Wall-e postaje uskoro dokumentarac ?
Volkswagen napravio uredsku stolicu koja 'juri' 20
- poruka: 8
- |
- čitano: 8.780
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eh, jesu našli gdje će testirati. Kod nas bi na prvom križanju testiranje bilo završeno zbog koluta naprijed na prijelazu s ceste na nogostup. Gledam po Zagrebu i one slavne Bandićeve "nivelirane" prijelaze od 50.000 kn komad gdje je visinska razlika i po 5 cm.
Zasto mi je u glavi slika salterusa kako se trkaju po hodnicima, dok ja cekim svoj papir da mi donesu vec treci sat.
-pravi (stvarno 'pravi') gamerski stolac .. s 'dometom' (kad bi novinari smisleno upotrebljavali, primjerene-slične riječi, tad bi to bilo doseg, radijus.. dok se domet koristi za npr projektile.. riječ ko riješ, novinarstvo postcovidovsko).
-može li se nazvati nešto uredskim ako se koristi izvan ureda? ili je to ured na kotačima?
-klasičan besmislen proizvod, tad ni takve sitnice kao 'riječi' nisu bitne... kao loremipsum, kao i ovaj postić :)
Smisao cijele napredne tehnologije ide prema nesposobnim osobama s invaliditetom, koji će sjediti kući, raditi u kući, biti putem VR-a u prirodi, ali u kući, trčati virtualno, hodati virtualno, i puniti džepove kapitalističkih guzičara.
Ljudi će izgledati ovako;
Smisao cijele napredne tehnologije ide prema nesposobnim osobama s invaliditetom, koji će sjediti kući, raditi u kući, biti putem VR-a u prirodi, ali u kući, trčati virtualno, hodati virtualno, i puniti džepove kapitalističkih guzičara.
Ljudi će izgledati ovako;
Krivo, "gaming" fotelja će biti anatomska, da salo ne visi uokolo.
važna je uredna stolica. tad se može načiniti i dobar stolac.