Za 119 godina cijena grafičkih dolazi u normalu.
Nakon 12 godina već je 90% svih bitcoina izrudaren
- poruka: 14
- |
- čitano: 6.110
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odakle ti to, grafičke se najmanje koriste za BTC... a za 119 godina će svaki čovjek na zemlji imati svoju kriptovalutu i rudariti je sa nekom ludom grafičkom... :)
odakle ti to, grafičke se najmanje koriste za BTC... a za 119 godina će svaki čovjek na zemlji imati svoju kriptovalutu i rudariti je sa nekom ludom grafičkom... :)
Za 119 godina me neće bolit glava za ništa
Za 119 godina me neće bolit glava za ništa
Mene mala glava neće bolit za ništa.
a za 119 godina će svaki čovjek na zemlji imati svoju kriptovalutu i rudariti je sa nekom ludom grafičkom... :)
mda, možeš to i sad raditi bez grafičke i 'svoje' kriptovalute
postoji i izraz za to - svaka budala ima svoje veselje
Nije bas neki exit strategy. Tko ce verificirat transakcije kad sve bude izrudareno?
Biće kao i sada samo što nagrada neće biti majnovan BTC već naknada za transakciju.
A i procjene su da će mining biti završen negdje 2140. godine jer će se težina progresivno povećavati...
promatrajući vozače u skupim autima na semaforima, čini se kako se i kopanjem rudarenjem nosa može priskrbjeti čitavo bogatstvo.
ja sam prijavio kolegu na online rudarenje preko oglasa na Jutarnjem...
cijeli dan su ga zvali agenti, njih četrdesetak, što je to, on ne bi...
blažena bila 2019ta...
Ja tada prodao RX580 za 800kn... sad je na njuškalu nema ispod 3K.
wtf?
nisam dugo gledao cijene, znam da su zbog kripto retardacija i manjka cipova u banani, ali nisam skuzio da sad mogu svoju prodati za vise od 4000kn, a platio je 2000kn prije 2 godine ako se ne varam.. komedija
A i procjene su da će mining biti završen negdje 2140. godine jer će se težina progresivno povećavati...
mislim da su te procjene potcjenile ljudsku pohlepu
dok je potrošnja godinama bila koliko-toliko pod kontrolom možda je to i vrijedilo, iako, jebeš procjene o fenomenu koji realno traje tek par godina jer su takve zasnovane više na optimizmu i fanatizmu nego li na realnim podacima
pogledaj dolje kakvu krivulju ima potrošnja btc, u sljedećoj godini ide skoro okomito gore, a samim time i druge će zemlje putem kine jer tako drastičan rast potrošnje, pogotovo u doba kad je potrošnja energije i inače pod povećalom, sigurno nemere ostat bez reakcije
pohlepa majnera će pojest samu sebe daleko prije te 2140. godine