Jel netko imao problema pri spajanju mobitela s PC?
Ne prepoznaje mi uredaj za prebacivanje fileova, nema MTP drivera.
Jel ima kakav link za dl drivera ili neki drugi nacin kako to rijesiti? Onaj suite program nije bio od pomoci.
Jel netko imao problema pri spajanju mobitela s PC?
Ne prepoznaje mi uredaj za prebacivanje fileova, nema MTP drivera.
Jel ima kakav link za dl drivera ili neki drugi nacin kako to rijesiti? Onaj suite program nije bio od pomoci.
ja sam odustao od Pc suita, ako trebam nešto prebaciti sa ili na mobitel koristim integrirani FTP što je u file exploreru i dobro je.
U raspoloženju sam isprobavanja novih romova, na weeklyu sam od prvog dana ali bi htio probati ako valja neki drugi pa ako tko ima kakvih prijednoga neka slobodno kaže. Bitno mi je da kamera radi i baterija da je barem kao na weeklyu
Imam mob kojih mjesec dana i po svemu cini super. Jedino mi je cini mi se zvucnik za pozive prdnuo.. Znaci nakon instalacije 7.1.3.0 stabline verzije mi je zvuk kod razgovora postao jako tih i los. Nasao sam na netu da bi se trebalo ocistiti filter na zvucniku, ali ja naravno nemam sa cim rastavit mob, a ovako nisam uspio, a i mtk engineering mi nije pomogao. E sad, da li neko zna je li to samo do roma ili moram narucit zvucnik novi ? Ako da ima li ko preporuku od kuda ?
Probao sam sad i nije pomoglo, tj vise ne krci, ali i dalje je jako tiho, ni priblizno onome kada sam ga kupio.. Probao sam sad pocat opet preko mtk ali nista, tj malo je glasnije, ali ne dovoljno. Ima jos tko kakav prijedlog ?
Imam mob kojih mjesec dana i po svemu cini super. Jedino mi je cini mi se zvucnik za pozive prdnuo.. Znaci nakon instalacije 7.1.3.0 stabline verzije mi je zvuk kod razgovora postao jako tih i los. Nasao sam na netu da bi se trebalo ocistiti filter na zvucniku, ali ja naravno nemam sa cim rastavit mob, a ovako nisam uspio, a i mtk engineering mi nije pomogao. E sad, da li neko zna je li to samo do roma ili moram narucit zvucnik novi ? Ako da ima li ko preporuku od kuda ?
evo nešto što toplo preporučam za ovaj uređaj, flashao danas i zaljubio se
http://en.miui.com/thread-234587-1-1.html
inače rijetko odem na miui.com jer mi je strašno iritantno ono "reply to view this" sranje od kojeg sve teme umjesto da imaju korisne komentare budu zapunjene glupostima ....
si probao ovo?
Da, ne pomaze kod razgovora, inace je super.
Pozdrav, prvi put sam ovdje na ovom forumu iako ga pratim duže vrijeme. Jučer sam naručio Note 2 s XFS.com shopa, u pripremi za dolazak u fazi sam gledanja 9h kaljenog stakla, case-a, i romova za ovaj model.
ukoliko netko želi i hoće, bio bih zahvalan, sugerirati po pitanju romova i dodataka rado bih prihvatio savjete
evo nekoliko prijedloga, napominjem...nemam baš nikakvo iskustvo s ovim stvarima
Probao sam sad i nije pomoglo, tj vise ne krci, ali i dalje je jako tiho, ni priblizno onome kada sam ga kupio.. Probao sam sad pocat opet preko mtk ali nista, tj malo je glasnije, ali ne dovoljno. Ima jos tko kakav prijedlog ?
Znam iz iskustva, a i popravljao tj. čistio sam zvučnike na mobitelu
Oni na sebe navlače metalnu mikro špenu, jer imaju u svojoj osnovi magnet.
Pokušavao sam tu špenu povući sa puno jačim magnetom, no sve dok nisam
skinuo zaštitnu mrežicu i došao do membrane nije bilo lijeka.
Upozoravam da je ta operacija vrlo delikatna i zahtjeva povećalo.
Ne kažem da je to i tvoj slučaj, ali eto neka se zna.
Pozdrav, prvi put sam ovdje na ovom forumu iako ga pratim duže vrijeme. Jučer sam naručio Note 2 s XFS.com shopa, u pripremi za dolazak u fazi sam gledanja 9h kaljenog stakla, case-a, i romova za ovaj model.
ukoliko netko želi i hoće, bio bih zahvalan, sugerirati po pitanju romova i dodataka rado bih prihvatio savjete
evo nekoliko prijedloga, napominjem...nemam baš nikakvo iskustvo s ovim stvarima
slobodno uzmi to kaljeno staklo, a za case ti preporučam ovo prvo.ja ga imam i meni je super samo ide malo teže van iz te zaštite mobitel, makar kad ga jedanput staviš rijetko ga budeš vadil van iz toga.ovo drugo bi preskočil, jer cura je naručila za s6 takvo i signal joj je pal na tri-četri crtice zbog toga,a i nije baš nešto kvalitetno izrađeno.treće mi je najružnije, ali vjerovatno najbolje štiti mobitel prilikom pada pa sad kak ti hočeš.
evo još par osvrta drugih forumaša:
Kad smo se opet vratili na zaštitne maske evo nešto i od mene ali Full Body Cover:
Uzeo sam ovu: Leather Full Body Cover Case for XiaoMi RedMi Note 2 - BLACK
Zadovoljan sam, odlično leži, ima magnet, mobitel je lako ubaciti ali i izvaditi. Najbitnije je što odlično štiti u slučaju pada mobitela kao i od grebanja ektrana tako da vam neće trebat nikakve zaštitre za ekran. Koristim je već 4-5 mjeseci i nema nekih tragova korištenja (ajmo reć da sam srednje pažljiv čovjek).
S druge strane malo je nezgodno njome baratati npr kad te netko zove a slobodna je samo jedna ruka.
Zgodna je kad hoćete npr gledat neki video, jer odlično leži na ravnim površinama (pogledajte slike bit će vam jasnije što govorim)
Ja isto od caseova koristim onaj silikonski što mi je došao uz njega. Imao sam taj Ipaki Case koji je nakon 3 dana završio u smeću jer je okvir koji je oko gume plastični i puknuo je a super ljepilo nije pomoglo jer nakon što sam ga zaljepio sam ga išao vaditi iz casea da ubacim Micro SD karticu i plastika se razletila :D
Hvala na pomoći. Kad čuješ iskustva iz prve ruke, ipak je to to. Još jednom hvala.
Javit ću se s dojmovima kad cigla stigne......sad koristim 3.2 sony LwW
kako ti je postelan tool
moze sot?
hvala
Ako se ne varam, tamne teme smanjuju potrošnju na OLED (i CRT :D) ekranima, ali na LCD ne (kažu da možda čak i povećavaju, jer pozadinsko osvetljenje radi pa radi, a za crnu boju se "ćelije" moraju držati pod naponom da bi se kristali tako zarotirali da ne propuštaju svetlo).
Svaka aktivnost gde aktivno koristiš uređaj jede bateriju, jer em je uključen ekran, em se, kad dodiruješ ekran, aktivira CPU boost da bi GUI radio maksimalno fluidno (a procesor Notea 2 je klokan prilično visoko, što automatski znači i veći napon, što nikako nije dobro za bateriju).
Ipak, rekao bih da su 3D igre još znatno gore za bateriju od 2D aplikacija, ali to nisam 100% sigurno utvrdio.
Kad se sve podvuče, mislim da možeš da batališ sve te tamne teme, noćni režim i ostalo, jer je meni danas posle 25h od prethodnog punjenja, 3h SoT-a i par sati slušanja mp3-ca ostalo 18%, tako da bih rekao da ništa ne dobijaš (ROM je zvanični 7.1.3.0).
Rastavio sam ga danas i "ocistio " zvucnik, nije smeca niti bilo, zvuk nije nista bolji niti losiji.. Ima tko prijedlog od kuda narucit drugi ili ako ima negdje kod nas za uzet da ga brze dobijem ?
Sta se tice baterije, meni ako ne igram igre drzi skroz oke, bez problema 4 sata sot. Ali kada igram igre, pogotovo neke zahtjevnije jedva 2.
7.1.3. stabilna verzija. Mislis da je do toga ?