Ako ti nije teško daj link od kuda si skinuo taj smui
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Traže beta testere za marshmallow možda? Inače, koristim ovaj smiui posljednji, fino su ubrzali paljenje aplikacija, a i baterija mi se čini da je bolja nego na 6.3.3. Zasad najbolji rom još od onog s kraja 11. mjeseca što sam prvi imao instaliran.
od predzadnjeg dev roma imam problem sa gmailom.do sad nisam imal probleme sa notifikacijama,ali sad tek kad uđem na gmail i stisnem za sinkronizaciju stignu mi mailovi stari po nekoliko sati.u onoj aplikaciji sigurnost mi je gmail na listi autom.pokretanja, tak da ne znam kaj ga muči jer mi je do sad sve bilo ok.
nekakav prijedlog za rješenje?
Povuće aplikacije iz oblaka nazad pretpostavljam?
To je ozbiljan SoT!
Poz ekipa, eto od jucer sam vlasnik navedenog fona. Rootao bih ga, pa jel to zna popis preinstaliranih aplikacija koje se mogu deisnstalirati a da ne zeznem nesto. I koji program bi bio najbolji za to...... Package Disabler? Thx
Za korisnike SMIUI-ja: jeste li koristili "Kitchen" opciju i šta ste uzimali od dostupnih modova?
Za korisnike SMIUI-ja: jeste li koristili "Kitchen" opciju i šta ste uzimali od dostupnih modova?
Mislim da onaj Unicode MMS mode ne radi, tj. nije radio kada sam ga stavio prije par mjeseci. Osobno ostavim jedino Adblock, Miexplorer i Volume boost mod.
imam dev. rom 6.3.3. - i kad odem na onaj "kitchen" za smiui ROM - za odabir base roma mi nudi samo zadnju verziju 6.3.24.
Oce li biti problema ako na moj base rom 6.3.3. roknem ovaj "kuhinjski sMiUi" ?
Naravno da bih prije flasha očistio cash and dalwik (data ostavljam).
Evo sota za sad, pola dana, ako, korištenja.
Mislim da wifi slabije lovi il šta već... S ovim romom(smiui jel)
Vidim da dosta ekipe ima problema sa FMradijom nakon instaliranja custom romova. Mozes to provjeriti?
I hm, iako je to dosta subjektivno, problemi sa wifi jem? Ne volim to cuti..... mozda ostanem na rootanju i supersu..... Greenify i baterija ce kako god duze drzat.
E da. Jel netko probao downclockat proc? Ne mislim se igrat na mobu, a vidim neke preporuke za taj potez.
Kažu smiuievce skini di 6.3.10 unicode, al naravno njega nemaju na svom serveru kad ga odabereš za download.
Riješio ko problem pretraživanja po defaultnom browseru?
Potrebna mi je stručna pomoć.
Trenutno sam na stock 7.2.2.0 i hteo bih da probam SMIUI. Instalirao sam TWRP ovim postupkom, osim što izgleda nisam, jer kada sam ugasio uređaj i pokušao da uđem u instalirani Recovery sa Volume Up + Power, dobio sam obični Mi Recovery.
F1!
probaj nakon flasha twrp-a
fastboot boot xxxxxxx.img
Hvala na predlogu. Na žalost, nije uspelo:
C:\adb>fastboot devices
6L7PLZGI99999999 fastboot
C:\adb>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 134217728 bytes
sending 'recovery' (13926 KB)...
OKAY [ 0.632s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.287s]
finished. total time: 0.920s
C:\adb>fastboot boot recovery.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.630s]
booting...
FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: 0.632s
C:\adb>
EDIT: Dopuna
C:\adb>adb reboot recovery
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not found
probaj tu komandu bez prethodnog flešanja recovery-ja
Isti ishod, na žalost.
Gde se nalazi ona sekcija u podešavanjima u kojoj se određuje koje aplikacije mogu da autostartuju?!
EDIT: Našao. :S
našao sam odgovor na gašenje gps, odnosno dozvole za povezivanje aplikacije s gpsom kad se isključi ekran....nisam još probao, ali bi trebalo radit
Settings - Additional Settings - Battery & performance - Manage apps' battery usage - Choose apps.
Configure app so it can use GPS in background.
http://www.aliexpress.com/item/3020mAh-BM45-For-Xiaomi-Redmi-note-2-Battery-Batterie-Bateria-ACCU-PIL-Hongmi-Note-2-Battery/32509392065.html?spm=2114.01010208.8.59.etbLlS
http://www.aliexpress.com/item/100-Original-BM45-3-84V-3020mAh-battery-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-Prime-hongmi-lithium-Polymer/32628896777.html?spm=2114.01010208.8.36.etbLlS