- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš unofficial ROM i to ti je razlog.
Najbolje bi bilo kada bi instalirao official ROM ili ROM sa Xiaomi.eu.
pa hebote ova tipkovnica pa u zadnje vrijeme mi se gasi pa se opet otvori, nesto se gubi, kako su je zasrali sa zadnjim updateom.
Zivo me zanima s kojim ROM-om ce mi doci danas moj primjerak...
Napomenuo sam im da ga ostave zapakiranog...
Imaš unofficial ROM i to ti je razlog.
Najbolje bi bilo kada bi instalirao official ROM ili ROM sa Xiaomi.eu.
Ne razumijem se ja u to kako se instalira. Uzeo note 3 prije 3 dana, skinuo sa stranice ovaj najnoviji 7.3.5.0 ali kad hoću da ga instaliram preko updatera piše Cant verify update, please try others.
Ne razumijem se ja u to kako se instalira. Uzeo note 3 prije 3 dana, skinuo sa stranice ovaj najnoviji 7.3.5.0 ali kad hoću da ga instaliram preko updatera piše Cant verify update, please try others.
Možeš pratiti ovaj tutorial:
Je li ista procedura za mediatek kao i za snapdragon? I je li bolje da instaliram developer rom na njega?
Je li ista procedura za mediatek kao i za snapdragon? I je li bolje da instaliram developer rom na njega?
Ni u kojem slučaju !
Moraš zatražiti onda unlock code za bootloader da bi mogao instalirati drugi ROM.
Nemam pojma ništa o tome hvala svakako.
Da li koji seller šalje Note 3 pro sa službenim global romom? Novi sam u tome pa pokušavam izbjeć snimanje drugog roma...
pa hebote ova tipkovnica pa u zadnje vrijeme mi se gasi pa se opet otvori, nesto se gubi, kako su je zasrali sa zadnjim updateom.
Stari moj, mene isto zivcira za poludit.. Ali ja uopce nisam updateo miui vec 2-3 mjeseca, imam 7.1.7. Global.. Evo dok sam ovo pisao nestala je i kliknuo sam na reklamu

Stari moj, mene isto zivcira za poludit.. Ali ja uopce nisam updateo miui vec 2-3 mjeseca, imam 7.1.7. Global.. Evo dok sam ovo pisao nestala je i kliknuo sam na reklamu
Kolko sam cito po miui forumu bolje i ne updateat na novije verzije jer su novijie sve u k***u pocevsi od 7.2.5
Ja isto nisam update od kad sam kupio mob, a onda sam isao update google keyboard i jos su mi dosli neki mutavi smajlici i neka traka sastrane mutava
Moj je 7.3.2.0 i radi sve tip top :D
Danas kupio Note 3 Pro, prezadovoljan mobitelom zasad.
7.2.3. je radio uglavnom ok, s time da su izbacili lock apps shortcut cime su zapravo jako otezali jednostavno zakljucavanje appova fingerprintom. Ne znam zasto su to napravili.
ja prodao svoj primjerak zbog vjerojatnog lemona, narucio novi pa cemo vidjet hoce li se i ovaj zagrijavat preko 40 stupnjeva i na 40 stupnjeva prilikom obicnog surfanja (malo duzeg). I zbog zveckanja plasticnog dijela, culo se u specificnim situacijama, ali nerviralo jer to nisam iskusio na 2x jeftinijim kinezima koje sam koristio.
I kamera me nije zadovoljavala, baterija također (ok trajanje ali kao da ima 3000 mah a ne 4000mah) te opcenito izgled telefona, pregenerican je s prosjecnim ekranom i kamerom tako da planiram prodat i taj primjerak i ubost Mi5 kad mu malo padne cijena.
Moze neko poslat link gdje da kupim note 3 pro 16 gb da ima EU warehouse jer ne zelim placat 25% poreza.
btw nisam siguran treba li mi garancija
Ili, suprotno od toga, SwiftKey sa odličnim spell checkerom, autocorrectom i predictionom. Treba mu dati par tjedana šanse da se nauči na stil pisanja, ali nakon toga je zbilja odlična stvar.
7.3.5 update koliko vidim mi više nije dostupan od jučer, to znači da su ga povukli. Ja ga nisam instalirao jer imam običaj sačekat 5-6 dana dok ne vidim šta ekipa kaže ( je ziceraški ali pali :P ) a bio mi je od izlaska dostupan.Tak da.....preskočite za sad.
7.3.5 update koliko vidim mi više nije dostupan od jučer, to znači da su ga povukli. Ja ga nisam instalirao jer imam običaj sačekat 5-6 dana dok ne vidim šta ekipa kaže ( je ziceraški ali pali :P ) a bio mi je od izlaska dostupan.Tak da.....preskočite za sad.
Update nije povučen nego je dostupan u manjim batchevima. Nikada ne dobiju svi u isto vrijeme update.
Baš sam ja htio pitati zašto meni ne nudi 7.3.5. Danas mi došao RN3 pro u rekordnih 7 dana sa top one-a. Rom je GLOBAL Stable 7.3.2.0 (LHOMIDD), to je službeni rom a ne kuhani?
Danas je u Osijeku pa će ga sutra dostaviti.
Mene su pitali hoću li da mi flashaju multilanguage rom sa google playem ili da ne otvaraju i pošalju zatvorenu kutiju.
Naravno da sam uzeo neotvoreno,baš mi treba neki njih kuhani rom
Baš sam ja htio pitati zašto meni ne nudi 7.3.5. Danas mi došao RN3 pro u rekordnih 7 dana sa top one-a. Rom je GLOBAL Stable 7.3.2.0 (LHOMIDD), to je službeni rom a ne kuhani?
Tako je, imaš službeni Global ROM.
Danas je u Osijeku pa će ga sutra dostaviti.
Mene su pitali hoću li da mi flashaju multilanguage rom sa google playem ili da ne otvaraju i pošalju zatvorenu kutiju.
Naravno da sam uzeo neotvoreno,baš mi treba neki njih kuhani rom
je ali ima bitna caka, ograđuju se da u tom slučaju ne provjeravaju mobitel (kontrola kvalitete primjerka)
ja sam onda radije odabrao da nije sealed box
Snimim unpack i Aliexpress će ih u krajnjem slučaju natjerati na odgovarajući postupak.
Pa neću da mi mrljaju po mobu i flashaju tko zna što.
Možeš pratiti ovaj tutorial:
da li mora biti otključan bootloader za ovaj tutorial?
Telefon došao s originalnim MIUIem, instalirala sam preko updatera najnoviji global stable čim je stigao. Jučer sam instalirala global dev također preko updatera i sad kada pokušavam vratiti na stable mi kaže can't verify update...
Imao sam ponuđen 7.3.5 update 2-3 dana ak ne i više, velim, ali ga nisam instalirao, od jučer mi više nije dostupan, pretpostavljam da su ga povukli, a i po reakcijama na miui forumu.
Cuo sam da preko aliexpressa nema garancije. Sta ti nije to malo glupo? Moze ti sutra crknut, to su kinezi.
Pa valjda 99% smartphonea je kineske proizvodnje