Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 895.680
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Nema velike razlike. I jos s obzirom da neigras nebudes ni primjetil
13 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
Nema velike razlike. I jos s obzirom da neigras nebudes ni primjetil

zahvaljujem :)

EDIT: jel velika razlika u kvaliteti kamere posto je mtk 13 a snap 16 mp i kolika je razlika u potrosnji baterije

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 21:17 (Chupi).
10 godina
Trenutno sam na 7.1.9.0 zanima me mogu li se prebaciti na 7.3.7 ili MIUI 8 kad izađe ovih dana preko update aplikacije ili ću morati preko pc~a. Otključan je bootloader, dobio sam poruku već drugi dan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ak ostajes na official romovima onda nisi trebal dat zahtjevat za otkljucavanje bootloadera..

Ak imas official onda bufes mogel preko updatera a ak imas kuhani od sellera onda nebudes
10 godina
Da, to je rom od top one. Ništa, morat ću preko pc-a kad izađe 8. Bojim se, nemam pojma o flashanju, nadam se da neću nešto krivo napraviti.
9 godina
Poceo mi uniplay service trosit bateriju, cpu total 2:32h i puno manje sot sam uspio napravit sad, jel zna ko kaj je to?

0 1 hvala 0
9 godina
Dvoumim se između R3S i RN3pro.
Sada imam Meizu M2 note i radi savršeno, ali bih malo promijenio.
Nisam zahtjevan korisnik. Razlika u cijeni za 2/16 verzije je 22$ na Top One Aliju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

nemoj ijenjati jer nema velike razlike. Ako ti meizu dobro radi, mozda bi bilo pametnije pricekat redmi pro..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Odličan bi mogao biti taj Pro, ali trebam Snapdragon verziju.
13 godina
Da li ima specijalizirani servis za Xiaomi u Zagrebu?

Naime, na ekranu mi se u blizini volume tipki pojavila mrlja žute boje, koja se tijekom zadnjih mjesec dana povecala.

S top one (aliexpress) su mi naoisali da odnesem u servis i pošaljem im račun s pečatom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DEEMon kaže...
Da li ima specijalizirani servis za Xiaomi u Zagrebu?

Naime, na ekranu mi se u blizini volume tipki pojavila mrlja žute boje, koja se tijekom zadnjih mjesec dana povecala.

S top one (aliexpress) su mi naoisali da odnesem u servis i pošaljem im račun s pečatom.

Shopping centar Prečko, 2. kat, kad se popneš po pokretnima, na lijevo odmah ti je Hangar18 servis. Oni su sad "službeni" za Xiaomi, pošto su ih uzeli u svoju ponudu. Dijelova imaju na lageru koliko hoćeš, jedino što "za sada", samo zaprimaju mobove tamo, pa se šalju u KC u centralni servis.

Btw. ako nekome treba pozadina, razbili ste je, izgulili, "štojaznamšto", 100 kn je druga kod njih. I možete je samo naručiti i preuzeti, pa si sami promijeniti.

10 godina
Malo da se pohvalim :)
Baterija je čudo uz dobre postavke, osvjetljenje 5~10% u kući i 40~50% vani. Punim ga svaki drugi, treći dan. Za mene najbolji mobitel koji sam imao. :) Svaka čast Xiaomiu
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam problem, pa me zanima kako da to riješim. Imam MIUI 6.1.14 i ne mogu ga updatat na veću verziju, svaki put kada updatam software mobitel se restarta i dok se upali piše kako ažuriranje nije uspijelo. Čitao sam nešto po forumima ali mi nije baš jasno kako to mogu popraviti. Probao sam skunuti novi software sa stranice na netu te dok sam ga ubacio u mobitel i pokrenuo, pokazala mi se kao obavjest da ga ne može registrirati (tako nešto)..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

citao sam forum od pocetka i sve mi nekako ide da odbijem mtk verziju kad stigne, jel stvarno toliko losa usporedbi sa snapdragonom, vise njih je pisalo problem sa zagrijavanjem i zamjetnom razlikom u trajanju bateriju, vec me 2 dana grize sta nisam duplo  provjerio narudbu , ima li tko rijeci utjehe 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 22:31 (Chupi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskreno,ja bih vratio,posebno kad pogledas ROM situaciju

Moj napokon stize sutra

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 22:43 (Darkensync).
8 godina
Chupi kaže...

citao sam forum od pocetka i sve mi nekako ide da odbijem mtk verziju kad stigne, jel stvarno toliko losa usporedbi sa snapdragonom, vise njih je pisalo problem sa zagrijavanjem i zamjetnom razlikom u trajanju bateriju, vec me 2 dana grize sta nisam duplo  provjerio narudbu , ima li tko rijeci utjehe 

Sad bar znas za drugi put. Prodaj taj, a sebi uzmi drugi. 

13 godina
neaktivan
Darkensync kaže...

Iskreno,ja bih vratio,posebno kad pogledas ROM situaciju

Moj napokon stize sutra

Tako ce i biti, kad gospon iz DHL stigne odbit cu paket 

9 godina
I zbog takvih ko ti ce svi prestati slati u hr.. Jer odbijaju paket bez razloga, a znaju da su zahebali.. I pretpostavljam, full dispute..

5 1 hvala 0
14 godina
Je li tko imao problema sa punjenjem Snapdragon verzije?

Jučer ga ubodem puniti i dođem nakon sat vremena a ono nije se ni krenio puniti.
Isprobao 2 punjača i nikakve razlike.

Uopće ne prepoznaju USB konekciju s ničime.

Probat ću staviti stariji CM13,samo treba da ga moram slati u kinu
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
I zbog takvih ko ti ce svi prestati slati u hr.. Jer odbijaju paket bez razloga, a znaju da su zahebali.. I pretpostavljam, full dispute..

ma da evo od danas niko vise ne salje u hr, ako si procitao moj post a ocito nisi onda bi znao da je razlog kriva narudba,kupnju sam otkazao prije nego sam dobio ikakvu potvrdu da je paket poslan(11og otkazano, 12og dobio shipping broj i potvrdu da je poslan), ako ti je lakse k srcu odlucio sam ipak preuzet mob jer mi se ne ceka povratak, refundanje i cekanje novog moba posto trenutno neam nikakav mob. Eto ekipa ipak ce paketi biti slani u lijepu nasu, dan je spasen

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 9:20 (Chupi).
9 godina
Seres li ga seres... Na prosloj stranici si napisal da si skuzil tek kad je poslan paket, a na kraju ce pit da ti je poslao paket prije neg si platio i zato nisi mogo otkazat na vrijeme.. I nisam reko bas za tebe nego zbog takvih koji odbijaju pakete bez razloga, pa nije prodavaceva krivnja kaj si krivo narucio, ili kaj na posti uzimaju 4.5kn pa zato odbijaju pakete i daju negativne ocjene..

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da vidimo kako i ova zvijer izdržava mučenje

EDIT: bolje stavite tvrdu i čvrstu masku 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 12:07 (s0me0ne).
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

danas stigao rn3pro sa top one-a...dobije se tempered glass, 2 folije i prozirna silikonska maska :)

Gore je miui global 7.5.3.0 i sad imam jedno glupo pitanje...sa kartice mi nije povuklo kontakte nego kad idem na kontakte vidim mailove tj kontakte sa vibera...i ne mogu naći kako preuzeti ili uopće vidjeti kontakte sa kartice :( Help? :D

0 0 hvala 0
9 godina
Kaj ne koristiš google kontakte ?
9 godina
Imenik, lijevi gumb, postavke imenika.. Display preferences - show sim contacts ili configure contact lists, meni je bilo iskljuceno prikazivanje sim kontakta, a ove liste, tam biras kaj da se prikazuje u imeniku

1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala :)

0 0 hvala 0
9 godina
Dok se ne vide brojevi, tj kolicina pritiska da se savine, do onda su bend testovi obicna glupost..
16 godina
blackeagle29 kaže...
Dok se ne vide brojevi, tj kolicina pritiska da se savine, do onda su bend testovi obicna glupost..

Ma ovo nisu realni uvijeti nikako, ovo je više iz fore i taj cijeli kanal mi je kao neko natjecanje koji je izdržljiviji.

Ali mislim da je vrlo objektivan što se tiče tih bend testova.

Možda će netko sjesti na njega i sl pa će se saviti, ali čim je u nekoj kvalitetnijoj, ma čak i najobičnijoj tvrdoj plastičnoj maskici, mislim da se ovako šta neće dogoditi.

9 godina
Normalno da ce se saviti kad je metalni, nez jel aluminijski ili kakvi ali se nezna pri koliko kg, N ili cega vec ce se pocet savijat.. Meni je uvijek u maski, silikonskoj ili plasticnoj al stalno mi je u prednjem dzepu, ak se savije javim..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Seres li ga seres... Na prosloj stranici si napisal da si skuzil tek kad je poslan paket, a na kraju ce pit da ti je poslao paket prije neg si platio i zato nisi mogo otkazat na vrijeme.. I nisam reko bas za tebe nego zbog takvih koji odbijaju pakete bez razloga, pa nije prodavaceva krivnja kaj si krivo narucio, ili kaj na posti uzimaju 4.5kn pa zato odbijaju pakete i daju negativne ocjene..

napisao sam da sam pokusao otkazati ali je vec bio poslan, sad nije mi se dalo pisati u detalje kako i kada sam skuzio da je kriva verzija i kad sam  otkazao jer me samo zanimala razlika izmedu te 2 verzije, a kad si se vec uhvatio sve sam ti lijepo opisao sa datumima u proslom postu, gle ako i neam razloga imam pravo odbiti paket ako nisam zadovoljan i naravno svjestan sam da mi postarina propada a te sta odbijaju paket za 5 kuna nezz zasto spominjes jer sam svoj razlog naveo tako da je dosta nepotrebnog deranja iste koze

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 17:23 (Chupi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice