Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 895.712
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ima li neko rjesenje sto mi susti kad stavim slusalice?
Probao sa svim vrstama, kad stavim one prave velike slusalice za pc, onda je ok. Ali akd stavim "earphones" onda susti.

http://nasiljubimci.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:14 (steaming).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

@razjaren

ne znam zbog čega se to događa

nekome ne radi od prve, mom frendu prestalo raditi nakon pola godine iz čistog mira (xiaomi.eu ROM)

tebi nakon par dana, na global ROM-u

greška mora biti negdje u prijevodu samo je problem to naći (moja pretpostavka)

e sad, gdje to pronaći!?

stringovi koji određuju format vremena/datuma su

<string name="month_day_year" formatted="false">%-e. %B %Y.</string>
<string name="time_of_day" formatted="false">%H:%M:%S</string>
<string name="date_and_time" formatted="false">%H:%M:%S %-e.%b.%Y.</string>
<string name="date_time">%2$s %1$s</string>

to su google stringovi, iz framework-res i tu ništa nije mijenjano

s time da u global ih ne stavljam ja nego xiaomi u odnosu na eu gdje su u mom repo na github-u

ostaje mi samo flešati global dev ROM, i prijaviti bug na en.miui da xiaomi dev to pogledaju (ako će htjeti se time zamarati)

ili ako je netko drugi voljan to napraviti

prijavio sam to već na Crowdin jednom xiaomi manageru ali nisam dobio odgovor 

ima još nekolicina prevoditelja drugih eu jezika koji imaju isti problem kao i ja s tim datumom

jedino je mađar uspio s patchem (corelibart.jar) koji mijenja format datuma/vremena na US format na cijelom sustavu ali radi samo na android 6.0

a to je za mene već malo teže za napraviti (probao naravno, bez uspjeha)

vjerujte mi, ja sam najviše frustiran tim bugom ali jednostavno sam isključio tu opciju u postavkama kamere (jbg, nekome je to must have, znam)

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:16 (MASVA).

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

©MASVA   hvala na odgovoru….. i nije neki problem … znatiželja samo

Nego evo ti jedna informacija za kalendar( sjećam se da su često postavljali pitanje kako kalendar neće da radi kad se instalira eu rom ( misli najviše na RN2).

Ako se dobro sjećam, ti si im predlagao da prebace na engleski.. zatim pokrenu kalendar i onda vrate Hr i radilo je.

Ja sam to rješavao  jednostavnije…  Ovako:  prije pokretanja aplikacije kalendara, ode se u… postavke… zatim …aplikacije sustava… zatim.. kalendar … i tu omogućiti vremensku zonu ….. izlazak iz postavki i pokrenuti aplikaciju kalendar i radi bez problema

Eto ako nekome pomogne dobro… a možda i tebi omogući da popraviš taj bug (ako već i nisi popravio  jer nisam baš pratio temu xiaomi neko vrijem, jer sam koristio iPhone i Samsung

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:36 (razjaren).

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
blackeagle29 kaže...
Trebas slikati kad se isprazni, pa da vidis kaj trosi.. moze sr i na samsungu i na svim mobitelima ak je do neke aplikacije, makar cesto muku zadaju google servisi, tj location history i takve stvari

Isključio sam history location i dalje je isto, a inače kad se isprazni znam tko pobjeđuje u cuclanju baterije. Android System (cca. 25%) i Android (18-20%)

Korisnik1251 kaže...

Kratkorocno rijesen na gore opisan nacin. Dugorocno rijesen prelaskom na xiaomi.eu rom :)

Jedino ne znam da li su xiaomi.eu developeri rijesili problem ili miui pa se slucajno potrefilo s prelaskom na eu rom, bitno da ga vise nema... 

Mislim da će biti dugoročno rješenje :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 21:05 (dino91).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

RN3 Pro na popustu..  i ne samo on.. :)

Xiaomi Note 3 Pro 32Gb Gray
http://www.grossoshop.net/xiaomi/xiaomi-redmi-note-3-pro-high-edition-android-5-1-hexa-core-4g-lte-3-32gb-gray.html
Popust kod: HRNOTE3PG
ROM Global Multi Language i Play Store

Xiaomi Note 3 Pro 32Gb Silver
http://www.grossoshop.net/xiaomi/xiaomi-redmi-note-3-pro-high-edition-android-5-1-hexa-core-4g-lte-3-32gb-silver.html
Popust kod: HRNOTE3PS
ROM Global Multi Language i Play Store

Xiaomi Redmi 3S 32Gb Gold
http://www.grossoshop.net/xiaomi/xiaomi-redmi-3s-high-edition-3-32gb-gold.html
Popust kod: HR3SGOLD
ROM Global Multilanguage i Play Store

Xiaomi Redmi 3S 32Gb Silver
http://www.grossoshop.net/xiaomi/xiaomi-redmi-3s-high-edition-3-32gb-silver.html
Popust kod: HR3SSILV
ROM Global Multilanguage i Play Store

Xiaomi Mi5 64Gb Gold
http://www.grossoshop.net/android-dual-sim-smartphone/brand-smartphone/xiaomi/xiaomi-mi5-high-edition-quad-core-3-64gb-gold.html
Popust kod: HRMI564G
ROM Stock bez Play Store

Popusti traju do 23.59 sati, dana 23.10

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 22:57 (sasha2511).

2 0 hvala 4
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

provjeri linkove majstore...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može mi netko uzet, ja mu platim keš čim stigne?? Vjerovatno NITKO :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

popravljeni linkovi..  prokleti c/p..   :D

2 0 hvala 1
17 godina
Pa normalno da ti nece nitko uzeti za svoju lovu pa onda cekat dok dodje da dobije lovu natrag, nadjes nekog tko je voljan naruciti uplatis na racun i sa tom lovom se naruci mob.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
Jel probao netko CM 14 Nougat na RN3 Pro ?
Na mojem Mi 4c radi odlično :)

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

Koliko vidim gotovo ista cijena je sa Topone-a sa Aliexpressa i Grossoshop-a sa popustom.

Ima neka preporuka kod koga je bolje uzeti mob?

U oba slučaja neće na carinu, tako da jedino umjetnički dojam, garancija, podrška prilikom eventualnog kvara?

Hvala

2 0 hvala 0
13 godina
babina:guza kaže...

Pozdrav,

Koliko vidim gotovo ista cijena je sa Topone-a sa Aliexpressa i Grossoshop-a sa popustom.

U oba slučaja neće na carinu, tako da jedino umjetnički dojam, garancija, podrška prilikom eventualnog kvara?

Ja sad do sad naručivao samo s Top One. 4 komada.

Sve savršeno.

Ali, možda netko iskusniji moze nešto reći vezano uz garanciju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 12:18 (CyberDemonVZ).
11 godina
babina:guza kaže...

Pozdrav,

Hvala

kad kliknem na ovaj grosso link (note 3 pro grey)piše mi 180 eura i valjda na to ide shipping još?!

ja sam uzeo preko top onea prije 20 dana i ispao me 179 eura sa shippingom (platio sam u dollarima ali sam preracunao u eure)

po tome je onda jeftiniji preko top onea

sasha jesam dobro izracunao?

9 godina
neaktivan
dode 178 € otprilike..
popust je 21€ a shiping 19€
nemogu usporedit s Top One jer ga nemaju na stanju trenutno..
recimo silver model dode u Top One sa popustom od Iliona oko 184€ a na Grossu sa kodom ispadne 174€

2 0 hvala 2
15 godina
Gogo222 kaže...
Jel probao netko CM 14 Nougat na RN3 Pro ?
Na mojem Mi 4c radi odlično :)

Probao sam ja prije nekih dva tjedna i radilo je ok, samo je kamera zezala. U međuvremenu je izađao noviji build pa možda probam opet.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan
Mi5 je na GS s kodom 290€ a na Top One oko 306€ otprilike..
nesto je dosta jeftinije nesto nije..
ne idu pokloni inace ovaj put, samo eu plug..

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav forumasi,

Trebala bi mi Vasa pomoc.
Procitao sam veliki broj strana, ali nisam naisao na zakljucak koji se model najbolje pokazao (prime, pro), da li pametnije uzeti sa eu romom ili tim fabrickim i preko koga je najbolje uzeti (geek, ali, giz...) ili preko nekih nasih ljudi koji trguju telefonima.

Hvala unapred na odgovoru.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam RDN 3 pro ocito jer je hexacore procesor, narucio sam zadnju masku iz Kine, dosla, kad je kraca 3 mm npr, ima li neko strpljenja da mi pojasni gdje sam pogrijesio ??? drugo, da mi posalje neki link da kupim tacno to sto mi treba ...hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
http://www.ebay.com/itm/381611378438

ja sam ovdje kupio i mislim da je jedna od boljih(tamno plavu uzeo)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dadotb kaže...

Imam RDN 3 pro ocito jer je hexacore procesor, narucio sam zadnju masku iz Kine, dosla, kad je kraca 3 mm npr, ima li neko strpljenja da mi pojasni gdje sam pogrijesio ??? drugo, da mi posalje neki link da kupim tacno to sto mi treba ...hvala 

Da nemas ti ovu international verziju, mislim da je par mm veci od rn3pro?

10 godina
neaktivan
Korisnik1251 kaže...
dadotb kaže...

da, bas internacionalnu verziju, pomagaaajjjj, gdje da kupim ??? link neki please !! hvalaaaa

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

drugo, juce stigao tel, sjajni prvi utisci sem sto meni pise dual sim MICRO sim, a izgleda da SIM 2 zahtjeva nano sim ili kako se to zove??? ne moze micro sim da stane na mjesto SIM 2, dok sa SIM 1 je sve ok...hvala...rijesio, isjekao micro na nano sim i sve ok...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 13:08 (dadotb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Dap, internacionalna, tj special edition iliti kate :D
10 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Dap, internacionalna, tj special edition iliti kate :D

imas neko konkretno rjesenje na moja 2 pitanja, budem zahvalan, H V A L A> 

9 godina
Nazalost ne jer imam kenza(obicni note 3 pro) a ti imas kate(special edition) i ima tema na xda za maske za kelate, na redditu prije nekih mjesec dana nije bilo neke pomoci kod tog, al za svaki slucaj odi na reddit xiaomi i pitaj :)

A za kartice, kolko vidim jedino mtk verzija ima dual micro sim, a pro-sd i special edition imaju micro sim +nano sim/micro sd

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

Jeli netko primjetio koliko se smanji SOT kada se koriste dvije SIM kartice u isto vrijeme?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dadotb kaže...
Korisnik1251 kaže...
dadotb kaže...

da, bas internacionalnu verziju, pomagaaajjjj, gdje da kupim ??? link neki please !! hvalaaaa

Prelistaj zadnjih par stranica, netko je vec imao taj problem, zato i znam da nisu istih dimenzija

9 godina
neaktivan
Ima na honorbuy, ali je shipping velik. Pogledaj geekbuying tamo bi trebalo biti.
10 godina
neaktivan
listao, oci me zabolile
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa imam problem. Pratio sam jedno 20 tutoriala i to mi je najvjerojatnije bio problem. Trebao sam ovdje pitat.

Znači, kupio sam Note 3 prošli petak. Do danas sam uspio staviti zadnji global stable bez otključavanja bootloadera (čekao se kod). Sad kako mi je stigao kod za otključavanje, ja ljepo spojio mob na komp, skinuo službeni Unlock Flash tool sa stranice, ali preko njega neće unlockat. Zapne na 50%. Nevjerujući da sam tolko glup, odem na miui forum i vidim da hrpa ljudi ima istu stvar. 

Netko se sjetio dobaciti da bi kao unlock mogao ići samo preko developer ROM-a. Meni to nema smisla, al ajde. Kako sad stavit developer ROM? Išao sam istim putem kao i za zadnji global stable. U fastboot mod i preko MiFlash-a flashat gore developera, ali ko za čudo neće. Zapeo na koraku "Recieving hello packet" ili tako nešto. Opet sat-dva googlanja da bi vidio da se developer ne može stavit dok je bootloader zaključan, nego da ga se treba preko updater aplikacije stavit??? Tu sam puko. Opet skidanje drugog ROM-a (ne fastboot verzije neg obicne), stavljam ju na mob, idem na updater app, izaberem taj developer rom i pazi čuda. OPET NEĆE (bio je neki error kao da ne može verificirat file). Sad mi je prekipilo jer imam limitiran net ovdje i ne mogu svako malo skidat po gigu i pol ROM-a. 

Na kraju opet googlanje, prelaženje hrpe threadova gdje je 90% postova (me too, i have same problem i slične beskorisne gluposti) i nađem da bi se kao trebalo preko EDL moda to sredit. OK, ponovo spajam mob, preko adb-a bacam u EDL, palim MiFlash, sve ispravno podesim po predloženom na threadu i flash počne. Od veselja skoknem u frižider po jednog Budweisera, dođem za laptop i vidim error: catastrophic failure 0x8000ffff na MiFlash-u. Skoro je jadan Bud završio kroz prozor. 

Sad jer rezultat da imam hardbrickan mob :( 

Ponovo se okrećem čika google-u. Naravno, nažalost ima isto ljudi s istim problemom kao i ja. Mob se ne pali, ako ga se spoji na komp čini se da je u EDL modu ali kad se u device manageru provjeri, stoji qualcomm hs-usb diagnostics 900e a ne qualcomm hs-usb qdloader 9008 te ga MiFlash ne prepoznaje i ne mogu ponovo flashat ništa. 

Nakon hrpe beskorisnih tutoriala gdje vidim da ekipa kojoj je rečeno da se mob NE MOŽE upalit govore da ga se stavi u fastboot (i nakon živčanog sloma od takvih idiotarija), našao sam čini mi se jedinu opciju, a to je test point metoda gdje moram rastavit mob, spojit 2 pina i onda bi teoretski trebao moć doći do fastboota. 

Moje pitanje je nakon ove čitabe, ima li koji drugi način? Trenutno nemam tako mali šarafciger, a prije ponedjeljka ne mogu ništa nabaviti jer idem na neki put koji faks ovdje organizira i vraćam se u ned navečer, tako da su mi do tad otvorene jedino opcije koje mogu preko laptopa odraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice