je tak jadno, serije su ajmo reci koliko toliko dobre ali definitivno bi mogao bez njega sam tak, imam EON FULL TV i zadovoljan sam sa njime za 69 kuna koliko košta.