Rječkaš ne radi dobro
za A mi je prvo rekao da postoji ali je na krivom mjestu, pa zatim je ispalo da ima još 1 A, pa još jedan - na krivom mjestu uz onaj prvi koji sam stavio na točno mjesto, a riječ ima samo još jedan samoglasnik koji nije A...
Rječkaš ne radi dobro
za A mi je prvo rekao da postoji ali je na krivom mjestu, pa zatim je ispalo da ima još 1 A, pa još jedan - na krivom mjestu uz onaj prvi koji sam stavio na točno mjesto, a riječ ima samo još jedan samoglasnik koji nije A...
razlog zašto ide jedna igra dnevno je isti razlog koji je problematičan kod velikog broja klonova - fond riječi je ograničen.
s obzirom na kraj dana - rješenje za danas je ŽBUKA
primijetite da i kod kolege gore, uz A na točnom mjestu veli da ima još jedan A
uglavnom, nedovoljno dobro...
Na Lewdleu "whore" nije u riječniku.
Valjda je prepristojno.
Riječek pak ima "Kirin" kao legitimnu riječ, dok neke uobičajenije fale.
edit: bar nije Jubito (Kirin je to svojedobno htio autorizirati iirc)
Iskreno, lako sam se navukao...
generalno, dnevno tučem par Sudokua, jer u principu, brojeve lakše vrtim, preporuka:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andreyrebrik.sudoku&hl=en_US&gl=US
tako da mi ove "riječne" igre dobro dođu, i hrvatska i engleska inačica, da mi i Brocino područje ne zakržlja...
Ma ne znam kako vama, bilo mi je fora prvih par dana (onaj rijecko), sad već dosadilo, ne vracam se vise na stranicu.
Iskreno, lako sam se navukao...
generalno, dnevno tučem par Sudokua, jer u principu, brojeve lakše vrtim, preporuka:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andreyrebrik.sudoku&hl=en_US&gl=US
tako da mi ove "riječne" igre dobro dođu, i hrvatska i engleska inačica, da mi i Brocino područje ne zakržlja...
Fala na linku, ali iskreno, Sudoku mi je dosadio odavno: stravično je repetativan.
1) brojevi nemaju nikakvu funkciju osim skupa od 9 znakova (simbola); kad to uočiš, skužiš da se supstitucijom nekog znaka (drugim) ponavlja već jednom odigrana igra;
2) Gotovo ista stvar je s poljima (ukupno): zrcalno po obje osi možeš mijenjati raspored i igrati istu igru; ne samo to već i svaki stupac / redak možeš "zazrcaliti" ili naprosto promijeniti poredak i "imaš novu kombinaciju" - a u stvari igraš istu igru.
Ima još par finti koje naučiš napamet poput otvaranja u šahu, i onda rutinski igraš.
Ako tako počneš gledati (sagledavati), ispada kao da riješavaš neki primitivni integram, rekombiniran sa ukrug skrolajućom "2D rubikovom kockom".
Dobro je samo za vježbu koncentracije i oštrenje brzine reakcije.
Sorry ako sam ti ubio gušt :-P
Absurdle mi je fora, uspio sam ga stjerati u kut da šest pokušaja. Autor igre kaže da je 4 pokušaja optimalno, da se u 3 ne može.
Uglavnom, Wordle (original) mi je jedini ostao interesantan.
I riječek ima par bugova... upišem riječ, kaže on nema dovoljno slova.
Idem share rezultat, on kopira ono generičko, a ne moj rezultat.
Idem refresh stranice nakon prve poruke jer ne da ni obrisati, ne pamti što sam upisao...
Dordle 4&5/7 MIDST&BOBBY
⬜⬜🟨⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
🟩⬜⬜⬜🟩 ⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜⬜⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩
zaratustra.itch.io/dordle
LOL, ovo je valjda najgluplji pokušaj koji je urodio plodom ikad
Dordle mi je također fora jer malo dulje traje od wordlea i može se igrati "free dordle". Uglavnom, istovremeno je i teži i lakši od wordlea. Preporučam.
Dordle 5&6/7 CHEAT&CLONE
⬜⬜⬜⬜🟨 ⬜🟨⬜⬜⬜
🟨⬜⬜🟨⬜ ⬜⬜⬜🟨⬜
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨🟨 🟨⬜🟨🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 🟩⬜🟨⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩
zaratustra.itch.io/dordle
Uglavnom, to je to od mene. Našao sam riječi s kojima ću riješiti valjda 99,99% wordleova i dordleova, tako da mi sad više nije interesantno.
Osim Wordlea i Dordlea, tu je sada i Quordle!
Daily Quordle #21
7️⃣8️⃣
5️⃣6️⃣
quordle.com
🟨🟨⬜⬜🟨 ⬜🟩⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜🟩 ⬜⬜⬜⬜🟨
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜🟨⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜⬜⬜🟨🟨
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩
⬜⬜⬜⬜🟨 ⬜⬜⬜⬜🟨
🟨⬜⬜🟨⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
🟩⬜⬜⬜⬜ 🟩⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜🟨 🟨⬜🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 🟩🟩⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩
Nerdle mi je isto fora, ali mi se čini nekako čak i lakši.
Worldle je skroz drugačiji i okej ako želite nešto malo drugačije, ali me nije baš primio.
Ipak, za najveće frikove tu je Semantle.
Ne odgovaram za otkaze na poslu i razvedene brakove...
Bok ekipa, ako ste zaljubljenik u Wordle i tražite verziju na hrvatskom jeziku kao mobilnu aplikaciju ja sam se potrudio i napravio takvu :)
Igra ima više modova (free-play, multiplayer, daily) ovisno tko šta voli :)
Eto, probajte pa recite svoje mišljenje
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thornplay.pogodirijec.spinof
iOS: https://apps.apple.com/hr/app/pogodi-rije%C4%8D/id1609378455