Od jučer mi uopće nema ni X da maknem reklamu za messenger nego ako hoću vidjeti poruke da instalim tu aplikaciju. Što mi ne pada na pamet. Jedino što radi je Basic Facebook, to je ona stara stranica od Facebooka što je prije bila na mobitelima. Pa probajte bez instaliranja bilo kojeg smeća od tih aplikacija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav
da li je netko mijenjao staklo na RN 2,ako je gdje je nabavio i da li je problem promjeniti ga,mulac je danas sredio svoje....
Od jučer mi uopće nema ni X da maknem reklamu za messenger nego ako hoću vidjeti poruke da instalim tu aplikaciju. Što mi ne pada na pamet. Jedino što radi je Basic Facebook, to je ona stara stranica od Facebooka što je prije bila na mobitelima. Pa probajte bez instaliranja bilo kojeg smeća od tih aplikacija.
isto meni. necu nista instalirat. briga me. nek mi pisu na sms, viber, what's up, a face cu procitat kad stignem.
pozdrav
da li je netko mijenjao staklo na RN 2,ako je gdje je nabavio i da li je problem promjeniti ga,mulac je danas sredio svoje....
ja ne, ali imaju tutoriali na netu. nije bas prelagano, tj. je, ali se lako moze zeznit.
ja na svome imam tempered glass i gel case. do sada sam razbio 2 tempered glass haha
spasilo ekran ajme.
Odakle se najvise isplati kupiti redmi note 2? bez placanja pdva i da je stranica provjerena te cijena prihvatljiva
Ako misliš na zvanični 7.3.1.0, bolje preskoči. Uočljive su promene i nisu sve loše, ali su očigledno probali da budu malo agresivniji po pitanju gašenja pozadinskih procesa i malo su promenili odgovarajuća podešavanja, ali mislim da nisu odradili dobar posao. Trajanje baterije se nije popravilo, a desilo mi se da se Viber "zaglupeo" i da sam obaveštenje o poruci dobio tek narednog dana kad sam ušao u aplikaciju. Osim toga, podešavanja pod Battery & performance je zapravo manje nego ranije i da bi mi npr Nike+ Running radio normalno, morao sam da odaberem opcije s kojima se ta aplikacija praktično nikad ne suspenduje.
Ima i verzija od vova vofina, ali ova mi ima puno bolju bateriju.. Javi dojmove
A to je neka anomalija bila, nisam imao drugo slikano, inace ekran najvise trosi, izmedu 35 i 70%, ovisi di sam.
Evo danas cijeli dan doma, nisam nesto pretjerano koristio . Znaci oko 2, 2.5h sota bude vjerojatno i to je kad je dobar dan, svjetlost smanjena itd.
Vidim da nisam ss-ao sot, tu je bilo oko 1 sat i 10 min.
Pozdrav svima! Imam Redmi note 2 oko 3 mjeseca. Stavio stavio sam sam xiami.eu weekly update, trenutno je MIUI 7 (6.5.5). Zadnjih 30ak dana imam jedan problem... Kada otvorim settings, pa additional settings crasha mi settings aplikacija. Slao sam reporte i cekao misleci da ce se taj bug rijesiti u novim verzijama ROMa, ali vec je izaslo nekoliko njih i nije bilo napretka. Samo me zanima da li je neko imao takav ili slican problem?
Bio je onemogucen... Sad sam ga omogucio i radi sad sve dobro
Puno ti hvala
Ma nista, da nisam bio siguran za onemoguciti/omoguciti, ali preglup bug
Nema mm-a u najnovijem miuiju
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/marshmallow-rn2-miui-8-alpha-leaks-t3398629
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=293764&highlight=miui%2B8
MIUI Version > Android version.
Zapamtite to pravilo.
Ee cromaki kralju
Eo ovako nisam updata mob ima sto godina i sad sam usao na Updater app i trenutno downloadam 6.5.19
Zaboravio sam sta trebam napravit kad se skine kako da idem za instalirat.
I sta me jos zanima jel ima neka nova funkcija, jel popravljeno to da kad nisi odavno usao na wapp,viber oce mi odma poruka doc ili je otiasao u deep sleep
Ee cromaki kralju
Eo ovako nisam updata mob ima sto godina i sad sam usao na Updater app i trenutno downloadam 6.5.19
Zaboravio sam sta trebam napravit kad se skine kako da idem za instalirat.
I sta me jos zanima jel ima neka nova funkcija, jel popravljeno to da kad nisi odavno usao na wapp,viber oce mi odma poruka doc ili je otiasao u deep sleep
Ako si na official ROM-u, update će se sam instalirati.
Ako se ne varam tada je ubačen touch assistant, a od bug fixeva iskreno se ne sjećam. Najbolje bi bilo potražiti changelog na forumu.
Nije se rebotao sam, ali izaala mi je ipcija Reboot
Onda stisni na Reboot u Updateru i pričekaj par minuta da odradi update.
evo ljudi stavio sam miui 8
i? kakav je? MM?
ja bas iskreno nisam primjetio neke razlike u brzini, ali izgled je super i trajanje baterije je za sada cisto okej
Jel miui 8, marshmallow?
Na RN2, za sada ostaje na Lollipopu 5.0.

odakle si ga skinuo?
link?
beta??
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/marshmallow-rn2-miui-8-alpha-leaks-t3398629 tu imate, ja sam ovaj 6.6.12. stavio