Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.468
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ne znam kako uspijete dobit tolik sot, meni sa svakim updateom sve manji, sad sam na 6.3.31 dev i imam 2.5h sot, mozda koju minutu vise skupim, do 3sata jedva dovucem ako bas pazim..
I gore kaj se netko zalio na zvuk kod razgovora, pripremi se za narucivanje novog, tako je i meni pocelo i kroz par dana "prdnuo " tj postao jako tih i los.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel ima tko iskustva sa mijenjanjem kompletnog LCDa? di da nadjem tutorial za zamjenu? odvazio sam se nositi mob bez screen protectora i opekao sam se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
GuardianOTB kaže...
Ivan(4) kaže...

Samo treba imati na umu da se aplikacije backupuju, ali ne i njihovi podaci.

mislim da kod titanium backupa da se backupiraju i podaci. neka me netko ispravi ako grijesim.

jel moze samo par linkova ovdje kako napraviti backup.

i preporuku linka što da stavim na njega.

tnx

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Našao par stranice prije. instalirao pregazio sve aplikacije i bok.

Super radi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

hmm ne znam za tebe, ali meni sa 6.3.31 se popravila potrosnja, sad bez problema 2 dana izdrzi mobitel sa cjelo vrijeme spojenim wifiem ili 3g, 4 emaila na sinkronizaciji, whatsapp, facebook lite, viber, hnagouts, icq, weather...

sot mi nije tolko vazan al ima ga oko 3 sata u ta 2 dana 

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja imam 6.3.3. nisam od tada ništa updateao. Dosta je dobar, ima li šta baš brutalno dobro iza toga? Možda zadnji ovaj?

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

@hahavac

mozda ti ovo moze bit od pomoci, znam da prva 2 nisu od ovog moba, ali nigdje nema za ovaj kako promijenit ekran

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 18:12 (Deutsch).
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Just little disappointed with it and that because of it's camera quality. It has 13MP camera but still picture quality don't look taken from 13MP caerma.

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Evo stigao RMN 2 sa xiaomiforsale-a za 4 dana, naručen u nedjelju navečer, stigao jutros.

Krećem ga koristiti sa njegovim ROM-om pa ću vidjeti kako ide. Bude li potrebe za instaliranjem drugoga, unaprijed se zahvaljujem na pomoći koju ću zatražiti

HZV

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@herth33 A otkad to rezolucija kamere ima veze sa kvalitetom fotografije?
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

imam mob cca desetak dan i sve je ok osim da me na viber-u nitko ne čuje.koristim rom :MIUI 7    6.1.29.BETA  ??

SAVJET??

0 0 hvala 1
13 godina
espltd kaže...

imam mob cca desetak dan i sve je ok osim da me na viber-u nitko ne čuje.koristim rom :MIUI 7    6.1.29.BETA  ??

SAVJET??

Odi u Security > Permissions > Permissions > Viber i tamo pogledaj ima li access za record audio.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
11 godina
neaktivan

HVALA!!!riješeno

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ako je nekome zapela neka tema koja se plaća iz Themes aplikacije neka napiše pa da mu pošaljem kao gift dok su još na akciji povodom 6. obljetnice.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Dogurao sam do 4h sota, ali - do sada na svim mobitelima koje sam imao gps je cuclao baterije dobrano, danas 1h snimanja rute - potrosnja baterije 3%. Mislim, kako je to uopce moguce na surfanju potrosim 3% u par minuta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Postoji li neki user manual za skinuti?

Znam da ima puno "how to" stranica, vjerojatno i u samom uredjaju imaju nekakve upute(nisam ga jos upalio), al eto, volio bih to imati u old school pdf formatu.

HZV

0 0 hvala 0
12 godina
@talahassee, ma mob je po pitanju baterije cudo, imao sam 7h sota a bome i jedva 3. Ali po mom iskustvu bitno ga je prepunit, ja ga punim preko noci i to sa punjacem od lumie 520, sporije ga puni nego xiamojev originalni. Kad ga ne napunim do kraja baterija se brze prazni i mislio sam da je to pravilo do jucer kad sam ga napunio do nekih 80% i nije se brzo iscjedila...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Otišao ekran na RN2 Prime, kupljen na Top One. Ne javljaju se ima 7 dana.

Mob reagira na dugmad (zvukom i vibracijom) ali na ekranu ništa ni u recovery ni u fastboot.

Šta mislite da naručim samo ekran i dam nekom iskusnom promijenit?

Uredno instalira čak i ROM preko fastboota, vidim u MI Suite.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Skoro 5h sot-a 

3g real racing malo wifi-a gledanje videa surfanje muzika pa čak nije loše.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

pitanje:

probao sam s više aplikacije za otklučavanje displaya ,no niti jedna ne reagira uvijek i pouzdano.nezgodno mi je otključavati mob uvijek s bočnom tipkom.ima li lijeka?hvala!!

p.s. ašao sam nešto zgodno: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 9:07 (espltd).

0 0 hvala 0
13 godina

imas u samom mobu za namjestit da se sa volume up/down isto more odkljucat. iskreno ne vidim koji bi jos nacin mogao bit?

11 godina
neaktivan
MEDO11 kaže...

imas u samom mobu za namjestit da se sa volume up/down isto more odkljucat. iskreno ne vidim koji bi jos nacin mogao bit?

pa kao kod nekih drugih androida na tipkama home ili slično!! 

9 godina
neaktivan

Jooj, nasao sam neku aplikaciju sa kojom mozes otkljucat mob da ga potreses samo, probat cu poslije potrazit

edit: evo je, ali nisam je bas kkoristio tako da ne znam ako trosi bateriju

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 15:53 (Deutsch).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Deutsch kaže...

Jooj, nasao sam neku aplikaciju sa kojom mozes otkljucat mob da ga potreses samo, probat cu poslije potrazit

edit: evo je, ali nisam je bas kkoristio tako da ne znam ako trosi bateriju

koristim ovo,hvala

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree

13 godina

to imaju mobovi sa fizickom home tipkom...ovaj ju nema

12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Danas mi došao update za 6.3.31 preko updatera. Vise manje u redu osim kalendar app koji cim otvorim crasha. 

Ciscenje podataka aplikacije nije pomoglo.

Jel zna netko koje rijesenje?

EDIT : nakon prebacivanja na ENG jezik app radi normalno 

EDIT 2 : proradio i na CRO 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 22:01 (Tehpowa).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i meni je dosao jucer navecer 6.3.31. Mene muci sto mi Chrome jako sporo otvara stranice.

Ne malo sporije, vec jako sporo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 8:54 (papinijanus).
12 godina
protjeran
papinijanus kaže...

Evo i meni je dosao jucer navecer 6.3.31. Mene muci sto mi Chrome jako sporo otvara stranice.

Ne malo sporije, vec jako sporo.

Probaj..... ovo sam napravio jos prosli tjedan, i stvarno je zivahniji program.

http://lifehacker.com/speed-up-chrome-for-android-with-this-settings-tweak-1555623190

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 10:56 (Tallahassee).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ako moze mala pomoc. koliko danas kosta redmi 2, odnosno gdje je najjeftiniji, a da je pritom stranica s koje narucujem sigurna. mislim ga danas naruciti. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pogledaj xiaomiforsale EU-Češka.Za max 5 dana dostava!Servis u EU

giztop china -za cca 15dana dostava.servis u China

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice