- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cifra je... Ko da je staklo, al mislim da nije, i piše pvc, tako da..
Imaš preko ebaya od deset kuna naviše
kod mene sve ok, danas sam ubacio najnoviji dev eu.
Ja sam isto jučer stavio novi dev i sad je 96% baterija 14min sot, čisto surfanje samo, wifi. Vidjet ću do kraja dana kolko će bit.
Činjenica je da kad je novi bio u prošloj godini sa onim 15.10.22 najboljim romom za bateriju mislim izdržao bez problema dan i pol, u 2016toj samo dan izdrži...
Ja stavim rom prije i rom poslije i bio bi slabiji ☺😀, evo pola dana jedva prošlo meni 46%...
Mob je star 6 mjeseci...
Autobrightness Vam je uključen ili isključen? Ili je on ili off, ne može biti podešen, svjetlina da ili ja nešto krivo tu...
Ja stavim rom prije i rom poslije i bio bi slabiji ☺😀, evo pola dana jedva prošlo meni 46%...
Mob je star 6 mjeseci...
Autobrightness Vam je uključen ili isključen? Ili je on ili off, ne može biti podešen, svjetlina da ili ja nešto krivo tu...
Jel se moze instalirati rom bez da brise ista s mobitela?
Jel ima razlike izmedu 6.1.29(miui7) i 6.3.3(miui7) i V7.1.3.0.LHMMiCK(miui7)
Drugi je stabilni, izlaze novi svakih mjesec do dva.
Sad ovisi koji rom imaš , ako ne prelaziš sa dev na stabilni nego samo nadograđuješ ništa ti se ne briše, ili uglavnom ništa važno 😁
Al ljudi zašto ne čitate malo forum na ovoj temi je gotovo sve objašnjeno više puta
E pa tako i meni pola dana prodje mob 46 %, evo sad 32% večer je. Izbrisao sam sve žive aplikacije, pustio samo najbitnije i sad cemo vidit. Mob kupljen čim je izašao, krajem 8.mjeseca.. A u najgorem slučaju ako bude jos zezao nova baterija i to je to, ali mislim da su kočile aplikacije.
Ps isprike svima bio je neki error pa je poslalo ove poruke dolje. Prijavit cu da ih se izbrise
Mob je star 6 mjeseci...
Morat ću na stable preć, pod hitno.
Kolko ti je star mob Ivane?
Dosta je nov, koristim ga oko 20 dana.
Autobrightness je uključen i, prema mom iskustvu, prilično je konzervativan, tj slika ponekad zna biti tamna.
Bolje je isključit Autobrightness, kažu za bateriju bolje a sad ti vidi kak hoćeš, meni smeta to njegovo prilagođavanje, baš kad mi treba, nešto čitam on smanji...
Događa mi se i da se ekran ne upali tokom poziva, onda ga moram palit sam na gumb, al ajde to je rijetko...
Mislio sam da je do t. glassa al i dalje sad kad sam ga skinuo 😭
Usporedivao sam mobitel sa zappo 1000s galaxy s3 neo pa sa s2 i poderao sam ih u antutu ali html5 benchmark nisam bio bolji i na benchmark je njima išao lagano smooth dok je moj kasljao. Dok je u praksi druga stvar. Ali opet me brine.
Bolje je isključit Autobrightness, kažu za bateriju bolje a sad ti vidi kak hoćeš, meni smeta to njegovo prilagođavanje, baš kad mi treba, nešto čitam on smanji...
Događa mi se i da se ekran ne upali tokom poziva, onda ga moram palit sam na gumb, al ajde to je rijetko...
Mislio sam da je do t. glassa al i dalje sad kad sam ga skinuo 😭
Može biti da je zato, al' to onda baš ne govori pozitivno o kvalitetu ugrađene baterije.
Jel bi netko htio odvrtiti benchmark na Antunu!html5,da usporedim score. Nije moguće da na s2 imam kao i ovom mobu. Na cjelokupni benchmark imam 47 tisuća dok s2 ima 12 tisuća.
Da li neko koristi neki armband (kao što je npr ovaj)? Pretpostavljam da ona folija napred ne ometa korišćenje ekrana (nije da bih ga puno koristio dok trčim, ali recimo da mogu da označim na štoperici svaki krug)?
Takođe, može li se negde naći originalni stražnji poklopac za Redmi Note 2?
ako itko bude otvarao mob ovaj video je od velike koristi
i jos ovo http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/tut-rid-dust-camera-t3221186