Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.152
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Od kupovine nisam mijenjao ROM/ROM-ove, prezadovoljan sam kako funkcionira ova verzija koju sam stavio, konkretno: 5.11.5 | Beta | MIUI 7. Radi mi skoro skroz besprijekorno, u ovih pola godine možda mi se desio 4-5 puta self-restart ili tako nešto, tako da je to meni dovoljno dobro.

Od vas koji to, koliko vidim, full redovno mijenjate, koje su prednosti koje mane, ako idem na novo? Vidim da je dosta diskutabilno oko SOT-a, a oko performansi nema neke ekstra razlike?

Te koje 'novitete' imaju novi ROM-ovim, neke feature i tako? Od njih bi mi bilo zanimljivo vidjeti upotrebu gesturea i eye-scroll, nezz jel to podržava te da li je itko zainteresiran za to?

Lp :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Poz, sinoc mi je ponudio da stavim ovaj weeky rom 6.3.31, sve proslo ok. Danas stavim punit mob on ga puni nekih 4 sata 50 %. Prije mi je nekih npola sata toliko napunio ako ne i prije. Punjac i adapter su originalni, kao i ranije?

EDIT: stavio sam jos ovaj noviji rom 6.4.7 sad je sve OK

nine
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 20:37 (jake).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

znači 6.3.31 zasad ništa.....ja sam na 6.1.29 i ok, zadovoljan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Slučajno update 6.3 sa 6.1.29 i nisam zadovoljan nimalo.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

hoće mi udariti carinu na aliexpressu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

ako se naručuje s top one neće.pisalo se o tome ovdje naveliko!!!

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

puno hvala na odgovoru. nisam bas vican s mobitelima kao sto vidis. je li mozes staviti direktan i najpovoljniji link sa top onea za redmi note 2 da ga narucim?

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
peropipic kaže...

također,ne mjenjam dok ne bude neka drastična razlika

10 godina
neaktivan
Mrle1969 kaže...
peropipic kaže...

Jel moguće vratiti na 6.1.29? Slučajno mi se update na 6.3.31 i sve steka ali bar kalendar radi lel

9 godina
neaktivan
Kolacic kaže...
Mrle1969 kaže...
peropipic kaže...

Jel moguće vratiti na 6.1.29? Slučajno mi se update na 6.3.31 i sve steka ali bar kalendar radi lel

https://www.androidfilehost.com/?fid=24391638059058623

skini i preko twrp instaliraj

9 godina
neaktivan
Kolacic kaže...
... ali bar kalendar radi lel

jbš sve, bitno da kalendar radi, iako sma ja na 6.1.29, nešto prćko po sinkronizaciji i dozvolama i više mi ne izbacuje grešku na kalendaru

usput! zašto mi neće potvrditi mi račun, nego mi svako jutro izbacuje da hoće poslat sms za autentifikaciju(jesam li ovo dobro napiso?) i ne šalje nego izacuje grešku

inače, ja ne razumijem što rade mobiteli za 3, 4 i više tisuća kuna, a da dvojka note ne može

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ako si na hr, stavi na eng i onda aktiviraj mi račun, isto vrijedi za mi poruke

MIUI HR TRANSLATOR

1 0 hvala 1
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Hangar18 CC One Split, 1444HRK RN2.

Da nisam kupio Meizu M2 Note sad bi bio moj :D

root

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hvala @ masva, riješeno

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ovo je da sada max.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
jel ovo nekom poznato?
prijavim se danas s rn2 preko stock preglednika na racun gmail i javi mi da sam se prijavio preko iphona iz safari preglednika¿ mislim koji kxc

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Verovatno koristi WebKit, pa se Gmail za*ebunio. Proveri za svaki slučaj šta ti je u browseru podešeno pod Settings/Advanced/User agent string, pošto je tu moguće podesiti da se predstavlja kao iPhone ili iPad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
je, @ivan4 u pravu si

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Naručio sam i ja nakon što sam 2 godine se služio s Inew V3, s xiaomiforsale jučer 154 € s dostavom, jutros je poslan. Vi koji ste od tamo naručili s kojim romom ste dobili mob?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 17:50 (milanji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi.eu dev rom
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Upravo sam upalila po prvi put mob jer je tek stigao, međutim kada pretisnem app za poziv ne ide nikako, zašto?? Riješen problem!

Međutim ne znam kako kontakt sa sim kartice da pribacim da je vidljiv!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 14:38 (Miki_16).

0 0 hvala 0
13 godina
Miki_16 kaže...

Upravo sam upalila po prvi put mob jer je tek stigao, međutim kada pretisnem app za poziv ne ide nikako, zašto?? Riješen problem!

Međutim ne znam kako kontakt sa sim kartice da pribacim da je vidljiv!

U "Contacts" aplikaciji drži menu key. Iz izbornika odaberi "Display preferences" i onda "Show SIM contacts".

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav ekipa. 

Jeli može netko pomoći po putanju GPS signala? Jednostavno mi na google maps ne locira točno mjesto gdje se nalazim nego me baca nekih 100-200m zračne linije dalje od moje pozicije, i također na onim widgetima vremenske prognoze nedaje mi točnu lokaciju. To se događa od kada imam mob tako da nema veze na kojoj sam verziji, koju god verziju stavim GPS je uvijek u k....  Dali postoji nekakav način za kalibrirati GPS ili nešto takvoga....???

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
duc77 kaže...

Pozdrav ekipa. 

Jeli može netko pomoći po putanju GPS signala? Jednostavno mi na google maps ne locira točno mjesto gdje se nalazim nego me baca nekih 100-200m zračne linije dalje od moje pozicije, i također na onim widgetima vremenske prognoze nedaje mi točnu lokaciju. To se događa od kada imam mob tako da nema veze na kojoj sam verziji, koju god verziju stavim GPS je uvijek u k....  Dali postoji nekakav način za kalibrirati GPS ili nešto takvoga....???

Moram priznati da mi je GPS najbolji dio ovog moba. Uvjek koristim Device ONLY GPS - ne A-GPS. Jesi to probao? A imas i jednu korisnu aplikaciju zvanu "GPS Essentials" koja ce ti dati podatke o satelitima koji su ti u fixu i slicno.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Stigao moj jutros, naručio u pon navečer, uto poslan ujutro s xiaomiforsale 154 € s dostavom, crni 16 GB. Oduševljen sam, s obzirom da sam bio sretan 2 god s Inew V3, ovo je nešto fantastično. Ekran je prelijep, touch leti, dovoljno da vrhovima prstiju dotaknem.

Instalirana je verzija MIUI 7 by xiaomi.eu 6.2.18 Beta.

U ruci leži fantastično, ne ostavlja dojam plastike iako je zadnja maskica plastika. Zeznio sam se jer nisam naručio s njihove stranice screen protector, jer uz mobitel nije došao. Naručio sam tempered glass i nillkinovu masku preko ebaya al vjerovatno treba min 2 tjedna dok dođu. 

Nisam još sve podesio, i instalirao aplikacije no vidim da kamera ima problem s fokusom. Fokusira dobro i ne zadrži se. Šteta nzn uopće jel ima lijeka za to. Kamera mi baš treba, a čini mi se da je problem softverski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ma probao sam sve ali nema pomaka na bolje, ustvari kada upalim google maps skužio sam da mi se uopće nepojavi na vrhu ona ikona za GPS. Sada sam skinuo drugu Sygic maps navigaciju u tu me locira i pojavljuje se ikona GPS-a, oćito ima nekakvu boljku prema google mapsu

13 godina
duc77 kaže...

Ma probao sam sve ali nema pomaka na bolje, ustvari kada upalim google maps skužio sam da mi se uopće nepojavi na vrhu ona ikona za GPS. Sada sam skinuo drugu Sygic maps navigaciju u tu me locira i pojavljuje se ikona GPS-a, oćito ima nekakvu boljku prema google mapsu

Prema google earthu isto. meni se rusi stalno.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

zasto kad tipkam poruke mi nekad ignorira slova ili stavi drugo slovo nego pritisnem nakon vise pokusaja i cesto tokom pisanja mi spusti red doli? wtf?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

koji rom da kazem selleru da mi stavi? je li bolje da se sam updejta ili da to rucno radim?

i sto mi je bolje, da narucim preko xiaomiforsale ili top one-a?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo tu su moje postavke za redmi note 2 tool, jucer gledao 3h filma i presuper se baterija drzala, ovo sljedece je kako rijesit bug za bt, nisam probao jer mi ne treba, ali tko zeli moze probat

http://xiaomi.eu/community/threads/bluetooth-and-mi-band-issues.31026/#post-286821

redmi note 2 tool nadjite na google playu, morate imat root access i mora autostart za njega bit ukljucen

@iguodala mozda bolje preko xiaomiforsalea jer imas servis u eu

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 11:04 (Deutsch).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice