Napravice tog tipa mogu natjerati lijene ljude na aktivnost samo ako odašilju električni udar od tisuću i više volti.
Fitness narukvice potiču nas da svakodnevno hodamo
- poruka: 12
- |
- čitano: 9.070
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene potiče pas, već dulje od deset godina. bez ikakve "narukvice".
Mene pametni sat natjera da hodam bas 40 minuta dnevno vise. Najcesce s posla i nazad (nesto vise od 20 min po smjeru).
Inace sam kompetitivan i dosta se bavim sportom (4 treninga tjedno, basketi, bicikl, plivanje...), a ima nesto u brojanju tih koraka sto me potice da prebacim normu koja je bas tih 40 minuta. Problem je u tome sto na sve sportske aktivnosti idem biciklom ili javnim prijevozom, a onda ispada da uopce ne hodam. A i puno bolje se osjecam na poslu kad prije toga setam 20ak minuta. Bicikl ne rjesava taj problem jer mi je 6-7 minuta voznje biciklom premalo.
Ja osobno mogu potvrditi.
Kad vidim neku malenu brojku pod "broj koraka danas" mislim si, ajde, da bar odem malo van, šetnja s klincima i što već.
KRX, tu je cijena : 129,99 USD i troškovi dostave ( skupo) 59,57 iznosi 189,96 USD. ......Bolje je , i besplatno, reći sebi: Ja to mogu!
mene potiče pas, već dulje od deset godina. bez ikakve "narukvice".
Volim pse. Koji je u tebe? Sudeći po stilu komentara morao bi biti mastif. Ili Rottweiler.
Volim pse. Koji je u tebe? Sudeći po stilu komentara morao bi biti mastif. Ili Rottweiler.
pogrešna prosudba. mali škrti/tvrdoglavi/bezobrazni/razmaženi škot.
Ma, narukvice su kul stvar. Nikada više fitness uređaja, nikada više problema od nekretanja. Razne zdrastvene tegove, ljepote u obliku XXL size,e-sportaši itd.
Zanimljiva neka vremena.
KRX, tu je cijena : 129,99 USD i troškovi dostave ( skupo) 59,57 iznosi 189,96 USD. ......Bolje je , i besplatno, reći sebi: Ja to mogu!
Da, cijena je paprena, no samo sam htio pokazati da zapper već postoji.
A ovo "Ja to mogu" radi samo dok "Ja to hoću" :)
Već sam kupovao i satove i narukvice u više navrata i brijao na dnevne, tjedne i mjesečne učinke.
Najbolja mi je ona fora od Samsung healtha sa stazom i ciljevima koje treba osvojit u mjesec dana.
No kad guzica pretegne ne pomažu nikakvi satovi, samo nada za buduće "Ja to hoću"