Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.552
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

bw, za ostale - Rusi su objavili recenzije pro modela, baterija je navodno slabija od običnog modela, ali su zato performanse u igrama puno bolje (do 2x), kamera je navodno bolja (iako neki drugi clipovi pokazuju neke nedostatke pro modela u smislu slabije ekspozicije i hladnog tona boja, no to može biti i do neoptimiziranog softvera)

navodno i 2gb nije idealno za miui i default web browser (javlja se lag kod otvaranja tabova), to se spominje u recenziji pro modela, mada opet može biti i do neoptimiziranog sotvera.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

jel može neki link

9 godina
protjeran
mbuljuba kaže...

jel može neki link

može ali ne znam koliko će ti pomoći obzirom da je na ruskom :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 9:58 (kineskanovagodina16).
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

što se tiče RMN3 MTK, momci u videu ispod usporedili su tu verziju (dakle, MTK verziju) sa Meizu MX5 i zaključili kako su oba smartfona odlična, ali da RMN3 ima "užasnu" kameru (Meizu je bolji u usporedbi, ali i košta više).

Kamere je jako teško objektivno ocjenjivati jer svatko od nas ima svoje kriterije, primjerice, npr. ja koji imam foto opremu doma u vrijednosti od 2000 eura sigurno ću bit kritičniji kod ocjenjivanja kamera u mobitelima.

I da bi se kamera u RMN3 ocjenjivala, mora se usporediti s kamerama u drugim smartfonima. Prema viđenim fotkama, ja bi rekao da je kamera na dobrom svjetlu dobre kvalitete (za mobitele), ali u low lightu je zaista užasna kvaliteta (mali senzor i puno megapixela - ne čudi). Ono što je razočarenje je kvaliteta videa koja nije dobra i lošija je od nekih daleko manje razvikanih marki. Ali to je sigurno i do neoptimiziranog (još) softvera.

U gotovo svemu ostalom, prema recenzijama, mob je odličan.

U ovom videu spominje se kako Xiaomi ima strašno jak marketing i napuhava vrijednost svojih proizvoda, u čemu vjerojatno ima istine, pogotovo što mi se ova dvojica u videu čine iskrenim a i uspoređuju dva kineska smartfona.

U svakom slučaju mob vrijedi tih para i best buy je u svojoj cjenovnoj kategoriji.

p.s. - da stavim točku na i na OT - imao sam u ruci gro kineskih smartfona, bavio se i bavim uvozom istih, osobno ih koristim, koristim i Samsunge te HTC-e kao službene telefone i definitivno mogu reći da sam što se tiče svakodnevnog korištenja zadovoljniji sa "kinezima" (i to kinezima koji ne spadaju u rang najpopularnijih kineskih marki). U istom cjenovnom rangu Samsung daleko više "laga", puno se više ruši, HTC također ima brdo svojih mušica (koristi ga žena kao službeni). Jedino u čemu znaju biti bolji je kamera, ali ni to sve više ne stoji, otkako su kinezi počeli ubacivati samsungove i sonyeve kamere u mobitele, tako da se danas javlja apsurd da u mobitelima istog cjenovnog ranga kinez ima jači Samsung senzor od senzora u Samsung mobitelu. Naravno, tu ne pričam o flagshipovima Samsunga i Sonya koji koštaju kao svetog petra kajgana. O ostalim specsima da i ne pričamo, a danas je kvaliteta izrade kineza al pari ili bolja od većine brand nameova. Za baterije vrijedi jednako.

Čuvajte se dakle kad vam netko kaže da je "iskusan" kupac i kad ocrnjuje SVE proizvode iz neke zemlje. To su budalaštine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 10:23 (kineskanovagodina16).

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nažalost cijene idu gore

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Xiaomi Redmi Note 3

Držite se teme!

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Dosad najzanimljivija recenzija i usporedba MTK i Snapdragon modela:

U ovoj talijanskoj recenziji (kao i u većini drugih recenzija na netu) se pak navodi da je pro verzija u kombinaciji s 4050 mAh baterijom 20% izdržljivija od MTK verzije:

Isto tako, tip je testirao wifi brzine oba modela na jednakoj udaljenosti od routera (na 5Ghz mreži) i razlika je bila ogromna u brzini skidanja appova, pro model je dosegao brzinu od cca 220 vs 50ak Mbit/s kod obične verzije. Po meni danas bitno, iako rijetko tko u Hr ima brzine iznad 50Mbit/s, doduše moj brat piči na 70Mbit/s, ja sam uskoro na 50Mbit/s, pa se može reć da je pro model definitivno future-proof.

Igranje igara je očekivano glađe kod snapdragon modela (očekivano, što ama baš sve recenzije dosad navode), iako je učitavanje nekih igara brže na mtk modelu.

Zumiranje in-out web stranica u desktop modu je glađe na pro modelu, ali prema autoru recenzije mtk verzija je nešto glađa kod kretanja UI-om (što je vjerojatno zbog softvera, jer ne vjerujem da hexa core i jedan od najjačih proceva danas dostupnih mogu imalo lagirat)

Dalje, postoje razlike i u prikazu boja na ekranima (do grafičke očito). Na mtk boja djeluje toplija, ali je zato isprana, odnosno fali detalja u highlightsima, dok je na pro modelu prikaz realniji mada hladniji - ja ipak biram drugo.

Foto kameru nije previše testirao, ali kvaliteta video clipova je nešto bolja po njemu na mtk (brijem da je to do softvera jer ne vjerujem da je to zaista slučaj zbog čipa, pogotovo što oba imaju prosječnu kvaitetu videa prema onome što sam vidio, po meni je čak i mrvicu bolja na pro modelu).

Po meni najveći šok je slaba kvaliteta poziva na mtk modelu ("ne glasno, daleko i metalno"), na snapdragonu je kvaliteta poziva savršena prema autoru. Mada opet to je znao biti slučaj na MTK modelima i ranije, pa se 3rd party softverom moglo pojačat da bude puno glasnije, no sam zvuk poboljšat ne možeš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 12:40 (kineskanovagodina5).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

po tome izgleda da i nema neke velike razlike između ta dva modela

a razlika u cijeni je 40 - 50 usd

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Baterija na pro verziji mi se cini cisto ok, ocekivao sam da bude i malo bolja cak. Nije 7-8h SOT koliko sam vido na nekim stranicama, al oko 5h bude.. Evo od sinoc SOT na slici..

Kamera me nije bas previse odusevila. Kada bas lijepo fokusiras i kad ti ruka bude jako mirna mogu lijepe fotke ispast, al nerijetko se dogodi da su nekako mutnjikave. No ipak ja i ne slikam bas cesto, i nisam neki photo manijak, pa mi i ne treba bolje od ovog. Evo ovdje par slika

Rad samog mobitela je stvarno super, jako je brz, igre rade super. Chrome radi fantasticno, nema nikakvog lagga pri skrolanju. Njihov defualt browser nisam isprobavo tako da ne mogu rec kako na njemu radi. Na početku kad sam ga tek dobio, prvih sat dva, sam primjetio u 2-3 navrata da je nekako zaštucao, ali evo kasnije nista. 

Sve u svemu, koliko sam platio i sta sam za to dobio, ja sam prezadovoljan.

A za note 3 mtk verziju, stvarno neznam kakav je posto ga nisam probao, ali po svemu sudeci tu sta sam citao i po recenzijama, mislim da nije bas prevelikaa razlika imedu njih dva i ako ne igrate previse superzahtjevnih igrica mislim da bi mogao biti i mtk dovoljan.

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mbuljuba kaže...

po tome izgleda da i nema neke velike razlike između ta dva modela

a razlika u cijeni je 40 - 50 usd

kako nema, lol?

Snapdragon (pro) plusevi:

+ puno jači SoC (proc i grafika puno bolji, pogotovo grafika)

+ baterija duže traje (20% pri normalnom korištenju na oba moba)

+ mogućnost proširenja microSD karticama

+ puno veće brzine preko wi-fi-a, također i LTE brzine (za mnoge neiskoristivo, pogotovo ovo drugo ali činjenica)

+ vjerniji prikaz dinamičkog raspona i boja na ekranu

+ bolji zvuk prilikom poziva

+ mob je zvijer za one koji se vole igrati na mobitelima, sve igre su glatke i sa uključenim najvećim detaljima i najjačim postavkama kvalitete. Činjenica je da je ekran na ovom mobu velik i odličan za to, pa je uređaj odličan i za zabavu.

+ kamera (foto) je još bolja na danjem svjetlu, neki tvrde da je razlika velika u odnosu na MTK model

+ snima i 4K video, iako još nije jasno podržava li punih 30fps-a, jer se na YT-u mogu vidjet clipovi u super kvaliteti ali na 5-6 fpsa manje

obzirom da MTK verzija nema podršku za microSD kartice, 32gb verzija MTK RMN3 je obaveza, a ona sada košta više negoli sam ja platio verziju sa Snapdragonom (dakle pro). I to čak i uz značajan pad tečaja USD-a, koji je sad na manje od 7kn, a prije manje od mjesec dana je bio na 7.25-7.3. 

Govoriš kao da je 40-50 dolara razlike puno za gore navedeno. Ne, nije puno, rekao bih da je ništa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 15:18 (kineskanovagodina6).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

ako itko zna u cemu je problem: ne hvata mi 4g mrezu, moji frendovi imaju isti mob i njima hvata. stalno mi je na 3G ili H ili H+. Mreza je VIP, poslovna tarifa, na starom iphoneu je hvatalo 4G. Na postavkama je stavljeno na preferiranu LTE mrezu.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Baterija na pro verziji mi se cini cisto ok, ocekivao sam da bude i malo bolja cak. Nije 7-8h SOT koliko sam vido na nekim stranicama, al oko 5h bude.. Evo od sinoc SOT na slici.. 

Kamera me nije bas previse odusevila. Kada bas lijepo fokusiras i kad ti ruka bude jako mirna mogu lijepe fotke ispast, al nerijetko se dogodi da su nekako mutnjikave. No ipak ja i ne slikam bas cesto, i nisam neki photo manijak, pa mi i ne treba bolje od ovog. Evo ovdje par slika

Rad samog mobitela je stvarno super, jako je brz, igre rade super. Chrome radi fantasticno, nema nikakvog lagga pri skrolanju. Njihov defualt browser nisam isprobavo tako da ne mogu rec kako na njemu radi. Na početku kad sam ga tek dobio, prvih sat dva, sam primjetio u 2-3 navrata da je nekako zaštucao, ali evo kasnije nista. 

Sve u svemu, koliko sam platio i sta sam za to dobio, ja sam prezadovoljan.

A za note 3 mtk verziju, stvarno neznam kakav je posto ga nisam probao, ali po svemu sudeci tu sta sam citao i po recenzijama, mislim da nije bas prevelikaa razlika imedu njih dva i ako ne igrate previse superzahtjevnih igrica mislim da bi mogao biti i mtk dovoljan.

baterija ti dobro traje, imaj na umu da bi ti nakon toliko koliko je na slici (4 i nešto sati) moralo ostat 30% (ako je talijanima ostalo preko 60% za preko 2 sata SOT-a), ali po tome koliko su ti ekran i pozadinsko osvijetljenje trošili zaključujem da ga nisi baš štedio i da si fino koristio i proc. Iz testa talijanskog clipa vidi se da kod MTK modela ekran i pozadinsko daleko više troše bateriju, preko 50%, a tebi troše svega 20% !

E sad je pitanje je li osvijetljenje na oba ekrana, pa i tvom, bilo na istoj razini.

Uglavnom, pro model bi trebao imati 6-7 sati OST-a i to s solidnim korištenjem. PC Mark test je za pro model pokazao preko 10 sati SOT-a,a on simulira stvarno korištenje! (web surfanje, multitasking i sl.)

Isto tako, pro model je tek izašao i softver je još neoptimiziran, pa i to treba imat na umu. Naravno, stvari se mogu lako promijenit ako se igra na mobitelu, jer tada do izražaja dolaze dvije jače jezgre, 1.8Ghz i tada logično pro troši više baterije, vjerojatno se i više grije. 

Štucat kod kretanja UI-em po meni ne bi smio ni trebao jer i puno slabiji kinezi koje sam koristio nisu štucali, ali kažem to je do optimiziranja softvera, odnosno custom verzije Android OS-a.

pro model uglavnom brže otvara aplikacije od mtk verzije, to si isto mogao vidjet na recenzijama. Razlika def nije mala (vidi gornji post) i po meni je potpuno opravdana, pogotovo tko je ubo pro model za 1600 kn koliko je bio prije (sad je na 1800 kn ali ako dolar skoči bit će i na 2000 kn)

btw, odakle ti pro model tako rano? moguće je da si dobio i ranu verziju softvera, koja nije optimizirana. Fotke su na danjem svjetlu vrlo oštre, gdje god sam gledao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 15:19 (kineskanovagodina6).
15 godina
kineskanovagodina6 kaže...
maxy0 kaže...

baterija ti dobro traje, imaj na umu da bi ti nakon toliko koliko je na slici (4 i nešto sati) moralo ostat 30% (ako je talijanima ostalo preko 60% za preko 2 sata SOT-a), ali po tome koliko su ti ekran i pozadinsko osvijetljenje trošili zaključujem da ga nisi baš štedio i da si fino koristio i proc. Iz testa talijanskog clipa vidi se da kod MTK modela ekran i pozadinsko daleko više troše bateriju, preko 50%, a tebi troše svega 20% !

E sad je pitanje je li osvijetljenje na oba ekrana, pa i tvom, bilo na istoj razini.

Uglavnom, pro model bi trebao imati 6-7 sati OST-a i to s solidnim korištenjem. PC Mark test je za pro model pokazao preko 10 sati SOT-a,a on simulira stvarno korištenje! (web surfanje, multitasking i sl.)

Isto tako, pro model je tek izašao i softver je još neoptimiziran, pa i to treba imat na umu. Naravno, stvari se mogu lako promijenit ako se igra na mobitelu, jer tada do izražaja dolaze dvije jače jezgre, 1.8Ghz i tada logično pro troši više baterije, vjerojatno se i više grije. 

Štucat kod kretanja UI-em po meni ne bi smio ni trebao jer i puno slabiji kinezi koje sam koristio nisu štucali, ali kažem to je do optimiziranja softvera, odnosno custom verzije Android OS-a.

pro model uglavnom brže otvara aplikacije od mtk verzije, to si isto mogao vidjet na recenzijama. Razlika def nije mala (vidi gornji post) i po meni je potpuno opravdana, pogotovo tko je ubo pro model za 1600 kn koliko je bio prije (sad je na 1800 kn ali ako dolar skoči bit će i na 2000 kn)

btw, odakle ti pro model tako rano? moguće je da si dobio i ranu verziju softvera, koja nije optimizirana. Fotke su na danjem svjetlu vrlo oštre, gdje god sam gledao...

nisam ga bas nesto ni stedio ni gazio, surfanje, malo nesto igrice, par poziva... a osvjetljenje mi je na automatski namjesteno na polovici, znaci 50-ak %...

a dobio sam ga ranije jer sam narucio sa aliexpressa cim je postao dostupan, ova dark grey verzija... taman su ga poslali dan prije neg su im poceli ovi praznici

9 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

nisam ga bas nesto ni stedio ni gazio, surfanje, malo nesto igrice, par poziva... a osvjetljenje mi je na automatski namjesteno na polovici, znaci 50-ak %...

a dobio sam ga ranije jer sam narucio sa aliexpressa cim je postao dostupan, ova dark grey verzija... taman su ga poslali dan prije neg su im poceli ovi praznici

ok, hvala, znači da je moguće da imaš stari, neoptimizirani softver unutra, jer velika većina recenzija navodi bolji vijek trajanja baterije od ionako odličnog RMN3 MTK-a.

što ti piše, koju verziju softvera (MIUI OS-a) imaš? neki kažu i da cyanogen romovi dižu dodatno taj vijek trajanja baterije. Na miui forumu je recenzija gdje pro verzija postiže čak 10:18h u battery test-u PCmarka koji je real usage test. U recenziji koju sam stavio iznad također se vidi odličan vijek trajanja baterije koja je u istom vremenu korištenja (malo preko 2h) na 61% dok MTK verzija troši 10% više baterije u istom vremenu.

i ja sam naručio dark grey.

btw, čitam u komentarima da MTK verzija ima problema sa zvukom kod poziva, da je tih i da se teško razaznanje. Pro nema tih problema, o čemu se govori i u recenziji čiji sam link dao. Ako je tako, to je velik minus za MTK verziju. Jedine mane (osim kamera) koje sam nalazio kod kineza koje sam inače i prodavao su bile te mušice sa glasnoćom zvuka mikrofona, mada se to kasnije ispravilo softverom, ali zvuk u pozivima je definitivno bio prosječan, ako i to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 16:41 (kineskanovagodina6).
15 godina
maxy0 kaže...

ok, hvala, znači da je moguće da imaš stari, neoptimizirani softver unutra, jer velika većina recenzija navodi bolji vijek trajanja baterije od ionako odličnog RMN3 MTK-a.

što ti piše, koju verziju softvera (MIUI OS-a) imaš? neki kažu i da cyanogen romovi dižu dodatno taj vijek trajanja baterije. Na miui forumu je recenzija gdje pro verzija postiže čak 10:18h u battery test-u PCmarka koji je real usage test. U recenziji koju sam stavio iznad također se vidi odličan vijek trajanja baterije koja je u istom vremenu korištenja (malo preko 2h) na 61% dok MTK verzija troši 10% više baterije u istom vremenu.

btw, čitam u komentarima da MTK verzija ima problema sa zvukom kod poziva, da je tih i da se teško razaznanje. Pro nema tih problema, o čemu se govori i u recenziji čiji sam link dao. Ako je tako, to je velik minus za MTK verziju. Jedine mane (osim kamera) koje sam nalazio kod kineza koje sam inače i prodavao su bile te mušice sa glasnoćom zvuka mikrofona, mada se to kasnije ispravilo softverom, ali zvuk u pozivima je definitivno bio prosječan, ako i to.

pa neznam, moguce da je neoptimiziran.. inace imam MIUI 7.1, 7.1.16.0. stable verziju... odmah isti dan je i neki update dosao tako da sam i to obavio.. ali kazem, nakon sta sam ga tek dobio je malo zalaggo bio. vec 3-4 dana nakon updatea radi besprijekorno

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

imaš samo engleski i kineski jezik sučelja, da? još nema internacionalne verzije.

Moram priznati da je kamera na RMN3 pro veliko razočarenje, gledam fotke (nova tal recenzija, usporedba dva modela) po kojima obična verzija ima i ugodnije boje i bolje detalje:

RMN3 MTK: http://www.androidworld.it/wp-content/uploads/2016/02/IMG_20160211_101438.jpg

RMN3 pro: http://www.androidworld.it/wp-content/uploads/2016/02/IMG_20160211_101156.jpg

link na recenziju:

http://www.androidworld.it/2016/02/12/confronto-xiaomi-redmi-note-3-redmi-note-3-pro-372549/

moram priznat da sam se pribojavao toga, jer su utrpali više megapxiela na istu veličinu senzora i to u pravilu rezultira manjim prihvatom svjetla, odnosno lošijom slikom.

kome je bitna kamera (s opaskom da zaboravi na kvalitetu slike u low lightu) a igranje igara mu nije bitno, bolje mu je uzet RMN3 MTK verziju.

Ne bi me iznenadilo da izdaju novu verziju s senzorom i slikama zaista boljima od MTK verzije, tipa Xiaomi Redmi Note 3 Pro Photo 

p.s. - sad mi stvarno više ništa nije jasno, po ovim fotkama (unutar YT clipa) pro verzija daje puno kontrastnije slike, iz aviona bolje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 17:47 (kineskanovagodina6).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Bok Dermentor,

to što govoriš je nemoguće. znači ako imaš dva ista mobitela jedan do drugoga jedan lovi 4G mrežu to znači onda po defaultu kako i drugi mora loviti isto.
ima nekoliko razloga zašto se ne možeš spojiti na 4G:
1. nemaš uSIM karticu
2. nemaš podešeno spajanje na 4G(to si napisao da ti je preferirano)
3. na tom području nemaš 4G na 1800 MHz što ovaj mobitel lovi nego imaš na 800 MHz, a 800 MHz ti se nalazi na većini područja u VIPnet mreži.
4. tvoja tarifa ne podržava spajanje na 4G, to možeš provjeriti u SZK ili na webu

nadam se da sam ti pomogao

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 19:08 (dapintar).
9 godina
neaktivan
dapintar kaže...

Bok Dermentor,

to što govoriš je nemoguće. znači ako imaš dva ista mobitela jedan do drugoga jedan lovi 4G mrežu to znači onda po defaultu kako i drugi mora loviti isto.
ima nekoliko razloga zašto se ne možeš spojiti na 4G:
1. nemaš uSIM karticu
2. nemaš podešeno spajanje na 4G(to si napisao da ti je preferirano)
3. na tom području nemaš 4G na 1800 MHz što ovaj mobitel lovi nego imaš na 800 MHz, a 800 MHz ti se nalazi na većini područja u VIPnet mreži.
4. tvoja tarifa ne podržava spajanje na 4G, to možeš provjeriti u SZK ili na webu

nadam se da sam ti pomogao

ako je na tomatu, onda ne može na 4G.

Vip ima 800Mhz na većini područja u svojoj mreži? To bi bilo čudno, obzirom da i HT i Tele2 koriste više frekvencije za većinu područja, pa ne vjerujem u to.

HT i BonBon koriste osim 800Mhz i 1800Mhz frekvu, Vip koristi 1800 i 2600 Mhz (+800Mhz), za Tele2 ne znam jer su tek krenuli sa 4G. http://www.willmyphonework.net/

Tako da čisto sumnjam da Vip u gradovima koristi 800Mhz. Ta se frekvencija koristi većinom u rijetko naseljenim područjima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 19:27 (kineskanovagodina6).
9 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
maxy0 kaže...

pa neznam, moguce da je neoptimiziran.. inace imam MIUI 7.1, 7.1.16.0. stable verziju... odmah isti dan je i neki update dosao tako da sam i to obavio.. ali kazem, nakon sta sam ga tek dobio je malo zalaggo bio. vec 3-4 dana nakon updatea radi besprijekorno

a kad si mjerio battery life, prije ili nakon update-a?)

Ajde pokreni PC Mark battery test i izmjeri još jednom koliko baterija traje u real life-u, s time da mob koristi umjereno ) umjereno znači da je wifi uključen, da surfaš cca sat-sat i pol vremena dnevno, pokreneš koju igru, ali ne za dugo, opališ desetak fotki, provjeravaš mailove, poslušaš muziku tu i tamo, ono normalno korištenje. Tu bi trebao imat barem 6 sati SOT-a...

odgledao sam još jednu recenziju nekog Rusa čije recenzije inače pratim, i tip tvrdi da pro verzija postiže skoro 8 sati SOT-a uz wifi uključen, korištenje telefona..

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 19:33 (kineskanovagodina6).
11 godina
protjeran
Imam problem na rn3

Neće mi ni u jednom browseru skinut torrent file,kad kliknem ne reagira (Mozilla,chrome,miui browser,apsus browser)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Riješeno..

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jel moze neki detaljan tutorial sto napravit kad dobijemo mobitel

kako brisat kineske aplikacije

kako stavit novi android,miu ili sto veci

placam pivu dve tri kome god

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 1:03 (live4cro).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Riješeno..

Zahvaljujem na tako opširno i detaljno opisanom rješenju problema. Sada svatko sa istim, sličnim problemom može odahnuti i rješiti problem na isti način...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 8:29 (dudekzg).
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

@kineskanovagodina6

Vidim da se koristiš jezicima ko Del Boy Trotter, jesi li možda u jednoj od tih ruskih/talijanskih recenzija PRO modela naišao na podatak o podršci za Qualcommov Quick Charge QC 2.0 (Snapdragon 650 podržava čak i QC 3.0)? Na svemrežju nema još nikakvih vjerodostojnih informacija, jedni tvrde da podržava, drugi da ne... Trebao bih video u kojem ga netko puni/pokušava puniti Tronsmartovim Quick Charge QC 2.0/3.0.   

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
matija410 kaže...
Riješeno..

Zahvaljujem na tako opširno i detaljno opisanom rješenju problema. Sada svatko sa istim, sličnim problemom može odahnuti i rješiti problem na isti način...

Javio je da se ne moramo sikirati vise :D

Sad napokon mogu mirno spavati :D

17 godina
Rupert snapdragon podrzava quickcharge ali na proizvodacu je da odluci jer ce staviti to na svoj uredaj ili ne. To sta oni zovu quick charge to nije pravi quick charge nego 5v/2amp. Puni ga maximalnom strujom 1.67, znaci ne ide do 2 nikako.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

@Patrick_cro

Vidio sam tvoj post na: http://en.miui.com/thread-224873-2-1.html

Sve je to rekla-kazala, traži se konkretna potvrda/demantij u testu sa slikom i zvukom i odgovarajućim punjačem QC 2.0/3.0.

Preciznije, odgovor na zadnji upis:

I bought a QC 3.0 charger from amazon, and i will get it next week.
Then i will test it and let you know if it works or not.

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ma mislili sam napisat al mi se nije dalo..

Uglavnom ,

Morate instalirati utorrent ili neki drugi program..

Bezveze da nemozes bez u torrent skinut

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Rupert Pupkin kaže...

@Patrick_cro

Vidio sam tvoj post na: http://en.miui.com/thread-224873-2-1.html

Sve je to rekla-kazala, traži se konkretna potvrda/demantij u testu sa slikom i zvukom i odgovarajućim punjačem QC 2.0/3.0.

Preciznije, odgovor na zadnji upis:

I bought a QC 3.0 charger from amazon, and i will get it next week.
Then i will test it and let you know if it works or not.

ima na youtubeu usporedba korištenje qc 2.0 na više mobova istodobno pa se vidi da Xiaomi dosta zaostaje. 

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo ga na opet, "ima na YT". :) Na topicu smo Xiaomi Redmi Note 3. Može link na taj video, test punjenja Note 3 PRO modela s Tronsmartovim Quick Charge QC 2.0/3.0 punjačem? Prosim lijepo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 16:42 (Rupert Pupkin).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice