Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 907.204
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Ja sam mislil bilo koji da stavis da je odma sporiji..

@MRSKI

Nemas jer je samo na xiaomi.eu dev romu
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Btw sad sam isprobal lancer i nesvida mi se..lose mi izgleda
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Koristim global stable 7. 3. 2. 0.  I te opcije nemam u postavkama. 

Touch assistant nije još dostupan u Stable ROM-u.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

touch assistant imaju odavno neke puno manje poznate kineske marke )

s time da ga ja nisam koristio, smetao mi je tamo na rubovima ekrana, ali tko zna, mozda cu ovaj i koristit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kradu od svakog pomalo..sad i ovo kad pojacas ,smanjis one crte koje pokazivaju..
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ako ima zaintresiranih za flyme os izjasnite se ovdje pa ću napravit upload.

Santhosh cm13 twitter account https://twitter.com/santhosh_m90?s=08 

...tu imate download linkove i changelog

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 17:06 (razorinc).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

šta je to flyme os

je li to ide na rmn3 pro

9 godina
neaktivan
To je od letve rom

Pogledaj na yt
11 godina
Flyme je od meizu-a rom

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Molim kupce redmi notea 3 sa xiaomiforsale.com da vele kakav su punjač dobili?

Naime, ja sam dobio nekakav imymax (tch mm-02).

Jel to tak xfs uobičajeno radi?

Mislim, punjač radi ok, samo me zanima zašto nije originalni.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nisam dobio punjač, kasnije je kolega dobio nekakav Techno, tako da im je to očito za zamjerit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
myroman kaže...

Molim kupce redmi notea 3 sa xiaomiforsale.com da vele kakav su punjač dobili?

Naime, ja sam dobio nekakav imymax (tch mm-02).

Jel to tak xfs uobičajeno radi?

Mislim, punjač radi ok, samo me zanima zašto nije originalni.

To je ko fol neki EU punjac, ja sam ih pitao bas: "Phone is with EU charger, original charger is only for Chinese market."

Mucke neke, ko ce ga znati...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Neki Tecno TMU12, 5V - 2.0A

ovako izgleda:

LINK

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 20:00 (razorinc).

0 0 hvala 0
13 godina

Može se i official updatati preko Mi App Storea, tako da sve sistemske aplikacije budu na razini Developer ROM-a.

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li netko zna zašto na xiaomiforsale PRO verzije redmi note-a ne šalju sa global romom, a ove klasične verzije sa MTK procevima šalju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 23:12 (krayz1e).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imam Redmi Note 3 Pro vec desetak dana i mogu reci da sam uglavnom zadovoljan.
Iako, najveci adut, baterija, mislim da može i bolje.
Sumnjam u postojeci software (ROM).
Naime, guglajuci, naišao sam na neke tvrdnje da je verzija identična mojoj zapravo neki VENDOR rom, što god da to značilo.
Zna li netko o čemu se tu rado i koji je rom trenutno najbolji za ovaj uređaj.
Hvala!
Verzija piše ovako:
MIUM Global 7.9 |
Stable 7.91.8.0(LHOMICL)

0 0 hvala 0
13 godina
Diendici kaže...
Imam Redmi Note 3 Pro vec desetak dana i mogu reci da sam uglavnom zadovoljan.
Iako, najveci adut, baterija, mislim da može i bolje.
Sumnjam u postojeci software (ROM).
Naime, guglajuci, naišao sam na neke tvrdnje da je verzija identična mojoj zapravo neki VENDOR rom, što god da to značilo.
Zna li netko o čemu se tu rado i koji je rom trenutno najbolji za ovaj uređaj.
Hvala!
Verzija piše ovako:
MIUM Global 7.9 |
Stable 7.91.8.0(LHOMICL)

Ukratno, imaš custom (unofficial) ROM.

Official ROM pogledaj na:

http://en.miui.com/download-301.html

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

pozz ljudi evo uzeo sam curi mobitel xiaomi redmi pro 3 snapdragon sa 3 gb rama i 32 gb memorije za pohranu podataka prije neka dva tjedna.

kupljen je u topone preko aliexpressa uglavnom mobitel je ok za te pare kojem sam dao nekih 1300 kn al cura mi se zali na bateriju jako jako brzo joj se isprazni neznam u cemu je problem malo sam dirao po mobitelu cackao al opet ista stvar.

navecer kad ide spavat stavi ga punit i jedva dan da traje a sve sto radi je na mobu su dopisivanje preko fejsa vibera i telefonski pozivi i to ono kad je na poslu opce ga nedira tek kad zavrsi onda sljedi zivkanje i dopisivanje i to nekih 4-5 sati al nemoguce mi je da to tako moze ispraznit bateriju brzo.

miui global 7.2 l stabilno

7.2.99.99(LHPCDB)

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 14:13 (marac1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marac1988 kaže...

pozz ljudi evo uzeo sam curi mobitel xiaomi redmi pro 3 snapdragon sa 3 gb rama i 32 gb memorije za pohranu podataka prije neka dva tjedna.

kupljen je u topone preko aliexpressa uglavnom mobitel je ok za te pare kojem sam dao nekih 1300 kn al cura mi se zali na bateriju jako jako brzo joj se isprazni neznam u cemu je problem malo sam dirao po mobitelu cackao al opet ista stvar.

navecer kad ide spavat stavi ga punit i jedva dan da traje a sve sto radi je na mobu su dopisivanje preko fejsa vibera i telefonski pozivi i to ono kad je na poslu opce ga nedira tek kad zavrsi onda sljedi zivkanje i dopisivanje i to nekih 4-5 sati al nemoguce mi je da to tako moze ispraznit bateriju brzo.

7.2.99.99(LHPCDB)

Ima kuhani rom od sellera. Stavi joj global stable. Imas upute ovdje: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel ima sta novo o miui 8, neka beta rom?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

Jel ima sta novo o miui 8, neka beta rom?

Od 17.6 je dostupan kao China Developer ROM, odnosno 1.6 ako si se prijavio za alpha testing.

14 godina
neaktivan
tolka kaže...
marac1988 kaže...

7.2.99.99(LHPCDB)

Ima kuhani rom od sellera. Stavi joj global stable. Imas upute ovdje: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

ok hvala ti budem prvo sve dobro dobro procitao da nebi sta zeznuo i onda cu se upustit u instaliranje :)

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
9 godina
neaktivan
I xiaomi.eu dev bi trebal biti
11 godina
neaktivan
Pozdrav svima! Molim one koji koriste dual sim na RN3PRO da mi jave da li se koriste obje kartice istovremeno ili jedna ode u standby dok se druga koristi. U spec. pise DSDS a u recenzijama sam nasla DSDA pa nisam vise sigurna.... Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Dosao Redmi note 3, nakon 11 dana, u cetvrtak stigao u ZG, kako se nije radilo petak je prelezao gore i u subotu predan nekoj kurirskoj sluzbi i u ponedjeljak stigao u Metkovic. Sinoc ga pokupio i nisam imao vremena previse supkati, vidim samo da je onaj 7.1.9.0.0 rom, sto znaci da nije origigi, a trazio sam da mi ostave orginal rom.
Tako da cekam da dodem s posla kuci da mogu odraditi flashanje na china version pa u ispitivanje :)

Za ove koji su vec sve prosli, da li je http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html ovo najbolji nacin, ili postoji nesto lakse  i brze?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 12:01 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Najbolji i to kad je Mob upaljen,

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
goodye kaže...

Dosao Redmi note 3, nakon 11 dana, u cetvrtak stigao u ZG, kako se nije radilo petak je prelezao gore i u subotu predan nekoj kurirskoj sluzbi i u ponedjeljak stigao u Metkovic. Sinoc ga pokupio i nisam imao vremena previse supkati, vidim samo da je onaj 7.1.9.0.0 rom, sto znaci da nije origigi, a trazio sam da mi ostave orginal rom.
Tako da cekam da dodem s posla kuci da mogu odraditi flashanje na china version pa u ispitivanje :)

Za ove koji su vec sve prosli, da li je http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html ovo najbolji nacin, ili postoji nesto lakse  i brze?

Prvo podnesi zahtjev za otključavanje i otključaj bootloader. Dosta njih je preko Mi Flash Tool zahebalo mobitel.

14 godina
neaktivan
radler kaže...
goodye kaže...

Prvo podnesi zahtjev za otključavanje i otključaj bootloader. Dosta njih je preko Mi Flash Tool zahebalo mobitel.

Mislis konkretno na otkljucavanje bootloadera ili stavljanje roma ?

9 godina
neaktivan

Kod stavljanja roma. Može ući u loop i imaš samo MI logo bez dizanja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice