Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.665
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
7.0.919.0 stable
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imaš unofficial ROM i to ti je razlog.

Najbolje bi bilo kada bi instalirao official ROM ili ROM sa Xiaomi.eu.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

pa hebote ova tipkovnica pa u zadnje vrijeme mi se gasi pa se opet otvori, nesto se gubi, kako su je zasrali sa zadnjim updateom.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Zivo me zanima s kojim ROM-om ce mi doci danas moj primjerak...

Napomenuo sam im da ga ostave zapakiranog... 

Galaxy S2, S2 Advance, S3, S3 Mini, S4, S4 Mini. Zopo ZP998. Oppo Find 5. Meizu Mx4 PRO, M1 Note. Lg G3 D855. ZTE Blade 3. Xiaomi MI3, MI4, MiNote, MI5, Redmi Note 2, Redmi Note 3 (MTK), Redmi Note 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cromaki kaže...

Imaš unofficial ROM i to ti je razlog.

Najbolje bi bilo kada bi instalirao official ROM ili ROM sa Xiaomi.eu.

Ne razumijem se ja u to kako se instalira. Uzeo note 3 prije 3 dana, skinuo sa stranice ovaj najnoviji 7.3.5.0 ali kad hoću da ga instaliram preko updatera piše Cant verify update, please try others.

13 godina
Chico12 kaže...

Ne razumijem se ja u to kako se instalira. Uzeo note 3 prije 3 dana, skinuo sa stranice ovaj najnoviji 7.3.5.0 ali kad hoću da ga instaliram preko updatera piše Cant verify update, please try others.

Možeš pratiti ovaj tutorial:

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Je li ista procedura za mediatek kao i za snapdragon? I je li bolje da instaliram developer rom na njega?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 14:12 (Chico12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Chico12 kaže...

Je li ista procedura za mediatek kao i za snapdragon? I je li bolje da instaliram developer rom na njega?

Ni u kojem slučaju !

Moraš zatražiti onda unlock code za bootloader da bi mogao instalirati drugi ROM.

11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nemam pojma ništa o tome hvala svakako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li koji seller šalje Note 3 pro sa službenim global romom? Novi sam u tome pa pokušavam izbjeć snimanje drugog roma...

0 0 hvala 0
12 godina

cura prodala mob pa ostale dvije ženske maskice za redmi note 3 (tipa hello kity) :D ...nove zapakirane...ako tko hoce nek se javi lako se dogovorimo 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 15:24 (GSP).
15 godina
luka_cro kaže...

pa hebote ova tipkovnica pa u zadnje vrijeme mi se gasi pa se opet otvori, nesto se gubi, kako su je zasrali sa zadnjim updateom.

Stari moj, mene isto zivcira za poludit.. Ali ja uopce nisam updateo miui vec 2-3 mjeseca, imam 7.1.7. Global.. Evo dok sam ovo pisao nestala je i kliknuo sam na reklamu 

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
luka_cro kaže...

Stari moj, mene isto zivcira za poludit.. Ali ja uopce nisam updateo miui vec 2-3 mjeseca, imam 7.1.7. Global.. Evo dok sam ovo pisao nestala je i kliknuo sam na reklamu 

Kolko sam cito po miui forumu bolje i ne updateat na novije verzije jer su novijie sve u k***u pocevsi od 7.2.5

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja isto nisam update od kad sam kupio mob, a onda sam isao update google keyboard i jos su mi dosli neki mutavi smajlici i neka traka sastrane mutava

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imate dobru alternativu toj tipkovnici, hackers keyboard, usput se rijesite dosadnog spell checkera

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Moj je 7.3.2.0 i radi sve tip top :D

Danas kupio Note 3 Pro, prezadovoljan mobitelom zasad.

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

7.2.3. je radio uglavnom ok, s time da su izbacili lock apps shortcut cime su zapravo jako otezali jednostavno zakljucavanje appova fingerprintom. Ne znam zasto su to napravili.

ja prodao svoj primjerak zbog vjerojatnog lemona, narucio novi pa cemo vidjet hoce li se i ovaj zagrijavat preko 40 stupnjeva i na 40 stupnjeva prilikom obicnog surfanja (malo duzeg). I zbog zveckanja plasticnog dijela, culo se u specificnim situacijama, ali nerviralo jer to nisam iskusio na 2x jeftinijim kinezima koje sam koristio.

I kamera me nije zadovoljavala,  baterija također (ok trajanje ali kao da ima 3000 mah a ne 4000mah) te opcenito izgled telefona, pregenerican je s prosjecnim ekranom i kamerom tako da planiram prodat i taj primjerak i ubost Mi5 kad mu malo padne cijena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 17:48 (skyactive).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Moze neko poslat link gdje da kupim note 3 pro 16 gb da ima EU warehouse jer ne zelim placat 25% poreza.

btw nisam siguran treba li mi garancija

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
razorinc kaže...
imate dobru alternativu toj tipkovnici, hackers keyboard, usput se rijesite dosadnog spell checkera

Ili, suprotno od toga, SwiftKey sa odličnim spell checkerom, autocorrectom i predictionom. Treba mu dati par tjedana šanse da se nauči na stil pisanja, ali nakon toga je zbilja odlična stvar.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

7.3.5 update koliko vidim mi više nije dostupan od jučer, to znači da su ga povukli. Ja ga nisam instalirao jer imam običaj sačekat 5-6 dana dok ne vidim šta ekipa kaže ( je ziceraški ali pali :P ) a bio mi je od izlaska dostupan.Tak da.....preskočite za sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Opalaa !! kaže...

7.3.5 update koliko vidim mi više nije dostupan od jučer, to znači da su ga povukli. Ja ga nisam instalirao jer imam običaj sačekat 5-6 dana dok ne vidim šta ekipa kaže ( je ziceraški ali pali :P ) a bio mi je od izlaska dostupan.Tak da.....preskočite za sad.

Update nije povučen nego je dostupan u manjim batchevima. Nikada ne dobiju svi u isto vrijeme update. 

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Baš sam ja htio pitati zašto meni ne nudi 7.3.5. Danas mi došao RN3 pro u rekordnih 7 dana sa top one-a. Rom je GLOBAL Stable 7.3.2.0 (LHOMIDD), to je službeni rom a ne kuhani?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj RN3 Pro sa Top Onea-a je onda došao istim avionom u UK.
Danas je u Osijeku pa će ga sutra dostaviti.
Mene su pitali hoću li da mi flashaju multilanguage rom sa google playem ili da ne otvaraju i pošalju zatvorenu kutiju.

Naravno da sam uzeo neotvoreno,baš mi treba neki njih kuhani rom
robimarko@gmail.com
13 godina
peroko kaže...

Baš sam ja htio pitati zašto meni ne nudi 7.3.5. Danas mi došao RN3 pro u rekordnih 7 dana sa top one-a. Rom je GLOBAL Stable 7.3.2.0 (LHOMIDD), to je službeni rom a ne kuhani?

Tako je, imaš službeni Global ROM.

10 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Moj RN3 Pro sa Top Onea-a je onda došao istim avionom u UK.
Danas je u Osijeku pa će ga sutra dostaviti.
Mene su pitali hoću li da mi flashaju multilanguage rom sa google playem ili da ne otvaraju i pošalju zatvorenu kutiju.

Naravno da sam uzeo neotvoreno,baš mi treba neki njih kuhani rom

je ali ima bitna caka, ograđuju se da u tom slučaju ne provjeravaju mobitel (kontrola kvalitete primjerka)

ja sam onda radije odabrao da nije sealed box

14 godina
Mogu se oni ograđivati koliko hoće.
Snimim unpack i Aliexpress će ih u krajnjem slučaju natjerati na odgovarajući postupak.

Pa neću da mi mrljaju po mobu i flashaju tko zna što.
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
Chico12 kaže...

Možeš pratiti ovaj tutorial:

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

da li mora biti otključan bootloader za ovaj tutorial?

Telefon došao s originalnim MIUIem, instalirala sam preko updatera najnoviji global stable čim je stigao. Jučer sam instalirala global dev također preko updatera i sad kada pokušavam vratiti na stable mi kaže can't verify update...

17 godina

Imao sam ponuđen 7.3.5 update 2-3 dana ak ne i više,  velim, ali ga nisam instalirao, od jučer mi više nije dostupan, pretpostavljam da su ga povukli, a i po reakcijama na miui forumu.

11 godina
neaktivan

Cuo sam da preko aliexpressa nema garancije. Sta ti nije to malo glupo? Moze ti sutra crknut, to su kinezi.

Sta ce mi potpis imam 15
14 godina
Ima garancije,kakve veze ima što su kinezi?
Pa valjda 99% smartphonea je kineske proizvodnje
robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice